anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من دانشگاه تهران میخوام:vahidrk: وگرنه علممو در اختیار این مملکت نمیزارم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من دانشگاه تهران میخوام:vahidrk:وگرنه علممو در اختیار این مملکت نمیزارم:icon_pf (34): حالا فکر کردی بری دانشگاه تهران علمت رو در اختیار دنیا قرار میدی 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا فکر کردی بری دانشگاه تهران علمت رو در اختیار دنیا قرار میدی من ازونا نیستم که بودجه مملکت خرج میکنن پا میندازن رو پا در اختیار خونوادم که میزارم 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من ازونا نیستم که بودجه مملکت خرج میکنن پا میندازن رو پادر اختیار خونوادم که میزارم منظورت اینه که الان من دارم پول نفت مملکت رو حروم میکنم پول نفته خودمه تو چیکار داری 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من نخونده و یک رشته دیگه غیر از رشته کارشناسیم مجاز شدم .. اگر تو اسکیس بتونم قبول بشم یعنی خدا میدونه چه خبر بشه بین خانواده همه این شکلی قراره بشند ... البته امید دارم ببینم چی میشه آخرش 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من نخونده و یک رشته دیگه غیر از رشته کارشناسیم مجاز شدم .. اگر تو اسکیس بتونم قبول بشم یعنی خدا میدونه چه خبر بشه بین خانواده همه این شکلی قراره بشند ... البته امید دارم ببینم چی میشه آخرش حتما طراحی شهری رتبت چند شده؟ 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حتما طراحی شهری رتبت چند شده؟اره دیگه .. رتبه درخشان ۹۹۸ ... دیگه نفروسط مجاز شدهگان برای حفظ تعادل 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اره دیگه .. رتبه درخشان ۹۹۸ ... دیگه نفروسط مجاز شدهگان برای حفظ تعادل من یه سری اطلاعات بت بدم پارسال ظرفیت 1100 بود امسال دو برابر شده و فقط70 یا80 تا دان اضاف شده 15 بین الملل تهران 15 بین الملل بهشتی 15 غیر انتفاعی 30 پیام نور 5تا هم ظرفیت بین الملل گیلان اضافه شده از ظرفیت بقیه دانشگاه ها هم یه کم کم شده فقط تهران بهشتی علم صنعت در یک حرکت انقلابی ظرفیت یکسان واسه روزانه گرفتن هرکدوم 10 نفر انقد که اینا اسکولن معلوم نیست اینکارشونم واسه چی هس رو کم کردن هم بی اعتبار ترین کنکور مرحله اول و دوم مختص طراحی شهری بدترین نمونه ازمون کشوری امیدوارم اسکیس ام قبول شی ما هم اینطوری شیم 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پس چرا سازمان سنجش باز نمیشه تا کی وقت هست ؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پس چرا سازمان سنجش باز نمیشهتا کی وقت هست ؟ واسه من باز میشه ! 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واسه من باز میشه ! آره .اما انتخاب رشته که میرم اطلاعات میدم دیگه جلو نمیره. تا کی وقت داریم؟؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره .اما انتخاب رشته که میرم اطلاعات میدم دیگه جلو نمیره.تا کی وقت داریم؟؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگه باز اشتباه نکنم تا امشب. ساعت 4 ظهر ک اصلاحیه و..هستش. احتمالا تا آخر شب باز باشه.ولی در اسرع وقت برو انتخاب کن..کار دیگه:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگه باز اشتباه نکنم تا امشب.ساعت 4 ظهر ک اصلاحیه و..هستش. احتمالا تا آخر شب باز باشه.ولی در اسرع وقت برو انتخاب کن..کار دیگه:icon_pf (34): واااااااااایییییبازم شدم دیقه 90:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها زود انتخاب رشته کنین بیاین بیرون از سایت:icon_pf (34): یکم رعایت کنین خو 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آقا صفحه انتخاب رشته وا نمیشه گفتن اصلاخیه رو ساعت 4 میذارن من تا امروز صبر کردم الان هرکاری میکنم صفحش باز نمیشه :4564::4564::4564: برای بقیه هم همینطوره؟ من همیشه دقیقه نودیم...چه غلطی کردماااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها رتبه هاتون خوبه؟راضی هستین؟ از اونجایی ک مال منو افتضاحه در اسرع وقت این کار پسندیده انتخاب رشته رو انجام دادم... 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم دیروز انتخاب رشته کردم اصن یه وضعی لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گفتن اصلاخیه میاد فکر کردم یکم ظرفیتا تکون میخوره دیشب فهمیدم دانشگاه تهران میخواد شبکه اضافه کنه برای مخابرات که خداروشکر به رتبه ی من نمیخوره دیگه بیخیال اصلاخیه شدم الانم که [h=2]404 - File or directory not found.[/h] الهه جان میشه یه تست کنی ببینی واسه تو هم همین میاد؟من چیکار کنمممممممممممممم 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گفتن اصلاخیه میاد فکر کردم یکم ظرفیتا تکون میخوره دیشب فهمیدم دانشگاه تهران میخواد شبکه اضافه کنه برای مخابرات که خداروشکر به رتبه ی من نمیخوره دیگه بیخیال اصلاخیه شدم به خودت مسلط باش از کجا فهمیدی؟ 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به خودت مسلط باشاز کجا فهمیدی؟ یکی از دوستان گفت تو دانشگاه رو برد زدن.گفتن امروز ساعت 4 تو دفترچه جدید کد رشته اش هست برای رشته های دیگه هم احتمالا تغییرات جزیی داره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده