faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ ای وای عیزم ببخشیــــد آخه گفته بودم اونایی که میخوان دعوتشون کنم پست اولو تشکر بزنن که صداشون کنم باهم ولی تو که تشکر نزده بودی سری قبل زده بودی؟ الان دعوتت کنم بازم که ناراحت نباشی ازم؟ دعوتت میکنم اخه دفعه قبلم خبردار نشده بودم دعوتت پذیرفته میشه:aghosh: بدری؟ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ منو دیگه الان دعوت نکن قربون دستت خودم اومدم لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ منو دیگه الان دعوت نکن قربون دستت خودم اومدم تعارف میکنی لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ تعارف میکنی غلط بکنم من تعارف ندارم والا شما راحت باش عزیزم لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ چهار تا اسمم به من بگید من بنویسم هر دفعه میام هیچیم به ذهنم نمیاد همه که جدیدا اص مراعات سن مارو نمیکنید کلاه قرمزی؟ مینی؟(نه مینی هم که فکر نکنم) دیگه همه کسایی که تا الان حدس زدن یکشون شخصیت مورد نظر؟؟ لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ این دیگه .Yaprak اخه دفعه قبلم خبردار نشده بودم دعوتت پذیرفته میشه:aghosh: بدری؟ من که قبل پانی عضو نشدم لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ من اینو قبلا یجایی دیدم کی بود؟ خدایا چرا اینقدر کم حافظه شدی ؟ چناااا؟من به این طفلکییی اصن حالا که اینجور شد زهرا پرتویی نژاده شما برو ته صف با رئیسِ من دُرُس صوبت کنا عزیزمییییییی . رییسم خودتی لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ این که مینی خودمونه میناااااااااااااااا من اگه اینقد سفید بودم دیگه چم بود چهار تا اسمم به من بگید من بنویسم هر دفعه میام هیچیم به ذهنم نمیاد همه که جدیدا اص مراعات سن مارو نمیکنید کلاه قرمزی؟ مینی؟(نه مینی هم که فکر نکنم) دیگه همه کسایی که تا الان حدس زدن یکشون شخصیت مورد نظر؟؟ نه بابا.....بدریِ:gnugghender: داره همتونو منحرف میکنه لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ چرا اینقدر کم حافظه شدی ؟ شما برو ته صف عزیزمییییییی . رییسم خودتی زهرااااا...زنبیلمو بدههههه اصن میرم دیگه نمیام لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ صبا کلاه قرمزی نیستن اوشون؟؟؟ لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ هر چی فکر میکنم اسمش یادم نمیاد کی بود لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ به ونوس هم امتیازی تعلق میگیره . از دست شما ها؛یه بار درست حدس زدما زهرا پرتو ؛ خودشه ؛ایشونه: partow لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ اسم منم بگین شایت من بودم خو لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ از دست شما ها؛یه بار درست حدس زدما زهرا پرتو ؛ خودشه ؛ایشونه: partow نوبچ....سودی هم ممکنه باشه :gnugghender: لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ از دست شما ها؛یه بار درست حدس زدما زهرا پرتو ؛ خودشه ؛ایشونه: partow سری هایِ قبل که بهت امتیاز تعلق نمیگرفت تازه لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ yasi*m یه عکس شبیه این داشت این صبای کلاه قرمزی. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده