faezeh mzk 19231 ارسال شده در 7 تیر، 2013 ای وای عیزم ببخشیــــد آخه گفته بودم اونایی که میخوان دعوتشون کنم پست اولو تشکر بزنن که صداشون کنم باهم ولی تو که تشکر نزده بودی سری قبل زده بودی؟ الان دعوتت کنم بازم که ناراحت نباشی ازم؟ دعوتت میکنم اخه دفعه قبلم خبردار نشده بودم دعوتت پذیرفته میشه:aghosh: بدری؟
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 7 تیر، 2013 تعارف میکنی غلط بکنم من تعارف ندارم والا شما راحت باش عزیزم
asal sadra 3752 ارسال شده در 8 تیر، 2013 چهار تا اسمم به من بگید من بنویسم هر دفعه میام هیچیم به ذهنم نمیاد همه که جدیدا اص مراعات سن مارو نمیکنید کلاه قرمزی؟ مینی؟(نه مینی هم که فکر نکنم) دیگه همه کسایی که تا الان حدس زدن یکشون شخصیت مورد نظر؟؟
.Yaprak 15748 ارسال شده در 8 تیر، 2013 این دیگه .Yaprak اخه دفعه قبلم خبردار نشده بودم دعوتت پذیرفته میشه:aghosh: بدری؟ من که قبل پانی عضو نشدم
partow 25305 ارسال شده در 8 تیر، 2013 من اینو قبلا یجایی دیدم کی بود؟ خدایا چرا اینقدر کم حافظه شدی ؟ چناااا؟من به این طفلکییی اصن حالا که اینجور شد زهرا پرتویی نژاده شما برو ته صف با رئیسِ من دُرُس صوبت کنا عزیزمییییییی . رییسم خودتی
*mini* 37778 ارسال شده در 8 تیر، 2013 این که مینی خودمونه میناااااااااااااااا من اگه اینقد سفید بودم دیگه چم بود چهار تا اسمم به من بگید من بنویسم هر دفعه میام هیچیم به ذهنم نمیاد همه که جدیدا اص مراعات سن مارو نمیکنید کلاه قرمزی؟ مینی؟(نه مینی هم که فکر نکنم) دیگه همه کسایی که تا الان حدس زدن یکشون شخصیت مورد نظر؟؟ نه بابا.....بدریِ:gnugghender: داره همتونو منحرف میکنه
*mini* 37778 ارسال شده در 8 تیر، 2013 چرا اینقدر کم حافظه شدی ؟ شما برو ته صف عزیزمییییییی . رییسم خودتی زهرااااا...زنبیلمو بدههههه اصن میرم دیگه نمیام
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 تیر، 2013 به ونوس هم امتیازی تعلق میگیره . از دست شما ها؛یه بار درست حدس زدما زهرا پرتو ؛ خودشه ؛ایشونه: partow
*mini* 37778 ارسال شده در 8 تیر، 2013 از دست شما ها؛یه بار درست حدس زدما زهرا پرتو ؛ خودشه ؛ایشونه: partow نوبچ....سودی هم ممکنه باشه :gnugghender:
panisa 12132 مالک ارسال شده در 8 تیر، 2013 از دست شما ها؛یه بار درست حدس زدما زهرا پرتو ؛ خودشه ؛ایشونه: partow سری هایِ قبل که بهت امتیاز تعلق نمیگرفت تازه
ارسال های توصیه شده