Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ با سلام خدمت دوستان عزیز همانطوری که از عنوان تاپیک مشخص است، در این تاپیک در مورد زمینه های همکاری میان تالار مهندسی مکانیک با تالار مهندسی شیمی به بحث و گفت و گو پرداخته می شود. از همین رو از شما عزیزان دعوت می شود که هر گونه نظر و پیشنهادی برای برقرای ارتباط علمی میان این دو تالار دارید در این تاپیک بصورت مفصل بفرمایید تا مورد بررسی قرار گیرد. ذکر این نکته الزامی است که دو رشته مهندسی مکانیک و مهندسی شیمی در زیمنه های نسبتاً زیادی با هم مشترک هستند که این اشتراکات میتواند پلی باشد میان این دو تالار برای رسیدن به اهداف علمی بالاتر. منتظر نظرات و پیشنهادات سازنده شما هستیم 12 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ موضوعی که بنظر من میرسه بحث مبدلهای حرارتی هست، 9 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ موضوعی که بنظر من میرسه بحث مبدلهای حرارتی هست، سلام اول از همه ممنون از آقا اسماعیل بابت این تاپیک ایشالا که به نتایج خوبی برسیم و باعث بشه این دو تالار با هم همکاری بیشتری داشته باشن ممنون آقا بابک بابت پیشنهاد میشه بیشتر راجع بهش توضیح بدین؟ چون یه تاپیکی تو تالار مکانیک مریم جون زد سال گذشته راجع به مبدل ها 9 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ خواهش میکنم، راستش من نمیدونم مبدلی که مکانیکی ها میخونن چه فرقی با مبدلی که شیمی ها میخونن داره، به عنوان شروع میشه مباحث مطرح در دو رشته رو معرفی کرد، شایدم اصلا فرقی نداشته باشن، اما خب سوالی که در پست "با هم طراحی کنیم" جالب بود، چیزی که بنظر من میرسه اینه که بچه های سیالات و شیمی مباحث سیالاتی حرارتی رو بررسی کنن و بچه های جامدات و ساخت، مباحث طراحی و ساختش، بنظر میاد پوشش بده ! 7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ اين پست با افزايش نظرات و پيشنهادات، ويرايش مي شود. نظرات مطرح شده در هر دو تاپيك (مهندسي مكانيك و مهندسي شيمي): 1. مبدل هاي حرارتي؛ 2. پليمر و احتراق؛ 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ ممنون آره خب آقا بابک اولا ما تو لیسانس تو چارت درسی همه گرایشامون درس مبدل رو نداریم مثلا من که فرآیند خوندم، درس مبدل و کوره رو داشتم اما فکر نکنم فرنوش که صنایع شیمیایی خونده، پاس کرده باشه این درسو از طرفی ما بیشتر رو موازنه حرارتی تاکید داشتیم و ساختارشو در حد خیلی کم اونم به صورت حفظی خوندیم در شبیه سازی که از هایسیس استفاده میکردیم یه کم بیشتر از ساختارش استفاده میکردیم که اونم مطمئنا خیلی کمتر از حدی بود که بچه های ساخت وتولید خوندن آقا اسماعیل، درباره بحث پلیمر و احتراق تو رشته ما تا جاییکه اطلاع دارم پلیمر به بچه های پلیمر مربوطه و احتراق درس اختیاری بود(منظورم اینه عمومی نیس تو رشتمون و طبیعتا تعداد بچه هایی که تو این زمینه میتونن همکاری کنن، کمتره) 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ ممنونآره خب آقا بابک اولا ما تو لیسانس تو چارت درسی همه گرایشامون درس مبدل رو نداریم مثلا من که فرآیند خوندم، درس مبدل و کوره رو داشتم اما فکر نکنم فرنوش که صنایع شیمیایی خونده، پاس کرده باشه این درسو از طرفی ما بیشتر رو موازنه حرارتی تاکید داشتیم و ساختارشو در حد خیلی کم اونم به صورت حفظی خوندیم در شبیه سازی که از هایسیس استفاده میکردیم یه کم بیشتر از ساختارش استفاده میکردیم که اونم مطمئنا خیلی کمتر از حدی بود که بچه های ساخت وتولید خوندن آقا اسماعیل، درباره بحث پلیمر و احتراق تو رشته ما تا جاییکه اطلاع دارم پلیمر به بچه های پلیمر مربوطه و احتراق درس اختیاری بود(منظورم اینه عمومی نیس تو رشتمون و طبیعتا تعداد بچه هایی که تو این زمینه میتونن همکاری کنن، کمتره) منم اصلا مبدل ها رو پاس نکردم.جزو چارت درسی ما نبود. فقط تو کتاب انتقال حرارت و کارگاه عملیات واحد یه چیزایی از مبدل خوندیم.با هایسیس هم یه شبیه سازی های بسیار ساده رو انجام دادیم. با پلیمر هم که یه آشنایی خیلی مختصر دارم. 5 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ در حد پیشنهاد بود! حالا ایشالا موضوع های جامع تری پیدا میشه 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ در حد پیشنهاد بود! حالا ایشالا موضوع های جامع تری پیدا میشه منتظر پیشنهاد های بعدی شما هستیم. 4 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ اصلا یه سوال واقعا خاص واسه آقای خاص آقا اسماعیل و بقیه حضار محترم تمامی زمینههای اشتراک مکانیک و شیمیرو که به ذهنتون میرسه رو اول اینجا بنویسید بد از نوشتن و خوندن انها بعضی از بچهها ممکن چیزیایی به ذهنشون برسه که تک باشه و بشه توش بحث کرد 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ یه ربطی که پلیمر به مکانیک داره مربوط میشه به "خواص فیزیکی قطعات" مثلاً شما یه دستگاهی طراحی کردی که قطعه ای میخواد با الاستیسیته و مقاومت فلان قدر... اینجاش کار ماست... 5 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ خوب این یکی از نزدیکیهای درشتهٔ مکانیک و شیمی بعدیها کجاست؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده