hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ موادلازم برای خمیر: ارد3پ... شیر1پ... روغن1پ... خمیرمایه1ق س... نمک1ق م... تخم مرغ1عدد... طرز تهیه: آردونمک وخمیرمایه روباهم مخلوط کرده وسطشو گود میکنین و شیروروغن مایع و سفیده ی تخم مرغ رو وسط میریزین با هم مخلوط میکنین و 5 دقیقه ورز میدیم و1 ساعت استراحت میدیم. در این فاصله مواد میانی رو آماده میکنیم ،با هر موادی که دوست داشتین... مواد میانی رو من مقداری سینه مرغ +پیاز +فلفل دلمه ای + قارچ + جعفری انتخاب کردم مرغ و پیاز که سرخ شد(نمک و فلفل سیاه هم اضافه کرده بودم) فلفل دلمه ای و قارچ رو اضافه کردم و کمی که تفت خورد خاموش کردم و جعفری رو ریختم و مخلوط کردم.... بعد از یک ساعت خمیر رو به شکل زیر برش میدیم و موادمون رو وسط خمیر قرارداده و میپیچیم... كف سيني فر كاغذ روغني ميندازيم و گلهامونو با فاصله از هم ميچينيم و ۲۰ دقيقه ديگه اينجوري بهش استراحت ميديم بعد روش زرده تخم مرغ(من کمی روغن مایع و زعفران هم اضافه کردم) ميماليم و كنجد ميپاشيم تو از قبل گرم شده با ۱۷۰ درجه تا روشون طلايي بشه ميپزيم . بفرمایید....نوش جان... 16 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ بجز فر دیگه میشه تو چی درست کرد؟ میشه سرخشم کرد؟ 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ بجز فر دیگه میشه تو چی درست کرد؟میشه سرخشم کرد؟ نمیدونم... 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ نمیدونم... درست میکنم ببینم چطو میشه 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ مامانا باید یه لوح تقدیر به انجمن بدن که دختراشونو با محیط آشپزخونه آشنا کرد 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ مامانا باید یه لوح تقدیر به انجمن بدن که دختراشونو با محیط آشپزخونه آشنا کرد واقعا هم همینه.... 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ واقعا هم همینه.... ما بلد بودیم رو نمیکردیم که یه وقت چشمون نزنن 3 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ وای دلم خواست:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ موادلازم برای خمیر:ارد3پ... شیر1پ... روغن1پ... خمیرمایه1ق س... نمک1ق م... تخم مرغ1عدد... طرز تهیه: آردونمک وخمیرمایه روباهم مخلوط کرده وسطشو گود میکنین و شیروروغن مایع و سفیده ی تخم مرغ رو وسط میریزین با هم مخلوط میکنین و 5 دقیقه ورز میدیم و1 ساعت استراحت میدیم. در این فاصله مواد میانی رو آماده میکنیم ،با هر موادی که دوست داشتین... مواد میانی رو من مقداری سینه مرغ +پیاز +فلفل دلمه ای + قارچ + جعفری انتخاب کردم مرغ و پیاز که سرخ شد(نمک و فلفل سیاه هم اضافه کرده بودم) فلفل دلمه ای و قارچ رو اضافه کردم و کمی که تفت خورد خاموش کردم و جعفری رو ریختم و مخلوط کردم.... بعد از یک ساعت خمیر رو به شکل زیر برش میدیم و موادمون رو وسط خمیر قرارداده و میپیچیم... كف سيني فر كاغذ روغني ميندازيم و گلهامونو با فاصله از هم ميچينيم و ۲۰ دقيقه ديگه اينجوري بهش استراحت ميديم بعد روش زرده تخم مرغ(من کمی روغن مایع و زعفران هم اضافه کردم) ميماليم و كنجد ميپاشيم تو از قبل گرم شده با ۱۷۰ درجه تا روشون طلايي بشه ميپزيم . بفرمایید....نوش جان... گرسنه ام شد :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ اصلا کارتون منصفانه نیست ما دانشجوها چه گناهی کردیم که باید اینا رو ببینیم وحسرت بخوریم؟ 4 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ هستی جان دو طرفه تایپیک میزنی؟ نامرد .......... دور از چشم من میای اینجام نونوایی وا میکنی.؟ خلاقیتهای منو دور میزنی؟ 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ هستی جان دو طرفه تایپیک میزنی؟ نامرد .......... دور از چشم من میای اینجام نونوایی وا میکنی.؟ خلاقیتهای منو دور میزنی؟ نه عزیزم....قرار شد هر چی جدید باشه و پختیمش دستورش رو هم جدا بذاریم تو آشپزخونه که هم پربار بشه و هم اینکه اگه کسی خواست راحت بتونه پیداش کنه....همین... ما که اونجا خونه مونه..... 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ نه عزیزم....قرار شد هر چی جدید باشه و پختیمش دستورش رو هم جدا بذاریم تو آشپزخونه که هم پربار بشه و هم اینکه اگه کسی خواست راحت بتونه پیداش کنه....همین... ما که اونجا خونه مونه..... ای نامردا اونجا رو با اسپم ترکوندین که :icon_pf (34): برم بگم فاطمه و مهدی عملیات اسپم رو اینجا پیاده کنند خدا بداد برسه 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ ای نامردا اونجا رو با اسپم ترکوندین که :icon_pf (34): برم بگم فاطمه و مهدی عملیات اسپم رو اینجا پیاده کنند خدا بداد برسه واقعا هم خدا به داد برسه.... ببین یه تاپیک هم هست... [h=3]مطبخ نواندیشان[/h] میتونیم اونجا هم نقل مکان کنیم.... 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ واقعا هم خدا به داد برسه.... ببین یه تاپیک هم هست... مطبخ نواندیشان میتونیم اونجا هم نقل مکان کنیم.... عاقا هر کی تو این تایپیک اسپم کنه بابت هر اسپم یه امتیاز خوم رو بهش میدم هستی جات خالی امروز مادر یکی از دوستام یه چیزی درست کرده بود بهش میگن پانا کاکه خیلی خوشمزه بود ازش عکس گرفتم قراره دستور پختشو برام بفرسته درست کنم میذارم واقعا خوشمزه بود تو مایه های نون نمیدونم چیزی به ذهنم نمیرسه حالا دقیق بگم چی بود ولی نازک و خوشمزه 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ عاقا هر کی تو این تایپیک اسپم کنه بابت هر اسپم یه امتیاز خوم رو بهش میدم هستی جات خالی امروز مادر یکی از دوستام یه چیزی درست کرده بود بهش میگن پانا کاکه خیلی خوشمزه بود ازش عکس گرفتم قراره دستور پختشو برام بفرسته درست کنم میذارم واقعا خوشمزه بود تو مایه های نون نمیدونم چیزی به ذهنم نمیرسه حالا دقیق بگم چی بود ولی نازک و خوشمزه کدوم تاپیک؟بیچاره کسی که قراره بیاد این اسپم ها رو پاک کنه....:icon_pf (34): دوستان به جای ما....چه خوب ..مرسی خانومی ...منتظریم... 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ کدوم تاپیک؟بیچاره کسی که قراره بیاد این اسپم ها رو پاک کنه....:icon_pf (34):دوستان به جای ما....چه خوب ..مرسی خانومی ...منتظریم... همین تایپیک دیگه....... چشم حتما........ 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ همین تایپیک دیگه....... چشم حتما........ نه بابا اینجا مال پیراشکی گله... یا بریم خونه خودمون یا هم بگیم یه خونه جدید بسازن ...البته یه مدت تو فکرم بود همچین جایی بسازم...ولی به نظرم بگیم مدیر تالار برامون یه خونه جدید بسازه بهتره... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده