hasti1988 22046 ارسال شده در 17 تیر، 2013 موادلازم برای خمیر: ارد3پ... شیر1پ... روغن1پ... خمیرمایه1ق س... نمک1ق م... تخم مرغ1عدد... طرز تهیه: آردونمک وخمیرمایه روباهم مخلوط کرده وسطشو گود میکنین و شیروروغن مایع و سفیده ی تخم مرغ رو وسط میریزین با هم مخلوط میکنین و 5 دقیقه ورز میدیم و1 ساعت استراحت میدیم. در این فاصله مواد میانی رو آماده میکنیم ،با هر موادی که دوست داشتین... مواد میانی رو من مقداری سینه مرغ +پیاز +فلفل دلمه ای + قارچ + جعفری انتخاب کردم مرغ و پیاز که سرخ شد(نمک و فلفل سیاه هم اضافه کرده بودم) فلفل دلمه ای و قارچ رو اضافه کردم و کمی که تفت خورد خاموش کردم و جعفری رو ریختم و مخلوط کردم.... بعد از یک ساعت خمیر رو به شکل زیر برش میدیم و موادمون رو وسط خمیر قرارداده و میپیچیم... كف سيني فر كاغذ روغني ميندازيم و گلهامونو با فاصله از هم ميچينيم و ۲۰ دقيقه ديگه اينجوري بهش استراحت ميديم بعد روش زرده تخم مرغ(من کمی روغن مایع و زعفران هم اضافه کردم) ميماليم و كنجد ميپاشيم تو از قبل گرم شده با ۱۷۰ درجه تا روشون طلايي بشه ميپزيم . بفرمایید....نوش جان... 16
hasti1988 22046 مالک ارسال شده در 17 تیر، 2013 بجز فر دیگه میشه تو چی درست کرد؟میشه سرخشم کرد؟ نمیدونم... 4
mim-shimi 25686 ارسال شده در 17 تیر، 2013 مامانا باید یه لوح تقدیر به انجمن بدن که دختراشونو با محیط آشپزخونه آشنا کرد 6
hasti1988 22046 مالک ارسال شده در 17 تیر، 2013 مامانا باید یه لوح تقدیر به انجمن بدن که دختراشونو با محیط آشپزخونه آشنا کرد واقعا هم همینه.... 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 17 تیر، 2013 واقعا هم همینه.... ما بلد بودیم رو نمیکردیم که یه وقت چشمون نزنن 3
.Yaprak 15748 ارسال شده در 18 تیر، 2013 موادلازم برای خمیر:ارد3پ... شیر1پ... روغن1پ... خمیرمایه1ق س... نمک1ق م... تخم مرغ1عدد... طرز تهیه: آردونمک وخمیرمایه روباهم مخلوط کرده وسطشو گود میکنین و شیروروغن مایع و سفیده ی تخم مرغ رو وسط میریزین با هم مخلوط میکنین و 5 دقیقه ورز میدیم و1 ساعت استراحت میدیم. در این فاصله مواد میانی رو آماده میکنیم ،با هر موادی که دوست داشتین... مواد میانی رو من مقداری سینه مرغ +پیاز +فلفل دلمه ای + قارچ + جعفری انتخاب کردم مرغ و پیاز که سرخ شد(نمک و فلفل سیاه هم اضافه کرده بودم) فلفل دلمه ای و قارچ رو اضافه کردم و کمی که تفت خورد خاموش کردم و جعفری رو ریختم و مخلوط کردم.... بعد از یک ساعت خمیر رو به شکل زیر برش میدیم و موادمون رو وسط خمیر قرارداده و میپیچیم... كف سيني فر كاغذ روغني ميندازيم و گلهامونو با فاصله از هم ميچينيم و ۲۰ دقيقه ديگه اينجوري بهش استراحت ميديم بعد روش زرده تخم مرغ(من کمی روغن مایع و زعفران هم اضافه کردم) ميماليم و كنجد ميپاشيم تو از قبل گرم شده با ۱۷۰ درجه تا روشون طلايي بشه ميپزيم . بفرمایید....نوش جان... گرسنه ام شد :icon_pf (34): 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 18 تیر، 2013 اصلا کارتون منصفانه نیست ما دانشجوها چه گناهی کردیم که باید اینا رو ببینیم وحسرت بخوریم؟ 4
Ala Agrin 14476 ارسال شده در 18 تیر، 2013 هستی جان دو طرفه تایپیک میزنی؟ نامرد .......... دور از چشم من میای اینجام نونوایی وا میکنی.؟ خلاقیتهای منو دور میزنی؟ 2
hasti1988 22046 مالک ارسال شده در 18 تیر، 2013 هستی جان دو طرفه تایپیک میزنی؟ نامرد .......... دور از چشم من میای اینجام نونوایی وا میکنی.؟ خلاقیتهای منو دور میزنی؟ نه عزیزم....قرار شد هر چی جدید باشه و پختیمش دستورش رو هم جدا بذاریم تو آشپزخونه که هم پربار بشه و هم اینکه اگه کسی خواست راحت بتونه پیداش کنه....همین... ما که اونجا خونه مونه..... 3
Ala Agrin 14476 ارسال شده در 18 تیر، 2013 نه عزیزم....قرار شد هر چی جدید باشه و پختیمش دستورش رو هم جدا بذاریم تو آشپزخونه که هم پربار بشه و هم اینکه اگه کسی خواست راحت بتونه پیداش کنه....همین... ما که اونجا خونه مونه..... ای نامردا اونجا رو با اسپم ترکوندین که :icon_pf (34): برم بگم فاطمه و مهدی عملیات اسپم رو اینجا پیاده کنند خدا بداد برسه 3
hasti1988 22046 مالک ارسال شده در 18 تیر، 2013 ای نامردا اونجا رو با اسپم ترکوندین که :icon_pf (34): برم بگم فاطمه و مهدی عملیات اسپم رو اینجا پیاده کنند خدا بداد برسه واقعا هم خدا به داد برسه.... ببین یه تاپیک هم هست... [h=3]مطبخ نواندیشان[/h] میتونیم اونجا هم نقل مکان کنیم.... 3
Ala Agrin 14476 ارسال شده در 18 تیر، 2013 واقعا هم خدا به داد برسه.... ببین یه تاپیک هم هست... مطبخ نواندیشان میتونیم اونجا هم نقل مکان کنیم.... عاقا هر کی تو این تایپیک اسپم کنه بابت هر اسپم یه امتیاز خوم رو بهش میدم هستی جات خالی امروز مادر یکی از دوستام یه چیزی درست کرده بود بهش میگن پانا کاکه خیلی خوشمزه بود ازش عکس گرفتم قراره دستور پختشو برام بفرسته درست کنم میذارم واقعا خوشمزه بود تو مایه های نون نمیدونم چیزی به ذهنم نمیرسه حالا دقیق بگم چی بود ولی نازک و خوشمزه 3
hasti1988 22046 مالک ارسال شده در 18 تیر، 2013 عاقا هر کی تو این تایپیک اسپم کنه بابت هر اسپم یه امتیاز خوم رو بهش میدم هستی جات خالی امروز مادر یکی از دوستام یه چیزی درست کرده بود بهش میگن پانا کاکه خیلی خوشمزه بود ازش عکس گرفتم قراره دستور پختشو برام بفرسته درست کنم میذارم واقعا خوشمزه بود تو مایه های نون نمیدونم چیزی به ذهنم نمیرسه حالا دقیق بگم چی بود ولی نازک و خوشمزه کدوم تاپیک؟بیچاره کسی که قراره بیاد این اسپم ها رو پاک کنه....:icon_pf (34): دوستان به جای ما....چه خوب ..مرسی خانومی ...منتظریم... 3
Ala Agrin 14476 ارسال شده در 18 تیر، 2013 کدوم تاپیک؟بیچاره کسی که قراره بیاد این اسپم ها رو پاک کنه....:icon_pf (34):دوستان به جای ما....چه خوب ..مرسی خانومی ...منتظریم... همین تایپیک دیگه....... چشم حتما........ 3
hasti1988 22046 مالک ارسال شده در 18 تیر، 2013 همین تایپیک دیگه....... چشم حتما........ نه بابا اینجا مال پیراشکی گله... یا بریم خونه خودمون یا هم بگیم یه خونه جدید بسازن ...البته یه مدت تو فکرم بود همچین جایی بسازم...ولی به نظرم بگیم مدیر تالار برامون یه خونه جدید بسازه بهتره... 3
ارسال های توصیه شده