mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :Laie_28: نهی ! من نیستم ، اینم یه راهنمایی فقط یه موضوعیه که شوماها بهش دقت نکردین ! اگه رییس مهسا اجازه بدم، روشنگری کنم ! اول پيام خصوصي ميدي بهم، ميگي چي ميخواي بگي، اگه مورد نداشته باشه ميگم بگي اينجا :banel_smiley_4: میگمااااااااااااااااااااااااااا یه عکس هم از پشت اون عکسه بذارید ببینیم اسم آتلیه چیه بریم تحقیق فعالان این مرزوبوم ما متعلق به همه هستیم :TAEL_SmileyCente::TAEL_SmileyCente::TAEL_SmileyCente: :TAEL_SmileyCente::TAEL_SmileyCente::TAEL_SmileyCente: :ws28: چه عجببببببببببببببببببب كجا بودي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شوبرت كلي نگرانت بودااااا :4564: پیام های بازرگانی 10 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ رفع خستگی ! تاپیک پربازدید کننده است، گفتم محصولات خودمون و برو بچه ها رو تبلیغ کنم راحت باشيد، تاپيك مموشي آزاديه منم دوست داشتم شرکت کنم اما زیاد آشنا نیستم وگرنه توی اولین انتخاب میگفتمااااا آخيييييييييييي :shad: خب عزيزم اينا كه همش چرت و پرت گفتن، تو لااقل 2تا همينطوري بپرون، شايد درست باشه هااا:shad: :icon_pf (34):تبلیغات اینجا ممنوعه :icon_pf (34): حالا یه نمونه عسک از محصولاتتون هم بذارین كي گفته ممنوعه؟ :167: ایضا واسه ما من كه اصلم، واسه من دوبل بفرستين تازه تبليغاتتونم دارم مجاني حساب ميكنم آخه این برچسبا چه ربطی به این مسابقه داره :w00:شونصدتا حدس زدن دیگه کسی مونده که من بخوام بگم :icon_pf (34): خوب از اونجاییه که چاره ای نیست حدسمو همینطوری میزنم: ایمان، پسرمشهدی :ws47::ws47: ميدونم عاشخ برچسبا شدي :shad: اتفاقا وقت نكردم، ميخواستم تكميلش كنم بابا ایلیا جان تو از یه سرباز خسته که تا صبح داشته میشسته ظرفای پادگان رو چه انتظاری داری خو؟! راست ميگه يه سرباز كچل و خسته و ظرف شور كه نصفي از كاراشو مموشي انجام ميده :shad::shad: ادمینی اینو گوش دادی؟ کی اشکاتو پاک میکنه وقتی تو پادگانیدست رو موهات کی میکشه وقتی که مو نداری 10 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ امشب ديگه خستمه، فردا ميام حدساتون رو جمع آوري ميكنم توي پست :shad::shad::shad: 11 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ كشف شد !!!!!!!! كشف شد !! javid.jamali :dancegirl2::dancegirl2: جاويد جان خيلي بلايي ! 9 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ كشف شد !!!!!!!! كشف شد !! javid.jamali :dancegirl2::dancegirl2: جاويد جان خيلي بلايي ! ای ول ........ ایلیا جان سلام منو مخصوص برسون بهشون:w70: 6 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چقد همتون خدايي با نمكيد هي ميبرن و ميدوزن جالبيش اينه كه همه هم با اطمينان ميگن فلانيه اين طفلكي الان شونصد تا هويت داره :ws47: 7 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من عاشق هیچ کس نیستم. من عاشق ابرم که هرچه شبنم از اوست. عاشق سنگ انداختن توی آب و گوش کردن به صدای دلنشین موج. من عاشق نشستن با دوستان پاک و عاشقم هستم. عاشق خنده هاشان و دیوانگی هاشان. میتونم عاشق بشم وقتی باران می بارد. من عاشق نگاه خیره به دیوارم. عاشق گم شدن و به اوج رسیدن در خیال .من عاشق سادگی شعرهای سهرابم .من همراه غروب عاشق می شوم و همه طول شب را عاشق می مانم. به سرزمین خیال می روم و از عشق می نویسم. از احساس خوب عاشق بودن. من عاشق این ايليام..... فقط همین 8 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من عاشق هیچ کس نیستم. من عاشق ابرم که هرچه شبنم از اوست. عاشق سنگ انداختن توی آب و گوش کردن به صدای دلنشین موج. من عاشق نشستن با دوستان پاک و عاشقم هستم. عاشق خنده هاشان و دیوانگی هاشان. میتونم عاشق بشم وقتی باران می بارد. من عاشق نگاه خیره به دیوارم. عاشق گم شدن و به اوج رسیدن در خیال .من عاشق سادگی شعرهای سهرابم .من همراه غروب عاشق می شوم و همه طول شب را عاشق می مانم. به سرزمین خیال می روم و از عشق می نویسم.از احساس خوب عاشق بودن. من عاشق این ايليام..... فقط همین معلومه که کی داره برا خودش میبره میدوزههههههههههههههههههههه:brodkavelarg: :brodkavelarg::brodkavelarg: اینجا یه مکان عمومیه :ubhuekdv133q83a7yy7 اینا همش توطئه است:ubhuekdv133q83a7yy7 بیام حسابتو برسم؟ :w00:آره؟:w00: 8 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ معلومه که کی داره برا خودش میبره میدوزههههههههههههههههههههه:brodkavelarg: :brodkavelarg::brodkavelarg:اینجا یه مکان عمومیه :ubhuekdv133q83a7yy7 اینا همش توطئه است:ubhuekdv133q83a7yy7 بیام حسابتو برسم؟ :w00:آره؟:w00: آره تو كه راست ميگي فقط هر كي بياد گفتگوي بين منو تورو ببينه، متوجه ميشه كه الان داشتي دنبال عاقد ميگشتي و هي ايليا جون ايليا جون ميكردي :ws47: 6 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آره تو كه راست ميگي فقط هر كي بياد گفتگوي بين منو تورو ببينه، متوجه ميشه كه الان داشتي دنبال عاقد ميگشتي و هي ايليا جون ايليا جون ميكردي :ws47: اين وصله ها به ما نمي چسبه ها :w00::w00: 8 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اين وصله ها به ما نمي چسبه ها :w00::w00: تا كي مخفي كاري آخه؟ 8 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تا كي مخفي كاري آخه؟ شما مسابقتو اجرا كن .. 8 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ شما مسابقتو اجرا كن .. نگران نباش،من به همه كار ميرسم مموش در آن واحد ميتونه شونصد تا كار انجام بده 6 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ كشف شد !!!!!!!! كشف شد !! javid.jamali :dancegirl2::dancegirl2: جاويد جان خيلي بلايي ! باور کردیم مطمئن باش تا كي مخفي كاري آخه؟ :ws47::ws28::ws47: 9 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ شما مسابقتو اجرا كن .. تایید میشه ..... 8 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اين وصله ها به ما نمي چسبه ها :w00::w00: درسته ...... شدیدا تایید میشه :w00::w00: 8 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تایید میشه ..... درسته ...... شدیدا تایید میشه :w00::w00: شدیدا رد میشود حرص نخورین به خودتون مسلط باشید 8 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۸۹ شدیدا رد میشودحرص نخورین به خودتون مسلط باشید سلام حال شوما خوبه ببخشید من یه کار کوشولو دارم باشما : :w13: من که میگم تایید میشه یعنی تایید میشه :w00: خوب حالا با اجازه 6 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام حال شوما خوبه ببخشید من یه کار کوشولو دارم باشما : :w13: من که میگم تایید میشه یعنی تایید میشه :w00: خوب حالا با اجازه نع تایید نمیشهههههههههههههه:w00: ----------------------------------------------- این چه برچسب هاییههههههههههههههههههههه:w74: 6 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آخیش تمموم شد ..... چشام درد اومد:putertired: از بس پست های قبلی رو خوندم ....:jawdrop: :w420::femenist: خب من میگم همش سره کاری جواب من هم درست بود و منم مثل یه سرباز :banel_smiley_90:تا آخرین لحظه از جوابم دفاع می کنم:icon_pf (95): در ضمن زمان اعلام نتایج رو باید از قبل اعلام کنید:w140: که ما اون شب نخوابیم شاید تقلب بشه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده