رفتن به مطلب

♥♥♥ بدو بیا عروسی داریم ♥♥♥

- Nahal -

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 73
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

زمانی می رسد که باید مسیر با دو نفره طی کرد...

دو نفره تون زیبا...توام با شادی...باکمترین پستی و بلندی و در نهایت خوشبختی و آرامش باشه...

:icon_redface::icon_gol:

لینک به دیدگاه

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااام خدمت تک تک دوستای گل خودم سال نوی دونه دونه تون مبارک باشه عزیزان و ایشالا که سالی لبریز از نشاط و شادکامی و برکت داشته باشین .....

دست گلتون درد نکنه که کلیییییییییییییییییییییییییییی من و شرمنده مهربونی دلای قشنگتون کردین ممنون از تمام آرزوهای قشنگی که برای من و همسرم کردین امیدوارم که تک تک شون برآورده شه.....:ws3:(البته هم برای ما هم برای خودتون )

بازم ممنون و مرسی و دو صد مرسی و تشکر و سپاس و ...........از تک تک دوستای عزیزم ببخشید که دیر اومدم و تک تک تشکر ننمودم

این شعرم تقدیم به شما دوستای گل و دوست داشتنی عزیزم که نمیشه مهربونیتون رو با کلام وصف کرد:

از سرو باغچه کوچکم

چوب زیر بغل می تراشم برایتان

تا سرپا بایستید و بالا بگیرید سرتان را

و قدم بگذارید بر آسمان حتی

چه کنم شعرک های عزیزم !؟

او .....

فراتر است از کلماتی که من می دانم

بیشتر است ....

بهتر از شما....

ببخشیدم.....!!!!

لینک به دیدگاه

سلام

منم به نوبه خودم تبریک میگم

امیدورام در پناه حق زندگی خوب و خرمی رو آغاز و تا پایان عمر خوشبخت باشین و سایه تون بالاسر همدیگه باشه:a030:

لینک به دیدگاه

ازدواج شما، پیوند دو قلبی استکه جهان را یارای گسستن آن نیستشما برای هم آفریده شده ایدهر کدامتان برای دیگری،‌ گنجی استدست در دست یکدیگر با عشق و امیدمبارک باشد این خوشبختی و روزهای سپیدبا هزاران شاخه گل رز، این عشق بر شما تبریک

%D9%BE%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%AF%D8%AA%D8%A7%D9%86%20%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DA%A9%20%D8%8C%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DA%A9.jpg

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...