NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نيلو از صفحه اول زودي بخون بيا جلو تا بفهمي چي به چيه ... اینجوری که باید تا فردا صب بخونه که بچه مردم گناه داره خوب 7 لینک به دیدگاه
*niloofar* 269 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نفیسه کی بید؟ اون هدی جون منه میاد تو اتاخ شیشه ایم کلی با هم دوس شدیم. :dancegirl2: بچه ها میگم حالا که اینجا مشهدی زیاد هست یه کم بهمون اصطلاحات مشهدی یاد بدین :62izy85: فکر کنم این تاپیک جای خوبی باشه... پر رفت و آمده :2rqfst4: یاد دارم (اصلیترین چیزی که از دوستای مشهدیم یاد گرفتم) 6 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نفیسه کی بید؟ اون هدی جون منه میاد تو اتاخ شیشه ایم کلی با هم دوس شدیم. :dancegirl2: بچه ها میگم حالا که اینجا مشهدی زیاد هست یه کم بهمون اصطلاحات مشهدی یاد بدین :62izy85: فکر کنم این تاپیک جای خوبی باشه... پر رفت و آمده :2rqfst4: آرهههههههههه :2rqfst4: :2rqfst4: :2rqfst4: 6 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نفیسه کی بید؟ اون هدی جون منه میاد تو اتاخ شیشه ایم کلی با هم دوس شدیم. :dancegirl2: بچه ها میگم حالا که اینجا مشهدی زیاد هست یه کم بهمون اصطلاحات مشهدی یاد بدین :62izy85: فکر کنم این تاپیک جای خوبی باشه... پر رفت و آمده :2rqfst4: جانم ..؟نفيسه من هستم به اختصار دوستان نفس ... بيا يادت ميدم ... مي خواي ؟ بشين بينَم بَچه .... سلام اينجا چه خبره كي به كيه :ws52: تاريكيه .... 5 لینک به دیدگاه
*niloofar* 269 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اینجوری که باید تا فردا صب بخونه که بچه مردم گناه داره خوب نگران نباش من یکمکی واردم تو جاهای دیگم عضوم 6 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اینجوری که باید تا فردا صب بخونه که بچه مردم گناه داره خوب هان ...؟ آجي خودمه .. دوس دالم ...:w00: باشه ... آجي 10 صفحه اولو فقط بخون ... بسه ... اسمت چي چيه تو ...؟ 5 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ هان ...؟آجي خودمه .. دوس دالم ...:w00: باشه ... آجي 10 صفحه اولو فقط بخون ... بسه ... اسمت چي چيه تو ...؟ اسم خودت چیه اصا :w00::w00: من پرند :shad: :shad: :shad: :shad: 6 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام اينجا چه خبره كي به كيه :ws52: :there: این یه پسمل خوشتیپه که هیشکی هنوز نفهمیده کیه به دو نفر شک داریم ایمان ایلیا :ws54: 5 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :there: این یه پسمل خوشتیپه که هیشکی هنوز نفهمیده کیه به دو نفر شک داریم ایمان ایلیا :ws54: ایمانه ایمانه :shad::shad: داش ایمانو ای ول :shad::shad: 6 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آهاااا پس نفیسه ساز شکسته ست خوب شد گفتین از آشنایی با شما بسی خرسند هستم منم فرناز هستم 4 لینک به دیدگاه
*niloofar* 269 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام اينجا چه خبره كي به كيه :ws52: بازم سلام من ونفیسه جونم وهدی جون .بقیه هم افتخار آشنایی ندادن 5 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اسم خودت چیه اصا :w00::w00: من پرند :shad: :shad: :shad: :shad: با پرند تو مهندسان نسبتي داري ...؟ من نفيسه ام به اختصار دوستان ... nafas ... :shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad: ايول بيا ورجه وورجه كنيم با هم ... 5 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بچه هااا کسی کلیپ مشهدیا رو داره؟ میخوام به یه دوست مشهدی تو همین انجمن نشون بدم 5 لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من رفتم از اون اول خوندم اما عكس نديدم ميشه يكي بگه ؟ نفيس نيلو كجايين چه خبره ؟ نكنه خودمم خبر ندارم 6 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ با پرند تو مهندسان نسبتي داري ...؟من نفيسه ام به اختصار دوستان ... nafas ... :shad::shad::shad::shad::shad::shad::shad: ايول بيا ورجه وورجه كنيم با هم ... نه نسبت ندارم :shad::shad: اما مهندسم خوشحالم از آشناییتون :w70: نه نمیشه وجه ووجه کنیم :shad::shad: اینجا آقا هستش :shad::shad::shad: 6 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آهااااپس نفیسه ساز شکسته ست خوب شد گفتین از آشنایی با شما بسی خرسند هستم منم فرناز هستم پس فك كلدي كي نفيسه است ...؟ همون نفس بگو من راحت ترم ... مو بيش تر يَرِه ....اينم مشهدي بود ... 6 لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بازم سلام من ونفیسه جونم وهدی جون .بقیه هم افتخار آشنایی ندادن خوشبختم البته باقي رو كم كم ميشناسيم كو باقي ........؟ باقي ....؟ 5 لینک به دیدگاه
*niloofar* 269 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من رفتم از اون اول خوندم اما عكس نديدم ميشه يكي بگه ؟ نفيس نيلو كجايين چه خبره ؟ نكنه خودمم خبر ندارم جانم محمدرضا همه چی امن وامانه 4 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آهااااپس نفیسه ساز شکسته ست خوب شد گفتین از آشنایی با شما بسی خرسند هستم منم فرناز هستم خوشبختم :shad::shad: منم پرندم 2 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ پس فك كلدي كي نفيسه است ...؟ همون نفس بگو من راحت ترم ...مو بيش تر يَرِه ....اينم مشهدي بود ... :ws28: :ws28: ای ول 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده