رفتن به مطلب

اعلام نتيجه اوليه آزمون کارشناسي ارشد 92

ارسال های توصیه شده

من میترسم فردا همون موقع شارژ نتم تموم شه :w58::icon_pf (34):ینی به کجاها فک کردما :sad0:

اتفاقا منم به همین فکر کردم

نتیجه اخلاقی اینکه بریم بخوابیم تا فردا شبم نت نیایم (که نمی شه):)))))))))))

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 687
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

همش 19 ساعت مونده .

ايشالا هممون قبوليم

ايشالا ايشالا ايشالا...

من یادمه موقع کارشناسیم نتایج 3 ساعت زوتر اومد پارسالم همینطور احتمال داره 6 بیاد ها

البته هرچی زوتر بهتر

• Like 3
لینک به دیدگاه
رتبه ها اومد، همه میاین میگین آیا؟

اگه ایشالا خوب باشه اره :ws3:

اگه نباشه اصلا نت نمیام یا خاموش میام :sigh:

فک کنید سرعت مث حالا افتضاح باشه :icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه

لحظه ی هیجان انگیزیه لحظه ی باز شدن صفحه مشخصات و کارنومه...که من پارسال موقع اعلام رتبه ها ازش محروم شدم

وقتی نتایج اعلام می شد اصلن نت نداشتم...قرار بود دوستام بم خبر بدن تا یه خاکی سرم کنم...همچین تخت میخوابیدم خوب میخوردم...پوستم مثل کرگدن کلفت بود!

صبح نسبتا زود اومد...درحالیکه لپم پر از نون پنیر بود مشخصاتمو پشت تلفن واسه همسر خوندم....اون بیچاره رو وادار کردم به همه مقدسات وشرافت و عقاید و عزیزان و رفتگان و بازموندگانش قسم بخوره که داره راست میگه...یا بگرده یه صفری...نقطه ای چیزی جلو عدد رتبم پیدا کنه...البته تا بعدازظهر که پرینت کارناممو نیورد به قضیه مشکوک بودم

هنوزم مشکوکم:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه
لحظه ی هیجان انگیزیه لحظه ی باز شدن صفحه مشخصات و کارنومه...که من پارسال موقع اعلام رتبه ها ازش محروم شدم

وقتی نتایج اعلام می شد اصلن نت نداشتم...قرار بود دوستام بم خبر بدن تا یه خاکی سرم کنم...همچین تخت میخوابیدم خوب میخوردم...پوستم مثل کرگدن کلفت بود!

صبح نسبتا زود اومد...درحالیکه لپم پر از نون پنیر بود مشخصاتمو پشت تلفن واسه همسر خوندم....اون بیچاره رو وادار کردم به همه مقدسات وشرافت و عقاید و عزیزان و رفتگان و بازموندگانش قسم بخوره که داره راست میگه...یا بگرده یه صفری...نقطه ای چیزی جلو عدد رتبم پیدا کنه...البته تا بعدازظهر که پرینت کارناممو نیورد به قضیه مشکوک بودم

هنوزم مشکوکم:banel_smiley_4:

رتبتون چند شده ؟ :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...