دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ فک کنم اقا جوزف ازم ناراحت شد ببخشد خو معذرت خازم برا 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ فک کنم اقا جوزف ازم ناراحت شد ببخشد خو معذرت خازم برا تو که چیزی نگفتی چرا ناراحت 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ تو که چیزی نگفتی چرا ناراحت اخه گفتم "نخیرم ! دماغ میشه پت:whistles:" دو دقیقه اس اومدم تازه با صاحب تاپیک هم کل میندازم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ اخه گفتم "نخیرم ! دماغ میشه پت:whistles:" دو دقیقه اس اومدم تازه با صاحب تاپیک هم کل میندازم نه بابا جوزفی اصلا همچین ادمی نیس واسه این چیزا ناراحت شه خیالت راحت کار داشت رفت خیلیم خوش اومدی نفس 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ تبلیغ زیرپوستی برای تالار ادبیات [h=3]اشعار کردی[/h] 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ نخیرم درسته Mehdi power پت یعنی دماغ دیدید درست گفتم:hapydancsmil: نکنه دعوا کردین:vahidrk: ن بابا من زاروک آرومیم 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ دیدید درست گفتم:hapydancsmil: ن بابا من زاروک آرومیم شما هم برید بهش بگید "زانم چ وت بکم" یعنی میدونم چکارت کنم تا دیگه خارجکی حرف نزنه جلوتون ******** خواهش میکنم از دیوار صدا در بیاد از شما نمیاد 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ خواهش میکنم از دیوار صدا در بیاد از شما نمیاد دقیقا همینطور 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ تبلیغ زیرپوستی برای تالار ادبیات اشعار کردی قربونت برم عروسکم 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ قربونت برم عروسکم فدات بشم عروسکم مدیریت رو حال کن 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ کردی زبان مادریمه تا حالا به این فک نکرده بودم 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ منیش کُردِمایول برو بچ کُرد خوش هاتی روله 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ خوش هاتی روله خوشت بو گِش کَس 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ منیش کُردِمایول برو بچ کُرد به به خوشک مهناز...به خیر بین کردی زبان مادریمه تا حالا به این فک نکرده بودم 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ به به خوشک مهناز...به خیر بین برارمی مهدی گیان 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ آقا مهدی شما هم کردی یا اینجا یاد گرفتی؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ برارمی مهدی گیان به ریزی خوشک گیانم 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ آقا مهدی شما هم کردی یا اینجا یاد گرفتی؟؟؟ من ترکم اینجا یاد گرفتم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده