khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 670 تبديل 570 طراحي مبارکهههههههههههههههه:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من یه نکته رو رو حساب تجربه دوستام بهتون بگم. بچه هایی که قبول شدن تازه اول سختیاشونِ. من دوستایی داشتم (و اونا هم دوستایی داشتن) که تو دانشگاه به دلیل ضعف علمی و نتایج ضعیف بعد چند ترم اخراج شدن. ینی عملاً چند سال از زندگیشون هدر رفت. امیدوارم توی اون مراحل هم موفق باشید و جدی بگیریتش. 10 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بچه ها من رتبم شده حدودای 100 طراحی شهری به نظرتون خوبه؟روزانه شیراز قبول می شم؟ مبارکههههههههههههه:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مژاز نشدم بشه ها درست مث خودم 4 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این را من خیلی صحبت کردم با دوستان و همیشه آخرش باز به نتیجه نمی رسیدیم. من با توجه به چیز هایی که موجود گفتم که شهید بهشتی اساتید برجسته تری داره مثل دکتر ندومی . مهندس نوایی .. دکتر شیبانی مهندس فرهاد احمدی و ......... در حالی که تهران تنها استاد حجت را دارند ... ولی خوب از لحاظ گرید جهانی وضع تهران بهتره ولی با سقوط این چند سال اخیر دیگه به اونم امید نیست ... تو این چند ساله هم رتبه های برتر معمولا رندوم میرن بهشتی یا تهران 1 و 3 و و5 و7 پارسال بشهتی بودن 2 4 تهران .......... خوب این به خود آدمم بر می گرده ...... من عشق بهشتی هستم وبقیشون برام فرق خاصی نمی کنه ...و 1 معماری هم بهشتی بود؟ خب اگه پای عشق در میونه که مثل خودمی...منم هنوز که هنوزه پشیمون نشدم از اینجا اومدنم...الان 1 طراحی که خودمم و 5 که یکی از دوستامه بهشتی هستیم البته معلومه خوب تحقیق کردی...برا منم اساتید خیلی ملاک مهمی بودن و الان شماره یکای طراحی استادامن...و بهترینشون قراره استاد راهنمام باشه...امیدوارم سال دیگه هم دانشگاهیم باشی ...همه چی خوبه فقط به وضع سرویس بهداشتیا رسیدگی نمی شه 7 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 1 معماری هم بهشتی بود؟خب اگه پای عشق در میونه که مثل خودمی...منم هنوز که هنوزه پشیمون نشدم از اینجا اومدنم...الان 1 طراحی که خودمم و 5 که یکی از دوستامه بهشتی هستیم البته معلومه خوب تحقیق کردی...برا منم اساتید خیلی ملاک مهمی بودن و الان شماره یکای طراحی استادامن...و بهترینشون قراره استاد راهنمام باشه...امیدوارم سال دیگه هم دانشگاهیم باشی ...همه چی خوبه فقط به وضع سرویس بهداشتیا رسیدگی نمی شه یادم باشه دفعه بعدی به دکتر غفاری تذکر بدم.... آدم خیلی خوبیه .. فکر کنم هنوز رئیس دانشکده باشه ... به دانشکده ما که خیلی لطف داشت و حسابی نسل قوی بار اورد .. خیلی دوست دارم بهشتی بیارم ولی کارم سخت شده باید بسیار تلاش کنم ...:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یادم باشه دفعه بعدی به دکتر غفاری تذکر بدم.... آدم خیلی خوبیه .. فکر کنم هنوز رئیس دانشکده باشه ... به دانشکده ما که خیلی لطف داشت و حسابی نسل قوی بار اورد .. خیلی دوست دارم بهشتی بیارم ولی کارم سخت شده باید بسیار تلاش کنم ...:icon_pf (34): دکتر غفاری بدک نیست...گلکار و پاکزاد بسی بهترن...غفاری رئیس نیست، فکر نکنم هیچوقت رئیس دانشکده بوده باشه، ......کلن بازنشسته شده...زیاد حوصله نداره...میاد سر کلاس میشینه چرت می زنه... زرگر رئیسه 4 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دکتر غفاری بدک نیست...گلکار و پاکزاد بسی بهترن...غفاری رئیس نیست، فکر نکنم هیچوقت رئیس دانشکده بوده باشه، ......کلن بازنشسته شده...زیاد حوصله نداره...میاد سر کلاس میشینه چرت می زنه... زرگر رئیسه دکتر غفاری تا سال 89 رئیس بودم .... اینو مطمئنم آخه اومده بود کار ساختمان جدید دانشکدمون را بازدید کنه با همین عنوان اومد ... باهاش کلی حرف زدیم ...البته تغییر تحول از پارسال رخ داد تو معماری ندومی جای نوایی اومد .... لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک که همه دوستان که رتبه هاشون خوب شده ایشالله بهترین دانشگاهها قبول بشین ایشالله همگی موفق باشین 4 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دکتر غفاری تا سال 89 رئیس بودم .... اینو مطمئنم آخه اومده بود کار ساختمان جدید دانشکدمون را بازدید کنه با همین عنوان اومد ... باهاش کلی حرف زدیم ...البته تغییر تحول از پارسال رخ داد تو معماری ندومی جای نوایی اومد .... عه؟نمی دونستم...باسواده ولی خیلی منفعله...البته بهار بش ساخته یکم سرحال اومده که دیگه دیره به سه تا زبون فرانسه و آلمانی و انگلیسی مسلطه و کوله باری از تجربست...ولی دریغ!فقط مثل حلوا بینمون کتاب پخش می کنه بخونیم بعدن براش تعریف کنیم...البته خیلی مهربون و خوش اخلاق و با جنبست... استاد باید مثل گلکار باشه که آدم سر کلاسش کلن تبدیل بشه به گوش! 4 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ استاد کدوم دانشگاه هستش؟ چون گلکار خیلی کم هستش! احتمالا فامیل ما باشه! 8 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ استاد کدوم دانشگاه هستش؟ چون گلکار خیلی کم هستش! احتمالا فامیل ما باشه! شهید بهشتی .... لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ راستی این قضیه ادغام ما با شهید بهشتی چی شد؟ 5 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک و ارزوی موفقیت برای همه دوستان 5 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ راستی این قضیه ادغام ما با شهید بهشتی چی شد؟ شهید عباسپوری؟ مام شنیدیم...از صحتش خبر نداریم اگه درست باشه واسه هردوتا خوب میشه 5 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مبارکههههههههههههه:hapydancsmil: ممنون عزیزم ایشاا... توهم سال دیگه. 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شهید بهشتی .... همون کوروش گلکارو میگی ؟ 2 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همون کوروش گلکارو میگی ؟ آره...همون... لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام منم مجاز شدم ،اونمممممم چه شدنی ارومیه قبول نمیشم...پس ایشالا سال بعد 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من هرچی اطلاعات میزنم سیستم میگه بیریخت این ماله دوسال پیشه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده