khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من هرچی اطلاعات میزنم سیتم میگه بیریخت این ماله دوسال پیشه 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مشکین دشت کرجه! اصلا نمیدونم کجاس!!!تهران و شریف و امیرکبیر رو که نمیارم اصلا ریسک نکن....نهایتا صنعتی اصفهان که خیلی خیلی دانشگاه خوبی هست رو میاری و مهمان تهران میشی...پس با دقت انتخاب کن راستی این قضیه ادغام ما با شهید بهشتی چی شد؟ با دانشگاه ما به تفاهم نرسیدید، رفتید سراغ بهشتی ها 4 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ریسک نکن....نهایتا صنعتی اصفهان که خیلی خیلی دانشگاه خوبی هست رو میاری و مهمان تهران میشی...پس با دقت انتخاب کن با دانشگاه ما به تفاهم نرسیدید، رفتید سراغ بهشتی ها دوتا دانشگاه صنعتی بخوان با هم ادغام بشن همین میشه! یه صنعتی باید با یه غیر صنعتی ادغام شه که بشه دانشگاه مادر! مثل تهران! 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب امسال شرکت نکرده بودم 3 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب امسال شرکت نکرده بودم انشاله سال بعد با هم قبول میشیم 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ایشالله شما قبول بشین ولی من اصل" شرکت نمیکنم 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 117 معماری شدم.... ولی اصلا باورم نمی شه... آخه من خیلی خوندم ولی خوب این است نتیجه استرس سره جلسه کنکور ضمن تبریک به همگی دوستان ابراهیم عالیه تبریک میگم با اسکیس خوب راحت تهران یا بهشتی رو که دوست داری قبول میشی موفق باشی 3 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ایشالله شما قبول بشین ولی من اصل" شرکت نمیکنم چرااااااااااااااااا؟ 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چون درس خوندن تو این مملکت ارزش نداره 3 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چون درس خوندن تو این مملکت ارزش نداره :w16: 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ببخشید کی ساعت سازمان سنجش ده میشه که دفترچه ها رو بزارن تو سایت؟ 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی میخوای بگی مجاز شدی؟:دی 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی میخوای بگی مجاز شدی؟:دی 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستانی که ارشد قبول شدن و یا در گذشته قبول شدن یا در آینده قصد شرکت دارن میشه به سوال من جواب بدین ؟ خب چندماه وقت گذاشتید برای قبولی و چندماه هم برای خود دانشگاه. تو این مدتی که از بازار کار و درآمد دور هستین این قضیه اذییتون نمیکنه؟ یعنی مشکل پیدا نکردین باهاش؟ من هرجور حساب کتاب میکنم میبینم نمیتونم بیخیال بازار کار بشم و برم دنبال ارشد. اونم تو این اوضاع. 7 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ضمن تبریک به همگی دوستانابراهیم عالیه تبریک میگم با اسکیس خوب راحت تهران یا بهشتی رو که دوست داری قبول میشی موفق باشی مرسی ... فعلا اسکیس را باید حسابی کار کنم... البته 3 ماه دارم کار می کنم...1.5 ماه دیگه هم حسابی کار می کنم... لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستانی که ارشد قبول شدن و یا در گذشته قبول شدن یا در آینده قصد شرکت دارن میشه به سوال من جواب بدین ؟خب چندماه وقت گذاشتید برای قبولی و چندماه هم برای خود دانشگاه. تو این مدتی که از بازار کار و درآمد دور هستین این قضیه اذییتون نمیکنه؟ یعنی مشکل پیدا نکردین باهاش؟ من هرجور حساب کتاب میکنم میبینم نمیتونم بیخیال بازار کار بشم و برم دنبال ارشد. اونم تو این اوضاع. 7 ماه زمان بزارید کافی هست.. کار نیست، اینجوری ما رو سرگرم کردن، توصیه میکنم، اول از لحاظ کاری مطمئن بشید بعد برید سراغ ارشد و این قرطی بازی ها کار و تحصیل همزمان خیلی بهتره... 7 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ببخشید کی ساعت سازمان سنجش ده میشه که دفترچه ها رو بزارن تو سایت؟ ساعته سنجش به وقته گرینویچه 3.5 ساعته دیگه میاد ....:w58::w58: لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 7 ماه زمان بزارید کافی هست..کار نیست، اینجوری ما رو سرگرم کردن، توصیه میکنم، اول از لحاظ کاری مطمئن بشید بعد برید سراغ ارشد و این قرطی بازی ها کار و تحصیل همزمان خیلی بهتره... خب یه دانشگاه خوب قبول شی حداقل سال اولش کار تعطیلِ دیگه. 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب یه دانشگاه خوب قبول شی حداقل سال اولش کار تعطیلِ دیگه. بستگی به خود شخص داره، یکی از هم دوره ای های دوستم آقا، متاهل و صاحب فرزند هست، سر کار هم میرن ولی از همشون هم کوشاتر و موفق تر هم هستن 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده