hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ نه یک قاشق بیشترم میتونی اضافه کنی...(با توجه به ذائقه ت ولی نه دیگه خیلی بیشتر بافت نون رو خراب میکنه) شیر هم جای ماست ...ماست رو نریز شیر بجاش بریز... تخم مرغ هم یه جاهایی وسط مخلوط کردن مواد مثلا بعد از روغن اضافه کن و مخلوط کن.... 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ برا اولین بار فعلا دست کاری نمیکنم توش با هم نون شیرمال درست میکنیم بعدا 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ عجب خمیری داره جون میده آدم باهاش بازی کنه بچه ها دقیقا چه طعمی داره؟ 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ میشه تو ماکروفرم درست کرد؟ میشه من با سولاردوم درست میکنم 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ عجب خمیری دارهجون میده آدم باهاش بازی کنه بچه ها دقیقا چه طعمی داره؟ طعم خاصی نداره ... نه شوره نه شیرینه نه هیچی مزه نون میده 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ چه دوستای هنرمندی دارم من گویند تو را دوست فاضل....از فضل دوست تو را چه حاصل 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده