آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ امروز رفتم تراسو مرتب کنم یه موزائیک افتاد رو انگشتم 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ امروز نون پختم برا اولین بار 7 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ امروز کلی معطل شدم...از انتظار خوشم نمیاد...عجولم خب چکار کنم اون قضیه صبر و غوره و حلوا بدرد من یکی نمیخوره 6 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ امروز خواهرم اشتباهی پاهاشو گذاشت روی سرم صدای کنده شدن موهامو شنیدم برای چند لحظه مثل یه بچه حق حق گریه کردم 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ امروز رژه ارتش بود ... و فکر کنم هنوزم ادامه داره روز ارتش رو تبریک میگم ، من ارتش رو دوست دارم ... یکی از آرزوهای کودکی ها من بوده ولش کن حالا آقا هنگام رژه آهنگ ... ایران ای سرای امید پخش شد شجریان ... خواننده هوشنگ ابتهاج .... ترانه سرا هر دوتایی .... :icon_pf (34): کلی خندیدم 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ امروزم باید لینک کتابهای انجمن ویرایش کنم. 7 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ امروز قصد دارم تمام گزارشکارام بنویسم 8 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ كي اين زلزله ها قراره تموم شن؟؟؟؟؟؟؟؟؟من كه ديگه نميتونم تحمل كنم.كاش يه 7 و 8 ريشتري بيادو بميريم و تموم 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ثبت نام بن خرید کتاب. بن کتاب 50 هزارتومانی که 25 هزارتومان آن را دولت متقبل میشود. 9 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ امروز داشتم تو شبکه های اجتماعی میگشتم. بعضی از امریکایی ها زلزله سیستان و بلوچستان را عذاب الهی خداوند در مقابل حادثه بمبگذاری بستون برای مسلمون ها و ایران میدونستند. چیز دیگری که بهش ربط داده بودند هم جالب بود و خنده دار بود. میگفتند این اقدام عقده قدیمی ایرانی ها برای دوی مارتون بود.چون اساس ماراتون برگرفته از شکست ایرانی ها از یونانی ها (غرب) هست . قضیه تاریخی معروف دو ماراتون را که همه میدونید. البته خیلی از خود امریکایی ها مسخره اش کردند ولی خودمونیما اون ور هم متوهم توطئه و دیوونه کم نداریما 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ امروز تنها کار مفیدم مرتب کردن اتاقمون بود ودیگر فکر کنم هیچ کار مفیدی انجام ندادم 4 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ امروز یه جای خوب بودم خیلی هم خوش گذشت جای همتون خالی حیف که نمی تونم بگم چه اتفاقاتی افتاد 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ به طور عجیبی ساعت 7:30 صبح از خواب بیدار شدم. البته دلیلش می دیشب بود ولی باز کم اتفاق میوفته که من این ساعت در یک روز تعطیل بیدار بشم. اخه ساعت طبیعی بیدار شدن من حداقل 14 بعد از ظهر هست 5 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ امروز اگر می آمدی فرداها را برایت میگفتم اما افسوس که دستان تو هنوز در امتداد دیروزند 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ امروز 11بیدارشدم.ساعت 4صبح که بخوابی،زودم هست 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ امروز 1 صفحه فیزیولوژی جانوری خوندم !! خیلی خوشحالم .... سعی میکنم تا آخر شب 5 صفحه بخونم 7 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ حالم گرفته اس..........ماهی کوچولوی چاقالوم داره میمیره همش دراز میکشه و ب زور نفس میکشه..........نمیدونم چیکار کنم....... ینی دیگه داره میمیره؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ امروزمیخوام خیلی درس بخونم اگه اینترنت بزاره 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده