mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ ای ول تبریک میگم ایشالا خوشبخت بشی کسی که برا ما تاپیک نزد لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ آخیییییییییییی مبارک باشه خوشبخت بشی لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ زمانی می رسد که باید مسیر با دو نفره طی کرد... دو نفره تون زیبا...توام با شادی...باکمترین پستی و بلندی و در نهایت خوشبختی و آرامش باشه... لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ تبریک فراوان ...خوشبخت باشید .... لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ عزیـــــــــــــــــــزم...مبارکه..خوشبخت باشید لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ تبریک میگم. با آرزوی خوشی بی انتهااااااا.... لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ تبریک می گم عزیزم امیدوارم تمام لحظه های زندگی تون زیر سایه خدا و الطافش باشه و خوشبخت بشید لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ [flash=quality='high' width='6' height='5'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ واااااااااااااااااااااایییییییییییییییییییییییییی یعنی عشق منی آجی گلم کلی با آهنگنت نیناش ناش کردم :hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااام خدمت تک تک دوستای گل خودم سال نوی دونه دونه تون مبارک باشه عزیزان و ایشالا که سالی لبریز از نشاط و شادکامی و برکت داشته باشین ..... دست گلتون درد نکنه که کلیییییییییییییییییییییییییییی من و شرمنده مهربونی دلای قشنگتون کردین ممنون از تمام آرزوهای قشنگی که برای من و همسرم کردین امیدوارم که تک تک شون برآورده شه.....(البته هم برای ما هم برای خودتون ) بازم ممنون و مرسی و دو صد مرسی و تشکر و سپاس و ...........از تک تک دوستای عزیزم ببخشید که دیر اومدم و تک تک تشکر ننمودم این شعرم تقدیم به شما دوستای گل و دوست داشتنی عزیزم که نمیشه مهربونیتون رو با کلام وصف کرد: از سرو باغچه کوچکم چوب زیر بغل می تراشم برایتان تا سرپا بایستید و بالا بگیرید سرتان را و قدم بگذارید بر آسمان حتی چه کنم شعرک های عزیزم !؟ او ..... فراتر است از کلماتی که من می دانم بیشتر است .... بهتر از شما.... ببخشیدم.....!!!! لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ سلام منم به نوبه خودم تبریک میگم امیدورام در پناه حق زندگی خوب و خرمی رو آغاز و تا پایان عمر خوشبخت باشین و سایه تون بالاسر همدیگه باشه لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ مبارک باشه عزیزم خوشبخت شین:heartshape2: لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ تبریک میگم هردو در کنار هم به آرزوهای قشنگتون برسید لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ تبریک میگم. امیدوارم همیشه در کنار هم آرامش داشته باشین. لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ مبارک باشه!امیدوارم خوشبخت ترین زوج دنیابشین! لینک به دیدگاه
ghazal_abs 72 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ خوشبخت باشید و سربلند درکنار هم لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ ازدواج شما، پیوند دو قلبی استکه جهان را یارای گسستن آن نیستشما برای هم آفریده شده ایدهر کدامتان برای دیگری، گنجی استدست در دست یکدیگر با عشق و امیدمبارک باشد این خوشبختی و روزهای سپیدبا هزاران شاخه گل رز، این عشق بر شما تبریک لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ مبارکه. تبریک میگم. ایشالا که حسابی خوشبخت بشین لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ تبریک بانو....برایتان ارزوی خوشبختی و شادکامی رو دارم:icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده