.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها یه چیزی....... من الکترومغناطیس مطمئنم یکی زده بودم اما الان زده سفید چرا اینجوریه؟ 5 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کنکوری یادت میتمریاضی از ما صحبت کردن درست فارسی از شوما فکر کنم میدونم منظور از "صحبت کردن درست فارسی" چیه! حالا رتبت چند شد؟ 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو گرایش یک اومده 4هزار تا بیست هزار هم مجازه 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک نداره که چرا باو شیرینی هم داره آریودخت بیا بگو ببینیم چه کردی دختر 4 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو گرایش یک اومده 4هزارتا بیست هزار هم مجازه اون دوستم که میخواستم کتاباش رو ازش بگیرم رتبش شد 116! 6 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اون دوستم که میخواستم کتاباش رو ازش بگیرم رتبش شد 116! :w42: 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اون دوستم که میخواستم کتاباش رو ازش بگیرم رتبش شد 116! من چی پس؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من چی پس؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 احتمالا بازم رتبه خوب داریم! 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ احتمالا بازم رتبه خوب داریم! من فقط ریاضیو میخوام 4 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها من 64 طراحی شهری شدم به نظرتون امیدی هست ...بشینم از الان برا مرحله دو بخونم ؟؟؟؟؟؟؟ با یه اسکیس خوب تا خود روزانه دانشگاه تهران شانس دارید... 6 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باشه، ریاضی مهندسی حاج محمود دیگه آره؟ 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باشه، ریاضی مهندسی حاج محمود دیگه آره؟ آره سلطان محمد 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باشه، ریاضی مهندسی حاج محمود دیگه آره؟ آره میخوام صد بزنم عاشقشم آخه ریاضیو میگم 4 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با یه اسکیس خوب تا خود روزانه دانشگاه تهران شانس دارید... ممنون که دل گرمی دادید...خودم زیاد امیدی ندارم اخه دستم آنچنان قوی نیست و تا الانم برا مرحله دو شروع نکردم 6 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خنده ازین تاپیک میباره.انشااله که احوالات خوب است:zadan: 4 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 117 معماری شدم.... ولی اصلا باورم نمی شه... آخه من خیلی خوندم ولی خوب این است نتیجه استرس سره جلسه کنکور لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 117 معماری شدم.... ولی اصلا باورم نمی شه... آخه من خیلی خوندم ولی خوب این است نتیجه استرس سره جلسه کنکور مبارکههههههههههههههه:hapydancsmil:انشاله یک دانشگاه خوب قبول بشید 2 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هی وای من چرا اینجوری شد ؟؟؟!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با مرورگرهای دیگه امتحان کنید شاید نتایج فرق کرد خلاصه عاقبت به خیر باشید اینا همش یه قل دو قله زندگیه. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده