Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ خدایا شکرت.... باز دلم گرفت... بخدا دست خودم نیست.... خدااااااا.... 2 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ ......زندگی دیدن زیبایهاست...... 3 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ خدایاخستـــــــه ام. میشه فردا بیدارم نکنی؟! واقعا ... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ خدایا امروز بعد از کلی حرف زدن با یه عکس فال باز کردم... یوسف گم گشده باز آید به کنعان... خدایا منتظرم... خدایا شکرت تا الان این صبر بهم دادی...میدونم ارزش داره... خدا ازت ممنونم...:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ خدایا صدامو میشنوی دارم عذاب میکشم..خدایا ازت خواهش میکنم بهدلش بنداز که برگرده....خدایا... 1 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ خدایا!!دستانم را زدم زیر چانه اممات و مبهوت نگاهت میکنمطلبکار نیستمفقط مشتاقم بدانم ته قصه چه میکنی بامن؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ خدایا خیلی دلم گرفته.اینبار بخاطره خودم.خدایا دیگه نمیخوام.حالا کمکم کن. 1 لینک به دیدگاه
Fiyuna 296 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ خدایا نداشتــن هیچـــگاه به تلخـــــی فراموش کـــردن یکــــــ " داشتــــن " نیستــــــــــــ 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۳ خدایا من کوتاهی نکردم...کم نیاوردم...پاش موندم با همه ی بدیا.... بازم نشد...شکرت حتما حکمتی هست... 4 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۳ خدایا من که ایمان دارم تو بهترینو واسم میخوای اما چرا قلبم آروم نمی گیره؟ :( دقیقا محتاج همون سکینهای هستم که خودت بشارتش رو به مومنا دادی دوست دارم خیلی خیلی :* 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۳ خدایا...خیلی دلم گرفته...شکر که دارمت و بی نیازم. خدایا دلم میخواد تو باشی و خودم. نمیخوام من هنوز خودمو نشناختم...زوده خدایا خیلی زوده.من نمیخوام... خدایا دارم خفه میشم... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ خدایا امروز شکستم... خدایا کمکم کن...بخاطره مادرم و دلش نزار با این حالم اشکشو ببینم... خدایا تورو به فاطمه زهرا قسمت میدم حالم خوب کن...فراموش کنم... :icon_gol:93/11/2 5 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ خدایا میدونی حالمو .... داره میشه 1 ماه که نمیدونم کجامو باید چیکار کنم..... کمک کن همه چی برگرده به حالت اول ... دیگه صبرم داره لبریز میشه.... میدونی نباشه چه اتفاقی میافته... فقط تو میتونی کمکم کنی....لطفا....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ پارسال اومده بودم اینجا.... پارسالی و پر بود از غم و ......... امسال هیچی نیست... کلی آرزو و امید و توکل بجاش... شادم و سلامت... خدایا شکرت... بخاطره همه نعمتات... 94/1/24 04:42... 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خداجونم چند روز پیش معجزتو دیدم یه معجزه ی محسوس و شوک برانگیز! میدونم معجزه ی بعدی در راهه به زودی..مگه نه؟:wubpink: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده