آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه شیطون بیتربیتی جوزف خودش استاد شپرزهاست الان کافیه کمد لباسشو ببینی جوراباشو داخل کفشش جا میذاره شیطون این دوره زمونه هستش دیگه بلا به دور ایشون استاد هوا هستن به به چه ادم شپرزی هستن پس 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه شیطون بیتربیتی جوزف خودش استاد شپرزهاست الان کافیه کمد لباسشو ببینی جوراباشو داخل کفشش جا میذاره اصلا انتظارشو نداشتم انقد خوب منو بشناسی انگاری کمد من و واقعا دیده حس شیشمت خیلی قویه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه دیگه نگفتم که این حرف شیونه بود حرف من نبود کهآقاز جوزف آدم هوا بفرست یادم دادن جا ئه وه چس دستت درد نکنه حالا من یه چیزی بهت یاد میدم باس آبرومونو جلو همه ببری 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جوراب داخل کفش جا میمونه به به دو تا چیز خوشبو کنار هم چه شود:184: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جوراب داخل کفش جا میمونه به به دو تا چیز خوشبو کنار هم چه شود:184: منفی در منفی مثبت 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منفی در منفی مثبت :ws28: یعنی حاااال کردما:ws28: :ws28: ولی جدی وقتی میشینین بند کفشاتونو ببندین بعدش نایِ بلند شدن دارین؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :ws28: یعنی حاااال کردما:ws28: :ws28: ولی جدی وقتی میشینین بند کفشاتونو ببندین بعدش نایِ بلند شدن دارین؟ نه بابا خسته میشم همون جا میگیرم میشینم من خستم تو چی فکر کردی تا حالا ادم خسته ندیدی بعضی وقتا می خوابم بعدش که پا میشم یه استراحتی میکنم بعدش خسته میشم دوباره می خوابم 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ روزی داییک پیروز بیت 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام برو بچ کرد آقا یه سوال : من الان توی شهر قروه هستم بعد میخوام برم کرمانشاه باید از کدوم طرف برم؟ برم سنندج از اونجا برم یا از خود قروه به کرمانشاه هم میشه رفت؟ 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام برو بچ کرد آقا یه سوال : من الان توی شهر قروه هستم بعد میخوام برم کرمانشاه باید از کدوم طرف برم؟ برم سنندج از اونجا برم یا از خود قروه به کرمانشاه هم میشه رفت؟ میتونی از قروه هم یکراست بری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میتونی از قروه هم یکراست بری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یعنی کدوم پایانه اش باید برم ؟ اتوبوس داره؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی کدوم پایانه اش باید برم ؟اتوبوس داره؟ نمیدونم میشه مستقیم رفت یا نه ولی میشه از سنندج بری راستی قروه مگه چنتا ترمینال داره؟ فکر نکنم یکی بیشتر داشته باشه 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمیدونم میشه مستقیم رفت یا نهولی میشه از سنندج بریراستی قروه مگه چنتا ترمینال داره؟ فکر نکنم یکی بیشتر داشته باشه گفتم شاید بیشتر داشته باشه... ساعت حرکتشو میدونید؟ احیانا 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گفتم شاید بیشتر داشته باشه... ساعت حرکتشو میدونید؟ احیانا از قروه به سنندج که همیشه مینی بوس و تاکسی هستش 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یک کار دیگم میتونی بکنی شهدخت. از قروه بری همدان اونجا سوار خط تهران کرمانشاه بشی.ولی باید کنار جاده وایسی نمیدونم میشه مستقیم رفت یا نهولی میشه از سنندج بری راستی قروه مگه چنتا ترمینال داره؟ فکر نکنم یکی بیشتر داشته باشه اگه ترمینالش به کرمانشاه ماشین نداره پس به کجا داره؟ یک مرکز استان نزدیک و سرراست سنندج یکی داره میشه قروه 2تا داشته باشه؟ 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام خانومی از قروه میتونی از طریق جاده سنقر یه راست برسی کرمانشاه احتاج به سنندج و همدان نداره مشکل من اینه که وسیله ندارم امیدوارم داشته باشه.. 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ئای نفس کش ئه وه هانه کوینه؟ دا زو بن کارم هس پتان 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ئاخر ئه وه چه حال و پسیاره که...... ئزانی بیر چه کفتمو گروه غم ره ون خه م ره وین دوروسه یا غه م ره ون؟ دی چپ کم وقته ناین ئه ژه حالت هجومی بگرم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده