optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من میترسم فردا همون موقع شارژ نتم تموم شه :icon_pf (34):ینی به کجاها فک کردما اتفاقا منم به همین فکر کردم نتیجه اخلاقی اینکه بریم بخوابیم تا فردا شبم نت نیایم (که نمی شه):))))))))))) 2 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سمیه جون نگران نباشتوکلت به خدا باشه همش 19 ساعت مونده . ايشالا هممون قبوليم ايشالا ايشالا ايشالا... 4 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تعداد کنکوریا اینجا گویا زیاده.....فک کنم یه شیرینی تپل و افتادیم :) 3 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همش 19 ساعت مونده .ايشالا هممون قبوليم ايشالا ايشالا ايشالا... من یادمه موقع کارشناسیم نتایج 3 ساعت زوتر اومد پارسالم همینطور احتمال داره 6 بیاد ها البته هرچی زوتر بهتر 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من این تاپیک رو از اشتراک خودم خارج کرده بودم! کی دوباره به اشتراکم افزود!؟ 4 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من این تاپیک رو از اشتراک خودم خارج کرده بودم! کی دوباره به اشتراکم افزود!؟ من ................. 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ رتبه ها اومد، همه میاین میگین آیا؟ 3 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با خودمون درگیریم ها استرس زده به مغزمون رفتم شارژ نتم و چک کردم ایقد هنوز دارم باقیمانده ترافیک دوره: (362.74mb) 0.35gb 3 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ رتبه ها اومد، همه میاین میگین آیا؟ نه نمیایم :) 2 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ رتبه ها اومد، همه میاین میگین آیا؟ ارههههههههههههههههه حتمااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منظورم رتبه هاتون بودا نه اینکه خبر بدین اومده! 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ رتبه ها اومد، همه میاین میگین آیا؟ اگه ایشالا خوب باشه اره اگه نباشه اصلا نت نمیام یا خاموش میام فک کنید سرعت مث حالا افتضاح باشه :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منظورم رتبه هاتون بودا نه اینکه خبر بدین اومده! :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من چه نتیجه م خوب باشه چه بد مث شیر میام اعلام میکنم دنیا ک به آخر نمیرسه والا! 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من چه نتیجه م خوب باشه چه بد مث شیر میام اعلام میکنمدنیا ک به آخر نمیرسه والا! :w155: 4 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ لحظه ی هیجان انگیزیه لحظه ی باز شدن صفحه مشخصات و کارنومه...که من پارسال موقع اعلام رتبه ها ازش محروم شدم وقتی نتایج اعلام می شد اصلن نت نداشتم...قرار بود دوستام بم خبر بدن تا یه خاکی سرم کنم...همچین تخت میخوابیدم خوب میخوردم...پوستم مثل کرگدن کلفت بود! صبح نسبتا زود اومد...درحالیکه لپم پر از نون پنیر بود مشخصاتمو پشت تلفن واسه همسر خوندم....اون بیچاره رو وادار کردم به همه مقدسات وشرافت و عقاید و عزیزان و رفتگان و بازموندگانش قسم بخوره که داره راست میگه...یا بگرده یه صفری...نقطه ای چیزی جلو عدد رتبم پیدا کنه...البته تا بعدازظهر که پرینت کارناممو نیورد به قضیه مشکوک بودم هنوزم مشکوکم 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ لحظه ی هیجان انگیزیه لحظه ی باز شدن صفحه مشخصات و کارنومه...که من پارسال موقع اعلام رتبه ها ازش محروم شدموقتی نتایج اعلام می شد اصلن نت نداشتم...قرار بود دوستام بم خبر بدن تا یه خاکی سرم کنم...همچین تخت میخوابیدم خوب میخوردم...پوستم مثل کرگدن کلفت بود! صبح نسبتا زود اومد...درحالیکه لپم پر از نون پنیر بود مشخصاتمو پشت تلفن واسه همسر خوندم....اون بیچاره رو وادار کردم به همه مقدسات وشرافت و عقاید و عزیزان و رفتگان و بازموندگانش قسم بخوره که داره راست میگه...یا بگرده یه صفری...نقطه ای چیزی جلو عدد رتبم پیدا کنه...البته تا بعدازظهر که پرینت کارناممو نیورد به قضیه مشکوک بودم هنوزم مشکوکم رتبتون چند شده ؟ 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ می گن 2 چن وقت خونده بودین ؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ایا کلاسم میرفتین واسه مرحله 2؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده