Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ خدایا من گیرم حلش کن خواهش میکنم 4 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ روزها گذشت و گنجشک با خدا هیچ نگفت، فرشتگان سراغش را از خدا گرفتند و خدا هر بار به فرشتگان اين گونه ميگفت: ميآيد، من تنها گوشي هستم كه غصههايش را ميشنود و يگانه قلبيام كه دردهايش را در خود نگه ميدارد و سر انجام گنجشك روي شاخهاي از درخت دنيا نشست. فرشتگان چشم به لبهايش دوختند، گنجشك هيچ نگفت و خدا لب به سخن گشود: "با من بگو از آنچه سنگيني سينه توست". گنجشك گفت: لانه كوچكي داشتم، آرامگاه خستگيهايم بود و سرپناه بي كسيام. تو همان را هم از من گرفتي. اين توفان بي موقع چه بود؟ چه ميخواستي از لانه محقرم كجاي دنيا را گرفته بود؟ و سنگيني بغضي راه بر كلامش بست. سكوتي در عرش طنين انداز شد. فرشتگان همه سر به زير انداختند. خدا گفت: ماري در راه لانه ات بود. خواب بودي. باد را گفتم تا لانهات را واژگون كند. آنگاه تو از كمين مار پر گشودي. گنجشك خيره در خدايي خدا مانده بود. خدا گفت: و چه بسيار بلاها كه به واسطه محبتم از تو دور كردم و تو ندانسته به دشمنيام بر خاستي. اشك در ديدگان گنجشك نشسته بود. ناگاه چيزي در درونش فرو ريخت. گريههايش ملكوت خدا را پر كرد. 5 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ خدایا ناگفتنی های دلم رو میدونی کمکم کن .... 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ خدایا بهت قول دادم خودت حلش کن 6 لینک به دیدگاه
fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ خدایا محتاجتم....آرامشم خودتی 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ خدایا موندم حیرون ینی چی میشه 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ هی داد خدایا نمونیم من و تو خوبه خیلی خوب...ولی یه کاریش بکن 3 لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ خدایا من دلم قرصه کسی غیر از تو با من نیست لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ خــــدایـــــــــا... حواســمــــ به همه چیز هست غیـــــر از تــو... آخه مگه غیره توکسی میتونه کاری برامـــ کنه :( 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ خدایا....دلم داره میترکه...چه کنم چرا بارون دغدغه ها اینجور باریدن گرفته...خدایا کنارم باش 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ خدایا باختم همیشه میترسیدم به این لحظه برسم چقد درد داره...تنها باختم تنها میروم... 3 لینک به دیدگاه
masomeh meshkani 121 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ خدایاااااااااااااا................. خنده های تلخ امروزم را بگیر!!!!!!!!!!!!!!!!! یکی ازان گریه های شیرین کودکی ام راپس بده..............:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ خدایاااااااااااااا.................خنده های تلخ امروزم را بگیر!!!!!!!!!!!!!!!!! یکی ازان گریه های شیرین کودکی ام راپس بده..............:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3 :icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
omide koor 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ خدایا راضی ام گردان به همتم و آنچه تو می خواهی 3 لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ خداوندا خسته ام از فصل سرد گناه و دلتنگ روزهای پاکم … بارانی بفرست ، چتر گناه را دور انداخته ام ! 1 لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ خدایا گم شدم ازتو شدم بازیچه ی دنیا شدم وسوسه ی تقدیر شدم آلوده ی فردا ببین من گم شدم از تو به این دنیا گرفتارم بیا آغوشتو واکن از این دنیا بیزارم لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم . . . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده