Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مبارکههههههههههههههه:hapydancsmil:انشاله یک دانشگاه خوب قبول بشید مرسی ... خیلی لطف دارید ... نمی دونم چرا انرژیم تخلیه شده ... بار و فشار روم کم شده //:ws3: لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 670 تبديل 570 طراحي تبریک می گم . ..فکر کنم تهران یا اصفهان بیارید ... لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 670 تبديل 570 طراحي صدردصد تهران قبولی:hapydancsmil: احسنت تبریک میگم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها کسی آشنا علم و صنعت داره رتبه های پارسال میم شیمی رو بپرسه 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها کسی آشنا علم و صنعت داره رتبه های پارسال میم شیمی رو بپرسه رتبتو بوگو 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 670 تبديل 570 طراحي به به تبریکات فرااااااااااوان شبانه تهران به امید خدا،اگر شانس خوبی بیارید روزانه هم امکانش هست 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگه یه درسی رو که سر جلسه الکی پر کردم سفید میذاشتم الان خیلی بهتر بود ...دقیقا از وقتی رسیدم خونه و سایت اساتید رو دیدم و فهمیدم که سوالات امسال المپیادی بوده فهمیدم چه اشتباهی کردم......هرچند نخونده بودم و فقط با اطلاعات دوران تحصیل شرکت کردم رتبه 70، اون درس رو فقط تونسته 15 درصد بزنه .... نزنید بچه ها ،شانسی نزنید... بدبختی اینجاست که ظرفیت رشته مونم کلا خیلی کم هست .... 9 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ راستی یادم رفت به همه بچه هایی که قبول شدن تبریک بگم.. تبریک میگم وامیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید.....:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممنون که دل گرمی دادید...خودم زیاد امیدی ندارم اخه دستم آنچنان قوی نیست و تا الانم برا مرحله دو شروع نکردم رتبتون که خوبه ، یکم تمرین میخواد دیگه. تبرییییییک. 117 معماری شدم.... ولی اصلا باورم نمی شه... آخه من خیلی خوندم ولی خوب این است نتیجه استرس سره جلسه کنکور تبرییییییک مهندس. خوبه که. بچه ها کسی آشنا علم و صنعت داره رتبه های پارسال میم شیمی رو بپرسه رتبه بانووووووووووووو؟ 3 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بچه ها من رتبم شده حدودای 100 طراحی شهری به نظرتون خوبه؟ روزانه شیراز قبول می شم؟ 4 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک می گم . ..فکر کنم تهران یا اصفهان بیارید ... ممنون ايشالااااااااااااااااا 5 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به به تبریکات فرااااااااااوانشبانه تهران به امید خدا،اگر شانس خوبی بیارید روزانه هم امکانش هست ممنوووووووووووووووووون. 4 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ صدردصد تهران قبولی:hapydancsmil:احسنت تبریک میگم:hapydancsmil: مرسييييييييي گلم. شرمنده من چندگانه رو بلد نبودم. چند تا پست دادم 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کاش میشد بفهمم با کی مشورت کنم که کجا رو میارم 7 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بچه ها من رتبم شده حدودای 100 طراحی شهری به نظرتون خوبه؟روزانه شیراز قبول می شم؟ آره...می شی...واسه تهرانم شانست زیاده...چه برسه به شیراز... 8 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چند شدید؟ با من بودین دیگه؟ بین 450 تا 500 شبانه علم و صنعت میارم؟ اصن نمیدونم پژوهشگاه مواد و انرژ ی یا شمی و مهندسی شیمی خوبن؟ 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده