آرتاش 33340 ارسال شده در 29 تیر، 2013 چه شیطون بیتربیتی جوزف خودش استاد شپرزهاست الان کافیه کمد لباسشو ببینی جوراباشو داخل کفشش جا میذاره شیطون این دوره زمونه هستش دیگه بلا به دور ایشون استاد هوا هستن به به چه ادم شپرزی هستن پس 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 29 تیر، 2013 چه شیطون بیتربیتی جوزف خودش استاد شپرزهاست الان کافیه کمد لباسشو ببینی جوراباشو داخل کفشش جا میذاره اصلا انتظارشو نداشتم انقد خوب منو بشناسی انگاری کمد من و واقعا دیده حس شیشمت خیلی قویه 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 29 تیر، 2013 نه دیگه نگفتم که این حرف شیونه بود حرف من نبود کهآقاز جوزف آدم هوا بفرست یادم دادن جا ئه وه چس دستت درد نکنه حالا من یه چیزی بهت یاد میدم باس آبرومونو جلو همه ببری 2
دل مانده 7714 ارسال شده در 29 تیر، 2013 جوراب داخل کفش جا میمونه به به دو تا چیز خوشبو کنار هم چه شود:184: 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 29 تیر، 2013 جوراب داخل کفش جا میمونه به به دو تا چیز خوشبو کنار هم چه شود:184: منفی در منفی مثبت 2
دل مانده 7714 ارسال شده در 29 تیر، 2013 منفی در منفی مثبت :ws28: یعنی حاااال کردما:ws28: :ws28: ولی جدی وقتی میشینین بند کفشاتونو ببندین بعدش نایِ بلند شدن دارین؟ 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 29 تیر، 2013 :ws28: یعنی حاااال کردما:ws28: :ws28: ولی جدی وقتی میشینین بند کفشاتونو ببندین بعدش نایِ بلند شدن دارین؟ نه بابا خسته میشم همون جا میگیرم میشینم من خستم تو چی فکر کردی تا حالا ادم خسته ندیدی بعضی وقتا می خوابم بعدش که پا میشم یه استراحتی میکنم بعدش خسته میشم دوباره می خوابم 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 سلام برو بچ کرد آقا یه سوال : من الان توی شهر قروه هستم بعد میخوام برم کرمانشاه باید از کدوم طرف برم؟ برم سنندج از اونجا برم یا از خود قروه به کرمانشاه هم میشه رفت؟ 4
anvil 5769 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 سلام برو بچ کرد آقا یه سوال : من الان توی شهر قروه هستم بعد میخوام برم کرمانشاه باید از کدوم طرف برم؟ برم سنندج از اونجا برم یا از خود قروه به کرمانشاه هم میشه رفت؟ میتونی از قروه هم یکراست بری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 میتونی از قروه هم یکراست بری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یعنی کدوم پایانه اش باید برم ؟ اتوبوس داره؟ 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 2 مرداد، 2013 یعنی کدوم پایانه اش باید برم ؟اتوبوس داره؟ نمیدونم میشه مستقیم رفت یا نه ولی میشه از سنندج بری راستی قروه مگه چنتا ترمینال داره؟ فکر نکنم یکی بیشتر داشته باشه 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 نمیدونم میشه مستقیم رفت یا نهولی میشه از سنندج بریراستی قروه مگه چنتا ترمینال داره؟ فکر نکنم یکی بیشتر داشته باشه گفتم شاید بیشتر داشته باشه... ساعت حرکتشو میدونید؟ احیانا 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 2 مرداد، 2013 گفتم شاید بیشتر داشته باشه... ساعت حرکتشو میدونید؟ احیانا از قروه به سنندج که همیشه مینی بوس و تاکسی هستش 3
anvil 5769 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 یک کار دیگم میتونی بکنی شهدخت. از قروه بری همدان اونجا سوار خط تهران کرمانشاه بشی.ولی باید کنار جاده وایسی نمیدونم میشه مستقیم رفت یا نهولی میشه از سنندج بری راستی قروه مگه چنتا ترمینال داره؟ فکر نکنم یکی بیشتر داشته باشه اگه ترمینالش به کرمانشاه ماشین نداره پس به کجا داره؟ یک مرکز استان نزدیک و سرراست سنندج یکی داره میشه قروه 2تا داشته باشه؟ 4
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 3 مرداد، 2013 سلام خانومی از قروه میتونی از طریق جاده سنقر یه راست برسی کرمانشاه احتاج به سنندج و همدان نداره مشکل من اینه که وسیله ندارم امیدوارم داشته باشه.. 5
Moment 15228 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2013 ئاخر ئه وه چه حال و پسیاره که...... ئزانی بیر چه کفتمو گروه غم ره ون خه م ره وین دوروسه یا غه م ره ون؟ دی چپ کم وقته ناین ئه ژه حالت هجومی بگرم 1
ارسال های توصیه شده