Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ امروز نوبت من بود ناهار درست کنم منم تا ساعت 12بیدار نشدم پیش خودم گفتم خب بچه ها گشنشون میشه میرن یه چیزی می پزن ولی وقتی پاشدم دیدم منتظرن تا من برم غذا درست کنم منم دیگه خجالت کشیدم ورفتم غذادرست کردم 12 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ امروز جمعــــه هـــــس ... غمگــــــین ترین روزِ هفته !! 7 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ امروز میخوام تموم کنم... قول دادم به خودم... باید تمومش کنم و خلاص کنم خودم رو... پلانامو میگم:)) 13 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ امـــــــروز ... رفتیــم تو دل طبیعت! با خونواده و جمع فامیل! از یه قله 2000 متری رفم بالا!!!! از خستگی خوابم نمیبره :| 7 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ امروز روز جمع کردن خونه بود و تمیز کردن تراس 6 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ امروز روز خوبی بود......... 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان وضعیت لپتاپ من: محافظ (سلفون ) کشیده شده با اثراتی از ماژیک مشکی .... اگر همه چی خوب پیش بره ...امروز طرح ها رو میکشم و تموم میکنم ...فردا هم برم وسایلی که لازم دارمو بگیرم و بقیه کاراشو انجام بدم ...میشه چند شنبه؟ امروز که یکشنبه ،فردا دوشنبه .ایشالا سه شنبه یا چهارشنبه کارش تموم میشه ....:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز رفتم دانشگاه خیلی روزخوبی بود اما فردا خیلی اذیت میشم ساعت 6 صبح باید برم تا 8 شب کلاس دارم 3تا امتحان میان ترم دارم 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز سخت گذشت اما راضی بودم 7 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز روز پر کاری بود و البته خسته نشدم. 4 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز میخواستم یک کار مهمی انجام بدم نشد ... یعنی فرصتش پیش نیومد توی این روزا میخوام انجامش بدم یا خدا کمک کن 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز رفتم دانشگاه امتحان میان ترم تمام بچه ها خودشون رو امده کرده بودن برای تقلب منم خونده بودم اما میترسیدم امتحانو بد بدم کلاس به چه بزرگی بچه ها همه رفتن آخر کلاس نشستن، دوست منم گفت تو رو خدا بیا پیش من بشین ازت نگاه کنم منم بهت میرسونم تا استاد اومد جای دوست من رو عوض کرد منم تنها موندم اما تمام بچه های که اخر کلاس نشسته بودن راحت تقلب کردن استادم هیچی نگفت هنوز دارم حرص میخورم 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آقا باز هم امروز نشد اون کار مهم رو انجام بدم ای خداااااااااا فردا ، خداکنه فردا بشه ... 4 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام . امروز امتحان حدفی ریاضی 2 داشتم.خونده بودم. همه رو بلد بودم. اما وقتی نشست پشت سرم...........نتونستم تمرکز کنم.2تا از سوالام موند. 6 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خسته شدم........روز خسته کنند ای بود..خدا کنه فردا نتیجه اشو ببینم 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز واقعا خسته كننده بود!!!واقعا!+سرما خوردگي+گلو درد شديد! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز انجمن خیلی رو اعصابم بود. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده