رفتن به مطلب

با قلیون کشیدن دخترا موافقین ؟ :-(((

عمو سام

با قلیون کشیدن دخترا موافقین؟  

17 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. با قلیون کشیدن دخترا موافقین؟

• 5
    • 12

ارسال های توصیه شده

amin 202 مهمان

زمان قاجار قلیون کش زن بیشتر از مرد بوده!:ws3:

من به شخصی با این قلیون میوه ایا مخالفم...اولاً معلوم نیست چی قاطی تنباکوش کردن که اینهمه دود میده...

دوماً الکی بازارش گرم شده و همینجوری قیمت میندازن...تو همون فرحزاد قلیونو داد 15 تومن!!! :w58:

اگر قلیون میخواید برید خانسار و کشان بکشید...اصلشو بکشید...حداقل میدونید که نیکوتین خالص میکشید.:ws37:

چند روز پیشیا با آقامون رفتیم 1 قلیون رو 2 بار سر عوض کردیم...نفری 1 چای معمولی و 1چای کاکوتی داد بهمون 1500تومن.:hanghead:

ولی درکل چیز بدیه...مخصوصاً سردرد صبحگاهیش!:w000:

لینک به دیدگاه
خطرناکتر از قلیون این رنگ موهای سمی هستش

اگه تونستین اینو بشون حالی کنید

هر روز 10 تا رنگ مختلف رو باهم قاطی می کنن تا رنگ دلخواه خودشون دربیاد:banel_smiley_4:

چقدر متحول شدی تو :ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه

چه فرقی میکنه جنسیتش؟

خیلی هم خوبه با دختر جماعت بکشی

منتهی هر بار من سیگار یا قلیون کشیدن لیدیز رو میبینم یاد جمله معروف " دیکتاتور " میفتم :ws28:

در مورد درس خوندن خانوما و اینا:icon_redface:

• Like 7
لینک به دیدگاه

منظورتون رو از اینکه برای آقایون کمتر ضرر داره درست متوجه نشدم.

در کل دود و کربن دی اکسید برای بدن ضرر داره و چندان جالب نیست که زمان تفریح رو با دود پر کنیم.

• Like 4
لینک به دیدگاه

به نظرم کلا چرند هست ... بد بده دختر پسر هم نداره ... اگه دود بده برای من بده برای تو بده برای دیگری بده ... اگر زشته و ناهنجاره برای همه بده جنسیت هم نداره ... من در کل با دود و دم مخالفم دوست ندارم :banel_smiley_4: تو جامعه ما جا افتاده اگر یک دختر قلیون بکشه یا سیگار بکشه یا بره با پسرا میشه خیلی عذر میخوام هرزه اما یک پسر که عین این کارهارو انجام میده دقیقا عین این جمله بیان میشه

(( پسره دیگه آزاده ! )) والا من یادم نمیاد جایی تو دستورات خدا هم نوشته باشه پسره مجازه همه کار کنه اما دختر نه ! بس کنید این همه تفکیک جنسیتی رو !:a030:

• Like 10
لینک به دیدگاه
زمان قاجار قلیون کش زن بیشتر از مرد بوده!:ws3:

من به شخصی با این قلیون میوه ایا مخالفم...اولاً معلوم نیست چی قاطی تنباکوش کردن که اینهمه دود میده...

دوماً الکی بازارش گرم شده و همینجوری قیمت میندازن...تو همون فرحزاد قلیونو داد 15 تومن!!! :w58:

اگر قلیون میخواید برید خانسار و کشان بکشید...اصلشو بکشید...حداقل میدونید که نیکوتین خالص میکشید.:ws37:

چند روز پیشیا با آقامون رفتیم 1 قلیون رو 2 بار سر عوض کردیم...نفری 1 چای معمولی و 1چای کاکوتی داد بهمون 1500تومن.:hanghead:

ولی درکل چیز بدیه...مخصوصاً سردرد صبحگاهیش!:w000:

با آقاتون؟ امین آقایی دیگه؟ :w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
چه باتجربه

من کلا یه بار غلیون کشیدم اونم یه پُک

توباغ مال بابا بزرگم بود

انقد سرفه کردم که جونم داشت بالا می اومد

یه بارم با برگ خشکا با دخمل خاله ام سیغار درست کردیم بازم همون بلا سرم اومد

پ.ن : کسی نحوه صحیح و دقیق و شفاف درست کردن شراب قرمز طبیعی رو میدونه پ .خ بده :whistle:

من بیشتر پرسوجو میکنم...وگرنه سالی یکی دوبار بیشتر نمیکشم...این چند روز پیشیا هم به اصرار بابام رفتیم...چون تازه سیگارشو ترک کرده...:5c6ipag2mnshmsf5ju3

نم نم بکشی ریت عادت میکنه:ws3:...بعدشم قلیونو مخصوصاً خوانسارو یه دفعه ای نمیکشن تو ریه...اگرم خواستی زیاد گلوتو نسوزونه به کسی که میخواد چاق کندش بگو تنباکوشو کامل بخیسونه...تو شیششم میتونی بجای آب شیر بریزی...:whistle:

یه چیزیم بگم شاید خیلیا ندونن..خوانسار خاصیت گرمی داره...یعنی اگر گلوت رو نزنه برات سرگیجه نمیاره و فشارت رو نمیندازه....ولی این قلیان های میوه ای همشون از جنس کشان یا همون کاشان هستن که خاصیت سردی دارن و بعد از کمی کشیدن احساس میکنی اطاق دور سرت میچرخه...تو اینجور موارد باقلوا و چای نبات خیلی بدرد میخورن!:5c6ipag2mnshmsf5ju3

در مورد شراب قرمز هم درست کردنش چندان سخت نیست...مهم انتخاب انگوراست.:whistle:

با آقاتون؟ امین آقایی دیگه؟ w58.gif

بابام منظورم بود...:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
اهان اون هیدورتونیک سینره بود گیاهیه

واقعا هم عالیه

خوشحالم بدردش خورد:w16:

گل گفتی آی گل گفتی:dancegirl2:

مث یه بلبل گفتی

غنچه بودی شکفتیییییییییییییییی...

بازم مرسی(به کسی نگو. خودم هم استفاده کردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3)

• Like 4
لینک به دیدگاه

بد یا خوبش رو نمی دونم من گاهی که هوس کنم میکشم :w16:

سیزده بدر هم کشیدم حتی خواهرم هم پیشم بود ازش خواستم بکشه ولی گفت خوشم نمیاد با اینکه اسرار کردم ولی قبول نکرد:icon_gol:

تنها چیزی که میدونم اینه که آدم باید به چیزای که علاقه داره و دوست داره انجامشون بده

با لذت و بدون ترس انجام بده :icon_redface::icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه
من ک مخالفم.............اصن نمیتونم هزم کنم این مقوله دود و دم رو.........چ پسر پ دختر....... کلا اخیرا ی جورایی مد شده........

مد نشده... بیچاره ها جایی ندارن برن جز سفره خونه:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من خودم خوشم نمیاد از قلیون.

یه مدت زوری میکشیدم که مثلاً خودمو قاطی بزرگترا و جامعه کنم ولی هیچ وقت خوشم نیومد ازش. واقعاً هیچ لذتی نمیبرم. همونطور که از خیلی از تفریحات جوونای امروزی خوشم نیومد.

الانم اصلاً نمیکشم مگر اینکه سالی یبار چی بشه با دوستان فرحزادی چیزی بریم. که در اون صورت اگر خواهرم یا همسرم هم تمایل داشته باشن من ایرادی توش نمیبینم.

چون خودم میکشم پس غلط بکنم نذارم کسی بکشه.

در کل هیچ تفاوتی هم نداره خانم بکشه یا آقا. فقط عرف بوده که خانما نکشن و الان که به اون حد از آزادی رسیدن که میتونن بکشن بعضیا نمیتونن تحمل کنن.

ضررش هم اگر بخوایم در نظر بگیریم تو این جامعه اگر کسی از برنج و پرتفال مسموم و غنی شده و امواج پارازیت و مرغ های هورمونی و ... نمیره از این قلیونم نمیمیره.

عرف جدید ؟

مادربزرگ من تعریف می کنه میگه در گذشته تو روضه اگه قلیون نبود مثل اینکه مجلسشون مقرب درگاه الهی نمیشده حتی با دود قلیون دعا هم می کردن تو مهمونی هم حتما زن ها باید قلیون می کشیدن اما مثل اینکه فضولی در هر کار دخترا از برکت جمهوری اسلامیه و حتی قلیون هم جنسیتی مثل سفره خونه ها و ترمینال ها که به دخترا و زنها قلیون نمیدن:banel_smiley_4:

• Like 8
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...