FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ [flash=quality='high' width='16' height='16'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بیاین وسط پیداش کردم :2rqfst4::2rqfst4::2rqfst4: 6 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آها ! درست اومدم وسطم دیگه ؟! 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چی بخونم واستون پاپ ؟ رپ؟ غم ؟شاد؟ با امید شروع میکنیم اهای فریاد فریاد عزیزم داره میااااااااااااااد اهای فریاد فریاد عزیزم داره میااااااااااااااااااااد دست دست من میفهمت درکت میکنم میمیرم اگه ترکت کنم احساسه تو رو حسش میکنم داغونه دلت درستش میکنم اهای فریاد فریاد عزیزم داره میاد با اون عشق خدایی انگاری قلبمو میخادددددددد دست دست راضی نبود زمونه زمونه رو راضی کردم با روز و روزکارم راز ونیازی کردم من باتموم دنیا سلام اشتی گفتم تا از خدای دنیا اجازه تو گرفتم دستتتتتتتتتتتتتتتتتتت اهای فریاد فریاد عزیزم داره میاد با اون عشق خدای انگاری قلبمو میخاد من میفهمت درکت میکنم میمیرم اگه ترکت کنم احساسه تو رو حسش میکنم داغونه دلت درستش میکنم اهای فریاد فریاد عزیزم داره میاد با اون عشق خدای انگاری قلبمو میخاد اهای فریاد فریاد عزیزم داره میاااااااااااااااااااااااادددددددددددددددددددددد 7 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بیاین وسط پیداش کردم :2rqfst4::2rqfst4::2rqfst4: 5 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چی بخونم واستون پاپ ؟ رپ؟ غم ؟شاد؟ با امید شروع میکنیم اهای فریاد فریاد عزیزم داره میااااااااااااااد اهای فریاد فریاد عزیزم داره میااااااااااااااااااااد دست دست من میفهمت درکت میکنم میمیرم اگه ترکت کنم احساسه تو رو حسش میکنم داغونه دلت درستش میکنم اهای فریاد فریاد عزیزم داره میاد با اون عشق خدایی انگاری قلبمو میخادددددددد دست دست راضی نبود زمونه زمونه رو راضی کردم با روز و روزکارم راز ونیازی کردم من باتموم دنیا سلام اشتی گفتم تا از خدای دنیا اجازه تو گرفتم دستتتتتتتتتتتتتتتتتتت اهای فریاد فریاد عزیزم داره میاد با اون عشق خدای انگاری قلبمو میخاد من میفهمت درکت میکنم میمیرم اگه ترکت کنم احساسه تو رو حسش میکنم داغونه دلت درستش میکنم اهای فریاد فریاد عزیزم داره میاد با اون عشق خدای انگاری قلبمو میخاد اهای فریاد فریاد عزیزم داره میاااااااااااااااااااااااادددددددددددددددددددددد :ws28: به یاد جهان آهنگ مهتاب رو بخون عزیزم برا رقص هم خوبه 5 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آها ! درست اومدم وسطم دیگه ؟! آهاااااااااا ! دمت گرم من یه چایی میخورم شما مجلسو گرم کنید 6 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فرناز جون چیو پیدا کردی بیا رو کن دیگه 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :Laie_28::Laie_28::Laie_28::Laie_28: :connie_24::connie_24::connie_24::connie_24: :Laie_28::Laie_28::Laie_28::Laie_28: 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :ws28: به یاد جهان آهنگ مهتاب رو بخون عزیزم برا رقص هم خوبه اهنگ بعدی رپهههه بابا دههه برقصید نا پسرا نیومدن منم میخونم 5 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فرناز جون چیو پیدا کردی بیا رو کن دیگه هدفن بزن به گوشت میشنوی اون چیزی که فرنازی گذاشته 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اینم جهاننننن دست دست بیاین وسط 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اگه مهتاب بشی به من بتابی منم رخت سیامو در میارم اگه بارون بشی نم نم بباری منم یادم میره که شوره زارم اگه افتاب بشی تو باغ ابرا منم تو اتیشت پروانه میشم اگه عاشق بشی حتی دروغی میمونم با غمت همخونه میشمممممممممممممم میمونم تا نگی فکر سفر بود نگی مثل پرستو در به در بود میشم کفتر میسوزم تا بدونی که پاسوز غمت اتیش بپر بود پاسوز غمت اتیش بپر بودددددددددد میشینم کنج قصه شعر میسازم واسه ی نازگلای زیر بارون میخابم خواب چل گیسو ببینم به جای این همه خوابه پریشون میپوشم رخت بودن تا تهه خط به عشق با تو بودن پا میگرم به جونم میخرم تنهاییاتووووو رو برای گریهات اسون میمیرم برای گریهات اسون میمیرمممممممممم میمونم تا نگی فکر سفر بود نگی مثل پرستو در به در بود میشم کفتر میسوزم تا بدونی که پاسوز غمت اتیش بپر بود پاسوز غمت اتیش بپر بود اگه مهتاب بشی به من بتابی منم رخت سیامو در میارم اگه بارون بشی نم نم بباری منم یادم میره که شوره زارم اگه افتاب بشی تو باغ ابرا منم تو اتیشت پروانه میشم اگه عاشق بشی حتی دروغی میمونم با غمت همخونه میشمممممممممممممم دستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت میمونم تا نگی فکر سفر بود نگی مثل پرستو در به در بود میشم کفتر میسوزم تا بدونی که پاسوز غمت اتیش بپر بود پاسوز غمت اتیش بپر بودددددددددددددد 5 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خواستم یه عرض ارادتی داشته باشم خدمت نوابغ محترم و محترمه 12 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نفیسه جونم آشنایی نمیدی عزیزم من هدام نه نفیسه سلام هدی جونم چطوری خوبم گلم شما خوبی؟:hi: نفیسه کی بید؟ اون هدی جون منه میاد تو اتاخ شیشه ایم کلی با هم دوس شدیم. :dancegirl2: بچه ها میگم حالا که اینجا مشهدی زیاد هست یه کم بهمون اصطلاحات مشهدی یاد بدین :62izy85: فکر کنم این تاپیک جای خوبی باشه... پر رفت و آمده :2rqfst4: آره عسیسم ما کلی با هم دوستیم مگه نه؟:icon_gol::icon_gol: آره راست میگیهمه مشهدی هستن یا تهرانی تنها شیرازی اینجا هم مثل اینکه منم ... آره اینجا خیلییییییییی مشهدی داره گمونم منم تنها خوزستانی اینجام:JC_thinking: 6 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ هدا جون نیلوفر اشتباهی نقل قول میگرفت... منظورش با ساز شکسته بود. راستی من خودم نتوستم آهنگی که گذاشتم رو بشنوم کسی صداش رو شنید؟ 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خواستم یه عرض ارادتی داشته باشم خدمت نوابغ محترم و محترمه یالا بگو بیا تو:w00: نمیگی ما اینجا داریم میرقصیم:w00: 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ هدا جون نیلوفر اشتباهی نقل قول میگرفت... منظورش با ساز شکسته بود. راستی من خودم نتوستم آهنگی که گذاشتم رو بشنوم کسی صداش رو شنید؟ اهنگ افشینو اره من شنیدم 5 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ هدا جون نیلوفر اشتباهی نقل قول میگرفت... منظورش با ساز شکسته بود. راستی من خودم نتوستم آهنگی که گذاشتم رو بشنوم کسی صداش رو شنید؟ اوهوم منم شنیدم :w31: 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اگه مهتاب بشی به من بتابی منم رخت سیامو در میارماگه بارون بشی نم نم بباری منم یادم میره که شوره زارم اگه افتاب بشی تو باغ ابرا منم تو اتیشت پروانه میشم اگه عاشق بشی حتی دروغی میمونم با غمت همخونه میشمممممممممممممم میمونم تا نگی فکر سفر بود نگی مثل پرستو در به در بود میشم کفتر میسوزم تا بدونی که پاسوز غمت اتیش بپر بود پاسوز غمت اتیش بپر بودددددددددد میشینم کنج قصه شعر میسازم واسه ی نازگلای زیر بارون میخابم خواب چل گیسو ببینم به جای این همه خوابه پریشون میپوشم رخت بودن تا تهه خط به عشق با تو بودن پا میگرم به جونم میخرم تنهاییاتووووو رو برای گریهات اسون میمیرم برای گریهات اسون میمیرمممممممممم میمونم تا نگی فکر سفر بود نگی مثل پرستو در به در بود میشم کفتر میسوزم تا بدونی که پاسوز غمت اتیش بپر بود پاسوز غمت اتیش بپر بود اگه مهتاب بشی به من بتابی منم رخت سیامو در میارم اگه بارون بشی نم نم بباری منم یادم میره که شوره زارم اگه افتاب بشی تو باغ ابرا منم تو اتیشت پروانه میشم اگه عاشق بشی حتی دروغی میمونم با غمت همخونه میشمممممممممممممم دستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت میمونم تا نگی فکر سفر بود نگی مثل پرستو در به در بود میشم کفتر میسوزم تا بدونی که پاسوز غمت اتیش بپر بود پاسوز غمت اتیش بپر بودددددددددددددد مسیییییییییییییییی عظیذم :4uboxsmiley: :w330: 5 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ راستی بچه ها بیاین تو ی تایپیک یا اینکه همینجا خودتون رو معرفی کنید و بگین که از کجایین :icon_pf (44): آخه بعضی ها مثل من غریبن و بچه ها رو نمیشناسن:w73::shad: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده