رفتن به مطلب

قلیون رو به عنوان یک تفریح، قبولش دارین؟!! (با توجه به شرایط فعلی جامعه)

عمو سام

قلیون رو به عنوان یک تفریح قبول دارین؟  

52 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. قلیون رو به عنوان یک تفریح قبول دارین؟

ارسال های توصیه شده

دکتر مجید ابهری در یک پژوهش از طریق پرسش حضوری از دختران و پسران ۱۶ تا ۲۵ سال در مناطق فرحزاد ، درکه و دربند به این نتایج رسید:

با توجه به اینکه زیان یک قلیان ۲۰ برابر یک بسته سیگار است و اسانس های مختلف موجود در ستون قلیان ها باعث ایجاد بیماریهای ریوی و مشکلات تنفسی می شود، متاسفانه استفاده از این وسیله تبدیل به یک رفتار اجتماعی شده است.

ابهری افزود: ۸۰ درصد از دختران و پسران استفاده از قلیان را فقط برای سرگرمی و تفریح می دانند و هفته ای دوبار تا ۵ بار قلیان مصرف می کنند.

این استاد دانشگاه گفت: فقط ۲۰ درصد از جوان هایی که قلیان می کشند در خانه نیز قلیان داشته و بطور مرتب از آن استفاده می کنند.

این متخصص علوم رفتاری افزود: باید با ایجاد مراکز تفریحی و رفاهی و سرگرمی های سالم برای جوانان نسبت به گسترش تفریحات سالم برای آنها اقدام شود.

تا حدود ده سال پیش هر وقت توی این سفره خونه ها نگاه میکردید حدودا 80 درصد کسانی که قلیون میکشیدند مرد بودن،دقت کردین الان قشنگ نصف نصف شده!!!!

یعنی خانم ها هم قلیون میکشن حسابی فقط فکر میکنن که حالا اگر با طعم خاصی باشه ضررش کمتره! البته برای آقایون هم ضرر داره .بیشتر به خاطر این گفتم خانم ها چون انگار قبح این عمل برای درصد بالایی از خانم ها هم ریخته.

به گزارش خبرنگار اجتماعی صراط ، مصرف قلیان در رستورانها نه تنها به امری عادی مبدل گشته بلکه در عین ناباوری فروش قلیان با طعم "شراب شیکاگو" اخیرا در برخی از مجتمع های پذیرایی رواج یافته است .

o_O

نظر شما با توجه به شرایط فعلی جامعه نسبت به دید تفریحی داشتن به قلیون چیه؟؟!!

:-((((

• Like 19
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 75
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ای وای اومدم رای بدم دستم اشتباهی رفت به گزینه 2 !!! :-((((

نظرممم گزینه سومی هستشش.

متنفرم ازش به خدااا، فقط نمیدونم این متریالیست ها که میگن باید تو دنیا لذت برد چطوری این لذت که همش سرطانه رو انتخاب میکنن !!! O_o

• Like 6
لینک به دیدگاه

اصولا هر نوع اعتیادی باید به شدت باهاش برخورد بشه قلیان هم در این دسته هست ، به خصوص خانم هایی که قلیان میکشن به یاد داشته باشن که مادر قراره بشن و اون کودک بدبخت ممکنه دچار مشکل بشه

• Like 17
لینک به دیدگاه

آنارشیستها معتقدند که در یک جامعه ی سالم هیچ نوع مواد مخدری حتی به میزان ناچیز نباید مصرف بشه !!!

جامعه ی ما که از این لحاظ ترکونده ......:icon_pf (34):

• Like 14
لینک به دیدگاه

اینایی که سیگار و قلیون میکشن چیزایی مهمتری باختن عزیز دل برادر از ضررش نترسونش:دی

وگرنه ملت شعور دارن بفهمن چیزی که مصرف میکنن خوب نیست براشون

• Like 11
لینک به دیدگاه
اصولا هر نوع اعتیادی باید به شدت باهاش برخورد بشه قلیان هم در این دسته هست ، به خصوص خانم هایی که قلیان میکشن به یاد داشته باشن که مادر قراره بشن و اون کودک بدبخت ممکنه دچار مشکل بشه

منم با این گونه تفریحات مخالفم

در ادامه ی صحبتتون پسر های بزرگوار توجه کنید که قراره پدر نمونه ی آینده شین و کودک از سمت شمام ممکنه دچار مشکل شه

• Like 12
لینک به دیدگاه

آقا یه سوال

چرا تو این تاپیکا همه بچه مثبتن بعد بیرون ما چیزای دیگه میبینیم!؟

من خودم تو این قضیه نسبت به بچه های فامیل به انزوا کشیده شدم

همه ماشالا دخانیاتی و ورزشکار!!!!!!!!!

ولی اینجا میبینم همه مخالفن:ws52: همه از سیگار متنفرن:ws52:همه ...

امروز خبر خوندم تنباکوی کپک زده رو میوه ای میکنن

نوش جونشون!:whistle:

• Like 8
لینک به دیدگاه

آهان یه چیز دیگه چند وقت پیش داشت میگفت تو ایران 12 میلیون نفر سل دارن:w58:

و اینکه دیگه درمان ها جواب نمیده و خیلی ها بیماریشون باهاشون موندگار میشه.....یکی از راه های انتقالش همین قلیونه!:84eb3ampc0vsywihe0i

نکنین اینکارو ریه ها گناه دارن

---------------------------------------------

ستاد زیاد کردن پیاز داغ!

• Like 8
لینک به دیدگاه

ببینید شرایط شمال وشهر توریستی مثل بابلسر متفاوت هست.

یعنی معمولا پاتوق جوون ها لب رودخونه هست و یا لب دریا

مثلا بخوای دختر بازی هم کنی باید بری لب دریا چون مسافر میاد.

در این مکان ها هم کاسبی اصلی قلیون هست

به خاطر همین امار قلیون کش ها بالا هست تو شهر ما.

من هم کسی هستم که شاید از 14 سالگی پاتوقم دریا بوده.متاسفانه از 17 سالگی هر روزه قلیون میکشم

تا الان که مشکل فیزیکی برایم پیش نیامده ولی اینده خوبی برای خودم نمیبینم.

راستی یک چیزی .تو همه جا گفته میشه ضرر سیگار n برابر قلیون هست .

من سیگاری نیستم ولی مدتی بودم مخصوصا تو سربازی.

کلا سیگار بیشتر اذیت میکرد بدن من را تا قلیون.

• Like 6
لینک به دیدگاه
آقا یه سوال

چرا تو این تاپیکا همه بچه مثبتن بعد بیرون ما چیزای دیگه میبینیم!؟

من خودم تو این قضیه نسبت به بچه های فامیل به انزوا کشیده شدم

همه ماشالا دخانیاتی و ورزشکار!!!!!!!!!

ولی اینجا میبینم همه مخالفن:ws52: همه از سیگار متنفرن:ws52:همه ...

امروز خبر خوندم تنباکوی کپک زده رو میوه ای میکنن

نوش جونشون!:whistle:

همه هم نیستن ها... "همه" توی این تاپیک ها نمیان نظر بدند... اونهایی هم که نظر میدند نمیگند چیکار میکنند... بیشتر میگند بده... بنده هم میگم بده... اخه... اه اه... نکشید...

• Like 6
لینک به دیدگاه

وقتی جوونارو به جای دویدن و ورزش تو پارک ها یک گوشه یا توی قلیون سرا در حال دود زدن میبینم، قلبم به شدت میگیره و قلیون کشیدن خانم ها که بدتر.:sigh:

چی بهشون بگیم؟

میشه زد زیر گوشش تا به خودش بیاد؟:icon_razz:

• Like 5
لینک به دیدگاه

در اینکه کل تفریحات مضر هست برای ایرانیان و خصوصا دخترها ولی دلیل نمیشه با قلیون کشیدن بیشتر به خودمون آسیب برسونیم..

بیشتر کسایی که دیدم در اطرافم که رفتند طرف دود و خصوصا قلیون بخاطر چشم و همچشمی بوده ..

من که حتی بابا و مامانمم که از قدیمها بودند و هستند هیچ کدومشون در هیچ دوره ای از زندگیشون لب نه به دود نه به مشروب زدند و کلا تو خانواده ما کسی نیست که خواهان رفتن به سمت دود باشه..

یه جای هم خوندنم که ارثی هست

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

منکه تأئید نمیکنم .. ولی رابطه امو با اشخاص دودی محدود میکنم..

چون بالاخره دودش میره تو هوا و به ریه باقیه هم میرسه..

• Like 4
لینک به دیدگاه

الان همه ی مشکلات مملکت حل شده فقط مونده قلیون کشیدن مردم؟

این کارم نکنن که دق میکنن بندگان خدا!!

بله ضرر داره هرکی هم که میکشه میدونه لابد. من خودم موافق زیاد کشیدنش نیستم . ولی خوب تفریحه. بحث جنسیتی رو درش وارد کردن هم اصلا درست نیست. چون دختر و پسر نداره اصلا.

مواد مخدر که نیست 1 قل ناقابله انقد سخت نگیرید دوستان

:ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه

قلیون هم مثل سیگار و پیپ و ... اگر به نظر شما اینها تفریح محسوب میشوند، پس قلیون هم تفریح است!

معمولا افراد برای فرار از استرس و رسیدن به آرامش لحظه ای به سمت دود سیگار یا پیپ و ... میروند.

به نظر من هم قلیون همین استفاده را دارد. چون هیچ لذت خاصی ندارد.

یک عده برای فرار از تفریح های سالم دیگر، قلیون کشیدن را به عنوان تفریح باب کرده اند و یک عده هم به یاد و سلامتی پدربزرگ و مادربزرگ هایشان قلیون میکشند (شاید حس بزرگ منشانه به آنها دست میدهد وگرنه اصلا قصد تقلید از آنها را ندارند) ! :ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...