Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ درود به دوستان نواندیش خدمت شما هستیم با نتیجه مسابقه ششم اکسل انجمن نو اندیشان ، در این مسابقه که با محور خلاقیت در اکسل برگزار شد 5 نفر از دوستان شرکت کردن ، با توجه به تکراری بودن موضوع مدالی تعلق نخواهد گرفت اما بر اساس کیفیت فایل امتیازات به شرح زیر اعلام می شود. 1- amirof امتیاز 150 طراحی دفتر تلفن ، استفاده از تکنیک slicer , VBA 2-1716 امتیاز 125 جدول رده بندی مسابقات فوتبال و مهارت در فرمول نویسی 3-Mr. Specific امتیاز 100 طراحی جدول مسابقات فوتبال مقدماتی جام جهانی 2014 4-زفسنجانی امتیاز 50 نقشه راه مزمز در تولید چیپس 5-مهرآذین امتیاز 25 استفاده از تکنیک conditional formatting با تشکر از دوستانی که شرکت کردند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ ممنون از دوستان و شرکت کنندگان و برندگان عزیز این مسابقه و همینطور با تشکر از آقا مهدی عزیز....:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ دست خودم درد نكنه كه شركت كردم و اول شدم حالا چون مهدي هم گنا داره دست اونم درد نكنه. مهندس خاصيت عزيز، اينو چرا رمز گذاشتي؟ هيچي ديده نميشه خو 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ عه یادم باشه در مسابقات بعدی رمز نذارم روش مهدی واقعاً شرمنده شدم دیروز:icon_pf (34): تبریک به دوستان و با تشکر از مهدی به عنوان برگزار کننده 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ دست خودم درد نكنه كه شركت كردم و اول شدم حالا چون مهدي هم گنا داره دست اونم درد نكنه. مهندس خاصيت عزيز، اينو چرا رمز گذاشتي؟ هيچي ديده نميشه خو advance office password recovery استفاده کن هر پسوردی پر 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ advance office password recovery استفاده کن هر پسوردی پر ها همين كار رو كردم كچل. الان پسورد پر 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ تبریک به همه من برات نفرستاده بودم اق مهدی؟ 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ تبریک به همه من برات نفرستاده بودم اق مهدی؟ نه داداش زیر و رو کردم چیزی نبود خواستی بفرس اصلاح میکنم 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ نه داداش زیر و رو کردم چیزی نبود خواستی بفرس اصلاح میکنم آره بفرست شاید اول شدی.حال این amirof گرفتیم. 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ آره بفرست شاید اول شدی.حال این amirof گرفتیم. ياد قضيه شتر و خواب و پنبه دانه و اين چيزا افتادم 1 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ نه داداش زیر و رو کردم چیزی نبود خواستی بفرس اصلاح میکنم برات با پ.خ فرستاده بودم بعدش ازت پرسیدم ایمیل کنم یا نه ک جوابی ندادی 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ برات با پ.خ فرستاده بودمبعدش ازت پرسیدم ایمیل کنم یا نه ک جوابی ندادی :icon_pf (34):من فقط ایمیل رو چک میکنم همیشه 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_pf (34):من فقط ایمیل رو چک میکنم همیشه حالا برو جوابشو پیدا کن بی حواس 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده