رفتن به مطلب

قلیون رو به عنوان یک تفریح، قبولش دارین؟!! (با توجه به شرایط فعلی جامعه)

عمو سام

قلیون رو به عنوان یک تفریح قبول دارین؟  

52 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. قلیون رو به عنوان یک تفریح قبول دارین؟

ارسال های توصیه شده

بله عزیزم... بله... میشه زد زیر گوششون تا به خودشون بیان... و یک روز هم ممکنه یکی زیر گوش شما بزنه تا به خودت بیای و ببینی راه درستش اینه که زندگی کنی و بزاری زندگی کنند...

منظورم این نبود که هرکس رو دیدیم قلیون میکشه بزنیم زیر گوش و زیر گوش زدن هم حتما فیزیکی نباید باشه ولی برخورد تند مواقعی خاص لازمه.

مخصوصا با نوجوان.

مثلا شما یک پسر 12 ساله داری که هر روز یا توی پارک قلیون میکشه یا سیگار میکشه و چند بار هم براش توضیح دادی این برات خوب نیست، اما گوش نمیده.

چیکار میکنی؟

ولش میکنی به امون خدا زیر شعار احترام به عقاید و تصمیمات؟ :banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 75
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اگه نیوتن با یک سیب قانون جاذبه کشف کرد ما با دوسیب رفتیم فضا

بابا اینجا که همه شدن بچه مثبت

قلیون واسه تفریح خوبه من که باهاش حال می کنم تا حالا هم نفس کم نیاوردم حتی آخر هفته که با بچه ها میریم کوه میکشیم جاتون خالی صفایی داره که نگو

• Like 4
لینک به دیدگاه

دوستانی که اینجا هستن گویا هرکدوم یه 7، 8 ترمی روانشناسی پاس کردن :banel_smiley_4:

سوال تاپیک و نظر شخصیتون رو ارائه بدین !

بنده هم با قلیون به عنوان یک تفریح به هیچ عنوان موافق نیستم و تابحال هم ازش استفاده نکردم اما این اجازه رو هم به خودم نمیدم که بیام دلیل و عوامل قلیون کشیدن یا دودی شدن بقیه رو بررسی و تحلیل کنم !!!

کلا ما ایرانی ها عادت داریم راجع به همه چیز نظرای کارشناسی بدیم ! هممون دکترای همه چیزو داریم خدا رو شــــــــــــکر!

اینجوری که من دارم می بینم بعضی ها واقعن دارن حیف میشن ! یه مطب برا خودتون بزنید حداقل !!!

• Like 6
لینک به دیدگاه

:w58:

چجوری به بعضیا میسازه قلیون؟؟؟:w58:

من یه بار اغفال شدم و به پیشنهاد دائیم فقط یه پُک ( یا کام ) زدم :icon_pf (34):

تا 2روز بالا میوردم و زیر سرم بودم ..... فشارم از 8 بالاتر نمیرفت .... :hanghead:

خلاصه که به من یکی نمیسازه اصن .....اونایی هم که میکشن مراقب خودشون باشن به روز من نیوفتن:sigh:

بعدشم به نظر من قلیون تفریح نیست !

ولی نمیپسندم که خانومها قلیون بکشن .... خیلی حرکت خانومانه ای نیست :w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ولی هیچ کس توضیح نداد با قلیون چجوری میشه تفریح کرد مثل این که با پرتقال خوردن تفریح کنی :w58:

شما با پرتقال خوردن تفریح نمیکنید ؟؟؟

بزرگترین تفریح من خوردن هست ....

ماه رمضون ها حوصله ام سر میره در حد المپیک .... اوغات فراغتم با خلاء رو به رو میشه اصن

• Like 3
لینک به دیدگاه

یه بار در این مورد تاپیکی زدن و منم نظرم رو گفتم ولی تاپیک به فنا رفت الانم می ترسم چیزی بگم :ws3:

هروقت سیگار رو به عنوان تفریح قبول کردن و گفتن سیگار کشیدن یک نوع تفریح هست منم قبول میکنم که قلیون هم تفریح می تونه باشه :w16:

میشه گفت یه جور دل مشغولی بیشتر نیست و جوونای جامعه ما بیشتر برای فرار از بعضی چیزها بهش رو میارن البته بعضی هم بهش علاقه دارن

من خودم هم بدم نمیاد هر وقت هم هوس کنم و کسی هم پایه باشه یه قلیونی چاق می کنیم ومی کشیم

به نظر من هم دختر و پسر نداره هر کی دوست داشت میکشه نداشت نمی کشه :icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

من كه ميترسم از جلوي قهوه خانه ها رد بشم!يا برم تجهيزات قليان بخرم اصلا كلا چطور تفريح حساب ميشه

قليان!هزار رحمت به سيگار كه مدرن تر و كلاسش بالاتر:ws3: قدرت تخريبش هم كمتره!:ws52: البته اگه ميتونيد جاي

هواي پاك فرح بخش بهاري دود استنشاق كنيد!و مزاحم و اين و اون بشيد حداقل برو اونطرف تر:w000:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:w58:

چجوری به بعضیا میسازه قلیون؟؟؟:w58:

من یه بار اغفال شدم و به پیشنهاد دائیم فقط یه پُک ( یا کام ) زدم :icon_pf (34):

تا 2روز بالا میوردم و زیر سرم بودم ..... فشارم از 8 بالاتر نمیرفت .... :hanghead:

مطمئنی از قیلون بوده؟:w58:

احتمالا معسلش خوب نبوده وگرنه ایرادی نمیتونه داشته باشه:Ghelyon:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مطمئنی از قیلون بوده؟:w58:

احتمالا معسلش خوب نبوده وگرنه ایرادی نمیتونه داشته باشه:Ghelyon:

آره از قلیون بود:hanghead:

خوب به یکی میسازه به یکی نمیسازه با یکیم دشمنه :ws3:

اولش خودمم شک کردم که شاید برا قلیون نبوده اما ..... بعد از حدود چندماه بعد و امتحان کردن دوباره قلیون و تکرار حالات قبلی و فشار 8 و .... مطمئن شدم که دود با من ناسازگاره:sigh:

لینک به دیدگاه

كاملاً مخالفم با قليون و سيگار

كسي كه چيزي رو از دست ميده و رو به اين چيزا مياره كه كلاً ممكنه فردا يه چيز ديگه از دست بدن و رو به ترياك بيارن!!

توجيه خوبي نيست.

چيزي كه سلامتي رو به خطر بيندازه عقلاً رد ميشه.

:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه
آره از قلیون بود:hanghead:

خوب به یکی میسازه به یکی نمیسازه با یکیم دشمنه :ws3:

اولش خودمم شک کردم که شاید برا قلیون نبوده اما ..... بعد از حدود چندماه بعد و امتحان کردن دوباره قلیون و تکرار حالات قبلی و فشار 8 و .... مطمئن شدم که دود با من ناسازگاره:sigh:

هییییییییییییییییی وای من:icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
چرا انقد خشنی شما؟!!

دودی چیه؟!! خمار چیه!!

من دارم میگم تفریحات 1 جوون توی این کشور بسیار بسیار بسیار محدوده و بله دوست عزیز این نوعی تفریحه. من منظورم اون جماعتی که 24 ساعت درحال دود کردن هستن نیست. کل قضیه ی این قلیون ، رفتن به کافه سنتی با دوستان ،سپری کردن 1 تایم خوش ، چیزیه که من بش میگم تفریح. خیلیا دوست ندارن که خوب سلیقه ایه. ولی اینکه بگیم ای وای چرا ، نه بده معتاد میشن و اینا.... این حرفا بنظرم الان دیگه خیلی محلی از اعراب نداره.

ما متاسفانه همیشه عادت داریم ته همه چیو درآریم . کلی آنالیز کنیم . بله ضرر داره کسی منکرش نیس.

من منظورم گه گاه هستش . در اون هیچ ایرادی نمیبینم

:a030:

خشن؟ O_o

تایم خوش با دود زدن؟

من گفتم کسی با دوستاش بیرون نرههه !!!

با همون دوست ها میشه رفت و بستنی خورد، آب هویج و آب انار خورد، همون گهگاهی که شما میگی رو میشه با خوردن چیزای دیگه هم جایگزین کردش.

قیمتش هم از قلیون کمتر در میاد !!!

من از شما و موافق هاش یه سئوال پرسیدم که لذت چیزی که ضرر داره و کلی جایگزین هم براش هستش، کدوم قسمتشه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
خشن؟ O_o

تایم خوش با دود زدن؟

من گفتم کسی با دوستاش بیرون نرههه !!!

با همون دوست ها میشه رفت و بستنی خورد، آب هویج و آب انار خورد، همون گهگاهی که شما میگی رو میشه با خوردن چیزای دیگه هم جایگزین کردش.

قیمتش هم از قلیون کمتر در میاد !!!

من از شما و موافق هاش یه سئوال پرسیدم که لذت چیزی که ضرر داره و کلی جایگزین هم براش هستش، کدوم قسمتشه؟

این نظر شماست که معتقدین قلیون رو مثلا میشه با یه چیز دیگه ای مثل بستنی یا آب هویج جایگزین کرد!

ولی کسایی که دوست دارن قلیونو لابد دوست ندارن با چیز دیگه ای جایگزینش کنن دیگه. چه حرفیه میزنی شما آخه!! :ws3:

کاملا مشخصه دیگه، کسی که میکشه مطمئنا از ضررشم با خبره

:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
این نظر شماست که معتقدین قلیون رو مثلا میشه با یه چیز دیگه ای مثل بستنی یا آب هویج جایگزین کرد!

ولی کسایی که دوست دارن قلیونو لابد دوست ندارن با چیز دیگه ای جایگزینش کنن دیگه. چه حرفیه میزنی شما آخه!! :ws3:

شما مگه مدعی نیستییی من تووووو شناخت جایگزین ناپذیری قلیون، اشتباه میکنم.

پس اون مزایاش رو بگین. :-)

وقتی نوشتم آب آنار یا شیر یا هویج، همینطوری جایگزینش نکردم به خاطر ویتامین و مواد خوبش برای بدن گفتم.

شما وقتی دفاع میکنی که چیزی نمیتونه جایگزین دود قلیون بشه، نمیخوای چندتا از محسناتش رو بگی که بفهمیم چرا چیزی جایگزینش نمیشههه !!! o_O

کسیکه میکشه از ضررش باخبر نیست، یا ضررش رو شوخی گرفته. :-(

• Like 1
لینک به دیدگاه

:sigh:دود جایگزین نداره:sigh: اسیرش که بشی جایگزینی واسش معنا نداره:sigh:

پرچم مارلبرو کشا و دوسیب کشا بالا:ws3:

DE2033083

• Like 1
لینک به دیدگاه
:sigh:دود جایگزین نداره:sigh: اسیرش که بشی جایگزینی واسش معنا نداره:sigh:

پرچم مارلبرو کشا و دوسیب کشا بالا:ws3:

واسه دود و دودی شدن تبلیغ میکنییی و خوشحالی اسیرش شدی یا پشیمونی از اینکه اسیرش شدی؟!!! O_o

• Like 1
لینک به دیدگاه
مگه فرقی هم میکنه؟

بله فرق میکنه، حداقلش یک تجربه هستش برای کسانیکه مصرف نکردن.

تبلیغ یا بد گفتن از یه چیزی، بالاخره روی ذهن ها اثر خودشو میذاره. :-|

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...