somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ می گن 2 خووووووووووووووووووش به حالتووووووووووووووووووون 6 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چن وقت خونده بودین ؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ایا کلاسم میرفتین واسه مرحله 2؟ اهوم...سال اول از مهر خوندم و 81 شدم و تو اسکیس رد شدم...سال دوم از اوایل آذر ....آره واسه اسکیس کلاسم رفتم 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اهوم...سال اول از مهر خوندم و 81 شدم و تو اسکیس رد شدم...سال دوم از اوایل آذر ....آره واسه اسکیس کلاسم رفتم واقعا شما عالی هستین ، با اینکه رشته خودتونم نبوده خیلی خوب و تو زمان کم خوندین امیدوارم همیشه رتبتون تو همه مراحل زندگی تک رقمی باشه :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واقعا شما عالی هستین ، با اینکه رشته خودتونم نبوده خیلی خوب و تو زمان کم خوندینامیدوارم همیشه رتبتون تو همه مراحل زندگی تک رقمی باشه :hapydancsmil: ممنونم امیدوارم فرداشب همه شماهایی که درس خوندین و زحمت کشیدین شاد باشین...و مهر امسال سر کلاس فقط حواستون باشه بعد قبولی زندگیتون روبه تک بعدی شدن نره...حیفه...حداقل دوسال از عمر آدمه...حیفه همش به درس بگذره...تفریح و رشد تو زمینه های دیگه یادتون نره...منکه این تموم شه دیگه درس نمی خونم...میرم یکی دوتا حرفه یاد می گیرم...همچین یدی! 7 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بالاخره بعد 1 سال تلاش ظاهرا داره نتایج میاد ... امیدوارم همگی نتیجه تلاشتون را بگیرید... لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وااااای دارم میمیرم از استرسسسسسس خوب خونده بودم ولی میدونم قبول نمیشم 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گیـــــــــــــــه نتونید:hapydancsmil: دیگه همه چیز داره بین ما و کنکور تموم میشه (مهرمون حلال جونمون آزاد) :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان حس شما رو درک میکنم.....ایشالا همتون موفق باشید 5 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من که چشمام آب نمیخوره اینا امروزم نتایج رو اعلام کنن. قرار بود از روز یکشنبه دفترچه ها بیاد توو سایت ولی خبری نیست هنوز. من رفتم یونی به کارام برسم 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ و بالاخره روز موعـــــــــــــود فرا رسیـــــــــــــــــــــــــــــد. ایشالا که همه چیز خوب پیش بره 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هدف ترویج استرس بود خودم به اندازه کافی استرس دارم.اصلا نیازی به یادآوریت نبود. 5 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خودم به اندازه کافی استرس دارم.اصلا نیازی به یادآوریت نبود. استرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررس 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها تو رو خدا دیگه امروز رو آروم باشین و به کسی هم نمیخواد استرس وارد کنین!!! 6 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها تو رو خدا دیگه امروز رو آروم باشین و به کسی هم نمیخواد استرس وارد کنین!!! شوخی کردیم چرا ناراحت میشی 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به لحظات ملکوتی غلط کردم از سال بعد میخونم نزدیک میشویم. 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده