hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ اولش من هم همچین حسی داشتم،این برنامه ها مخصوصا با این شرایط هر جا اجرا شده روز دوم پر شده نمی دونم چرا بچه ها استقبال نکردن:icon_pf (34):اینجوری فکر نمی کنم به برنامه های چند روزه برسیمیکی از شهرهای مورد علاقه من تبریزه، خیلی دوسش دارم ،هم طبیعتش هم آدماش هم محیط زندگیش،تبریز اومدم،خیلی هم بهمون خوش گذشت کلی هم دوست پیدا کردیم:hapydancsmil: احتمال خیلی زیاد هم خرداد باز می یام،من عاشق کندوان شدم ممنون خانوم گل لطف داری نسبت به مردم شهر ما...خوشحالم که بهتون خوش گذشته....کندوان هم خیلی خوبه.... چه خوب...خوش تشریف میآورید.. 5 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ ممنون خانوم گل لطف داری نسبت به مردم شهر ما...خوشحالم که بهتون خوش گذشته....کندوان هم خیلی خوبه....چه خوب...خوش تشریف میآورید.. لطف نیست حقیقته عزیزم:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y مرسی سلامت باشی دوست مهربونم 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ اولش من هم همچین حسی داشتم،این برنامه ها مخصوصا با این شرایط هر جا اجرا شده روز دوم پر شده نمی دونم چرا بچه ها استقبال نکردن:icon_pf (34):اینجوری فکر نمی کنم به برنامه های چند روزه برسیمیکی از شهرهای مورد علاقه من تبریزه، خیلی دوسش دارم ،هم طبیعتش هم آدماش هم محیط زندگیش،تبریز اومدم،خیلی هم بهمون خوش گذشت کلی هم دوست پیدا کردیم:hapydancsmil: احتمال خیلی زیاد هم خرداد باز می یام،من عاشق کندوان شدم سارااااااااااااااااااااااااااا ا منم میبریی؟ :shad: منم میخوام عاشوخِ کندوان شم:shad: 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ سارااااااااااااااااااااااااااا ا منم میبریی؟ :shad:منم میخوام عاشوخِ کندوان شم:shad: اونجا ورود برای عشاق ممنوع هست:2i1d1co: شما باید اول گزینه بدیه 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ حمید و هادی ناصح هرکی به من آب برسونه توی بیابون، نصف غذام رو شریک میشم، البته گوشتش رو جدا میکنم، گروه خونیم او منفیه، گوشت خوار به تمام معنام پیشنهاد به سایر دوستان هم داده میشه پیشنهاد هم پذیرفته میشه 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ حمید و هادی ناصحهرکی به من آب برسونه توی بیابون، نصف غذام رو شریک میشم، البته گوشتش رو جدا میکنم، گروه خونیم او منفیه، گوشت خوار به تمام معنام پیشنهاد به سایر دوستان هم داده میشه پیشنهاد هم پذیرفته میشه همون گوشت و غذایی که میخوری درصدش آب هست با همون میتونی طاقت بیاری نگران نباش راستی غذا یا باید کامل باشه یا هیچی نباشه نصف نیمه دوست ندارم 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ همون گوشت و غذایی که میخوری درصدش آب هست با همون میتونی طاقت بیاری نگران نباشراستی غذا یا باید کامل باشه یا هیچی نباشه نصف نیمه دوست ندارم ام، خوب باشه، من با همین غذا سازگاری پیدا میکنم 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ حمید و هادی ناصحهرکی به من آب برسونه توی بیابون، نصف غذام رو شریک میشم، البته گوشتش رو جدا میکنم، گروه خونیم او منفیه، گوشت خوار به تمام معنام پیشنهاد به سایر دوستان هم داده میشه پیشنهاد هم پذیرفته میشه دیگه رو من حساب نکناز کجا معلوم غذات گوشت داشته باشه اصن؟ایشالا سویا بدن بهت :vahidrk: همون گوشت و غذایی که میخوری درصدش آب هست با همون میتونی طاقت بیاری نگران نباشراستی غذا یا باید کامل باشه یا هیچی نباشه نصف نیمه دوست ندارم دکتر سلام 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ دکتر سلام سلام عزیزم وقت قبلی گرفتی شما؟ منم دوستم امروز معلوم میشه که میاد یا نه 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ امیدی هست که بریم ددر آیا؟ 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ امیدی هست که بریم ددر آیا؟ نیـــــوچ قراره شما رو ببریم سلول بنیادی بدی نه پیاده روی:hapydancsmil: نیست که بنیه ات قویه 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ نیـــــوچ قراره شما رو ببریم سلول بنیادی بدی نه پیاده روی:hapydancsmil: نیست که بنیه ات قویه باو گفتن ناهار میدن من ثبت نام کردم،منو اغفال کردیدمنو ببرید سلول انفرادی 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ باو گفتن ناهار میدن من ثبت نام کردم،منو اغفال کردیدمنو ببرید سلول انفرادی پاشو بیا سلول بنیادی بده .... خسیس ! میلادم میبریم به دوتاتون بستنی میدم .... خوبه؟؟ بعدشم تو نهار ی که دوسال پیش که بهم قول دادی رو میدی 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ پاشو بیا سلول بنیادی بده .... خسیس ! میلادم میبریم به دوتاتون بستنی میدم .... خوبه؟؟ بعدشم تو نهار ی که دوسال پیش که بهم قول دادی رو میدی من به این نحیفی سلولم کجا بودمیخوای سوزن سوزنمون کنی بهمون بستنی بدی جاش ناهارم نمیدم:vahidrk:بذار تو برنامه های 50ساله 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ من به این نحیفی سلولم کجا بودمیخوای سوزن سوزنمون کنی بهمون بستنی بدی جاش ناهارم نمیدم:vahidrk:بذار تو برنامه های 50ساله نزار صفاتت رو اینجا دونه دونه نام ببرم همش یه سرنگ خون میخوای بدیااااااا :vahidrk: تو نحیفی الان با 95 کیلو وزن ؟؟؟:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ نزار صفاتت رو اینجا دونه دونه نام ببرم همش یه سرنگ خون میخوای بدیااااااا :vahidrk: تو نحیفی الان با 95 کیلو وزن ؟؟؟:icon_pf (34): تو بگو یه سر سوزن خون،من اصن از خون میترسم،اونجا بی حسی هم نمیزنن من اصن پامو نمیذارم اونجا بله پس چی 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ تو بگو یه سر سوزن خون،من اصن از خون میترسم،اونجا بی حسی هم نمیزنن من اصن پامو نمیذارم اونجابله پس چی با این حرفت نه تنها خدا بازوهاتو پرتوان نمیسازه بلکه ::icon_pf (34): 1) وزنتو به 55 کیلو کاهش میده تا بفهمی نحیف یعنی چی :vahidrk: 2) یه کاری میکنه النگوهات نشکنه 3) همینحوری من جای تو بودم امضامو تغییر میدادم ( مینوشتم خدایا ناخن هام نشکنه ..... هرجاهم خواستم برم آمپول بزنم یا خون بدم بی حسی داشته باشه !!! )این صرفا یه پیشنهاد بود 2 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ حیف جمعه بازی داریم و گرنه حتما باهاتون میومدم، بهتون خوش بگذره، جای ما رو هم خالی کنین 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده