Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ :there:شتریه که در هر خونه ای میشینه ، حالا واسه شما زودتر نشسته ، زودتر که چه عرض کنم ، خیییییییییییییییلی زود تو همین 10 روز باید مزدوج شی دیگه :ws28: 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ :ws28: ولی میتونه خوابگاه خودگردان بره 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ :there:شتریه که در هر خونه ای میشینه ، حالا واسه شما زودتر نشسته ، زودتر که چه عرض کنم ، خیییییییییییییییلی زود تو همین 10 روز باید مزدوج شی دیگه من الان یکچشمی دارم دنیا رویت میکنم اینطوریم نمیشه پای سفره نشست در واقع شترای زیادی الان دم خونه من خوابیده!نمیدونم چرا وضعیت من همیشه باید اینقد پیچیده بشه من نمیام 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ من الان یکچشمی دارم دنیا رویت میکنم اینطوریم نمیشه پای سفره نشستدر واقع شترای زیادی الان دم خونه من خوابیده!نمیدونم چرا وضعیت من همیشه باید اینقد پیچیده بشه من نمیام خوب چشاتو باز کن خوابگاه خودگردان زیاده بابا ، نری حیفه 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ فاطمه راس میگه. فاطمه همیشه راس میگه 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ فاطمه همیشه راس میگه آری.الان که خیالش راحت شده باید به این یک ماه باقی مانده فکر کنه 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ آری.الان که خیالش راحت شده باید به این یک ماه باقی مانده فکر کنه ای وای اون که کلا یادم رفته بود:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ ای وای اون که کلا یادم رفته بود:icon_pf (34): دخترم اینقدر حواس پرت. خسته شدم دیگه اینقدر یادآوری کردم.:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ خوب چشاتو باز کن خوابگاه خودگردان زیاده بابا ، نری حیفه دست من نیست که دکتر باید مجوز بده جزییاتش چجوریه؟اخه به همه میدن؟ 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ دست من نیست که دکتر باید مجوز بده جزییاتش چجوریه؟اخه به همه میدن؟ اینقدر سختش نکن برا خودت. نهایتش اینه که خونه میگیری با دوستات. 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ دخترم اینقدر حواس پرت. خسته شدم دیگه اینقدر یادآوری کردم.:icon_razz: چشم دیگه حواسمو جم میکنم دست من نیست که دکتر باید مجوز بده جزییاتش چجوریه؟اخه به همه میدن؟ عه جدیه که!!! ایشالا زود خوب شین مثل خصوصیه اما سرپرست و مسئول داره ، باید ببینید کدوم خوابگاه نزدیک دانشگاهتونه بعد میرید تو همون خوابگاه مسئولین ثبتنامتون میکنن . واسه همه ازاده 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ چشم دیگه حواسمو جم میکنم عه جدیه که!!! ایشالا زود خوب شین مثل خصوصیه اما سرپرست و مسئول داره ، باید ببینید کدوم خوابگاه نزدیک دانشگاهتونه بعد میرید تو همون خوابگاه مسئولین ثبتنامتون میکنن . واسه همه ازاده آفرین به تو.:icon_gol: :hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ با تبریکات فراوان به دوستان محترم بنده برای دومین بار دانشگاه گیلان قبول شدم الان برم برای ثبت نام کتکم میزنن این بار مخابرات -سیستم:w768: کلا انگیزه ای برای ارشد خوندن ندارم چون انقدر چیزای زیادی بیرون از دانشگاه دارم یاد میگیرم که دانشگاه به نظرم وقت تلف کردنه و استرس! 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ با تبریکات فراوان به دوستان محترم بنده برای دومین بار دانشگاه گیلان قبول شدم الان برم برای ثبت نام کتکم میزنن این بار مخابرات -سیستم:w768: کلا انگیزه ای برای ارشد خوندن ندارم چون انقدر چیزای زیادی بیرون از دانشگاه دارم یاد میگیرم که دانشگاه به نظرم وقت تلف کردنه و استرس! ایشالا موفق باشی ، یه جای خوش اب و هوا میری دیگه :hapydancsmil: گاهی استرس ادمو بزرگ میکنه 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ اینقدر سختش نکن برا خودت. نهایتش اینه که خونه میگیری با دوستات. کدوم دوست؟خودم که نمیتونم برم ثبت نام.اصن یه وضی...:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ کدوم دوست؟خودم که نمیتونم برم ثبت نام.اصن یه وضی...:icon_pf (34): باید خود شخص باشه حتما 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ باید خود شخص باشه حتما گفتن اشکالی نداره.جراحی دارم اخه 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ گفتن اشکالی نداره.جراحی دارم اخه ای بابا خدا بد نده آخه تو سایت سازمان سنجش خوندم من 4 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ Abbas.H somayeh mech Sadegh Tafakor anvil موبارکتون باشه.......ایشالا خوشتون بگذره:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده