Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ سرویس آزمایشی اطلاع از تماسهای از دسترفته همراه اول که از سال ۹۰ با نام «پیک تماس» برای برخی مشترکان فعال شده بود اکنون و پس از دو سال به صورت عمومی و با نام «تماسبان» برای تمام مشترکین این اپراتور قابل استفاده شده است. به گزارش فارس، این سرویس همان سرویس اطلاع از تماسهای از دست رفته است که نخسستین بار در سال 90 با نام «پیک تماس» برای برخی مشترکان همراه اول فعال شد و قرار بود در آینده نه چندان دور برای تمام مشترکان فعال شود. با فعال بودن این سرویس در صورت در دسترس نبودن یا خاموش بودن گوشی، پس از بازگشت مجدد به شبکه همراه اول، شماره و زمان تماس کسانی که در این فاصله با وی تماس گرفته اند در قالب یک پیامک شامل شماره تلفن، تاریخ و زمان تماس از طریق یک پیامک برای مشترک ارسال می شود. فعال سازی، غیرفعال سازی و استفاده از سرویس در قالب دریافت پیامکها رایگان است. مشترکین دائمی و اعتباری همراه اول برای فعالسازی این سرویس باید عدد 1 لاتین را به شماره 9914 با ارسال کنند. 11 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ من خط دائمی دارم ایام عید که شماره طرف رو اعلام نمیکرد فعلا هم پیامکی نیامده 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ فعالش کردی؟ من الان فعال کردم(خط آخر خبر بالا) 4 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ فعالش کردی؟من الان فعال کردم(خط آخر خبر بالا) قبل از فعال کردن پیام میومد الان هم فعال کردم 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ ممنوون فعال نبود فعال کردم واسه ایرانسلم کاش میگفتی چیه؟ خط من مال 6-7 سال پیشه موقع خرید روش فعال نبود..و کد فعال سازیشم نمیدونم 6 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی منم فعال کردم این همراه اول فقط اگه مجبور بشه خدماتشو افزایش میده 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ چرا من هرچی میفرستم میگه عدد صحیح نمیباشد؟! 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ چرا من هرچی میفرستم میگه عدد صحیح نمیباشد؟! شمارتو بده من بفرستم برات 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ شمارتو بده من بفرستم برات :ydm47612zsesgift969 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ ممنوونفعال نبود فعال کردم واسه ایرانسلم کاش میگفتی چیه؟ خط من مال 6-7 سال پیشه موقع خرید روش فعال نبود..و کد فعال سازیشم نمیدونم فكر كنم ايرانسل 4039 بود يه اس ام اس خالي به 4039 فكر كنم 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ چرا من هرچی میفرستم میگه عدد صحیح نمیباشد؟! چون زبان گوشيت فارسيه حتماً اول زبان گوشيت رو انگليسي كن و اس ام اس رو بفرست بعد دوباره فارسيش كن 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ چون زبان گوشيت فارسيه حتماًاول زبان گوشيت رو انگليسي كن و اس ام اس رو بفرست بعد دوباره فارسيش كن همراه اولم واسه ما آدم شده انگلیسیه بابا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده