faezeh mzk 19231 ارسال شده در 21 تیر، 2013 خب مژده به همه مکانیکی های گل:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: و تشکرات فراوان از اقا امین اولین مقاله مکانیک هم ترجمه شد، مقاله جالبی بود،من که خیلی لذت بردم مترجم: امین( amin202) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 21 تیر، 2013 یه خسته نباشید به همه بچه های زحمت کش مخصوصا امین عزیز هم من میگم همه اینا یه آرشیو میشه که بعد ها از تک تکشون میتونید بهره ببرید 4
O-N 10553 ارسال شده در 27 تیر، 2013 درود با تشكر از امين عزيز و ساير دوستان. ديدم حالا كه زحمت كشيده شده حيفه اشكال داشته باشه. عناوين قسمتها رو ميتونين اصلاح كنين؟ فك كنم استايل گذاشته و ميشه اديتش كرد. بازم ممنون از وقتي كه گذاشتين 1
faezeh mzk 19231 مالک ارسال شده در 27 تیر، 2013 درودبا تشكر از امين عزيز و ساير دوستان. ديدم حالا كه زحمت كشيده شده حيفه اشكال داشته باشه. عناوين قسمتها رو ميتونين اصلاح كنين؟ فك كنم استايل گذاشته و ميشه اديتش كرد. بازم ممنون از وقتي كه گذاشتين خیلی هم ممنون از دقتت مهندس اگه یکم بیشتر توضیح بدی مشکلشو حتما درستش میکنم الان خوب متوجه نشدم ایرادش کجاس:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
O-N 10553 ارسال شده در 30 تیر، 2013 خیلی هم ممنون از دقتت مهندس اگه یکم بیشتر توضیح بدی مشکلشو حتما درستش میکنم الان خوب متوجه نشدم ایرادش کجاس:5c6ipag2mnshmsf5ju3 عناوين بخشها حروفشون به هم ريخته و از چپ به راسته. مثلا "مقدمه" رو "همدقم" نشون ميده يا "خلاصه" كه "ل"ش جا افتاده رو "هصاخ" (البته به نظرم "abstract" رو اگه "چكيده" ترجمه كنيم بهتره) واسه شما اينطوري نيست؟ اگه استايل گذاشته باشه، كه اينطوري به نظر ميرسه؛ ميشه استايلو اصلاح كرد و كلش درست ميشه. اگه نه هم زياد نيست ميشه يكي يكي اصلاح كرد. ببخشيد من نميخواستم بحث بيربطي شروع كنم. بازم ممنون از شما و امين عزيز (خدايش بيامرزاد ) 1
faezeh mzk 19231 مالک ارسال شده در 5 مرداد، 2013 عناوين بخشها حروفشون به هم ريخته و از چپ به راسته. مثلا "مقدمه" رو "همدقم" نشون ميده يا "خلاصه" كه "ل"ش جا افتاده رو "هصاخ" (البته به نظرم "abstract" رو اگه "چكيده" ترجمه كنيم بهتره) واسه شما اينطوري نيست؟ اگه استايل گذاشته باشه، كه اينطوري به نظر ميرسه؛ ميشه استايلو اصلاح كرد و كلش درست ميشه. اگه نه هم زياد نيست ميشه يكي يكي اصلاح كرد. ببخشيد من نميخواستم بحث بيربطي شروع كنم. بازم ممنون از شما و امين عزيز (خدايش بيامرزاد ) حالا فهمیدم مشکل از کجاست باید فایل رو دانلود کنی دوستم تا درست بشه، مدیا فایر به خاطر اینکه پیش فرضش چپ به راسته توی پرویو ای که نشون میده خرابش میکنه 1
ارسال های توصیه شده