کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ جای من هم پیاده برویدددد ...هی :( 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ جای من هم پیاده برویدددد ...هی :( چرا خودت نمیای 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ حمید من نمیام اصرار نکن من با گروه خودمون جمعه میرم:gnugghender: لوزان چشمه:gnugghender:بارون هم هست همه کفشا گلی میشه تو مگه سال آقا بزرگت نبود؟ما رو دور میزنی حالا؟ واسه خودم بود فکر کنم گفتم از تو بخاری بلند نمیشهیک بلایی من سر تو بیارم که کلیه هات منقبض شه از تشنگی جای من هم پیاده برویدددد ...هی :( رو من حساب نکن 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ زمانش بده ... فرصت ندارم ... دوستان جای من لذت ببرنننننن 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ زمانش بده ... فرصت ندارم ... دوستان جای من لذت ببرنننننن خب یکجوری تنظیم کن دیگه مهسا رو هم بیار 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ حمید خان سی اف دی اتفاقا تو باید جای من بدویی ... مهسا از من سرش شلوغ تره و گرنه حتما می اومدیم باهممم 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ زمانش بده ... فرصت ندارم ... دوستان جای من لذت ببرنننننن می خوای شنبه اول هفته ساعت 9 بزاریم پاشو بیا اکبرم بیار 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ من نمی رسم بیام ولی اکبر میاد !!! 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ تو مگه سال آقا بزرگت نبود؟ما رو دور میزنی حالا؟ سالگرد 5 شنبه هست که جمیع اموات منتظرن! نمیتونم تو یه هفته دوبار بیام تهران که ولی میتونم جمعه برم کوه:evilsmile: 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ مجید جان بیا بگو ببنیم چند نفر شدیم شاید محسن و خانومش و سیاوش و یکی دیگه از دوستاشم بیان با من و متین حساب کن بگو ببینم چند نفر شدیم 6 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ منم می خوام بیاممممممممممممممممممممممممممممممممممممم 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ حمید خان سی اف دی اتفاقا تو باید جای من بدویی ... مهسا از من سرش شلوغ تره و گرنه حتما می اومدیم باهممم من میگم رو راه رفتنش حساب نکن،میگی بدو؟ سالگرد 5 شنبه هست که جمیع اموات منتظرن! نمیتونم تو یه هفته دوبار بیام تهران که ولی میتونم جمعه برم کوه:evilsmile: جوون هم جوونای قدیم،یادش بخیر من یه زمانی 70 دفعه(اونم در روز)میومدم تهران و میرفتم مجید جان بیا بگو ببنیم چند نفر شدیم شاید محسن و خانومش و سیاوش و یکی دیگه از دوستاشم بیان با من و متین حساب کن بگو ببینم چند نفر شدیم فک کنم با همه اینا 3-4 نفر کم باشه،حالا آمار دقیق رو مجیدعزیز بیاد بگه بهتره 3 لینک به دیدگاه
M4jid 1507 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوستان والا با این تعریف هایی که من شنیده بودم فکر نمیکردم اینقدر کم استقبال بشه از طرف دوستان با این حال الان 7 8 نفر کم داریم تا به حدنصاب رسیدن برنامه 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ اگه الان این برنامه پیاده روی تو تبریز بودااااااااااااااااااااااااااا روز اول به حدنصاب میرسد 6 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ اگه الان این برنامه پیاده روی تو تبریز بودااااااااااااااااااااااااااا روز اول به حدنصاب میرسد یاشاسییییین ،پس لازم شد یه سفر حسابی تبریز بیایم سلام دوستانوالا با این تعریف هایی که من شنیده بودم فکر نمیکردم اینقدر کم استقبال بشه از طرف دوستان با این حال الان 7 8 نفر کم داریم تا به حدنصاب رسیدن برنامه به به چه هیجان و استقبالی،همه پایه ان:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ یاشاسییییین ،پس لازم شد یه سفر حسابی تبریز بیایم یه برنامه ام بر دهات ما بزارید خوش میگذره ها 4 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ یه برنامه ام بر دهات ما بزارید خوش میگذره ها اختیار دارید قربان ،شما مختصات دقیق جغرافیایی بدید و مطمئن باشیم نمی مونیم پشت در ،ما حتما خدمت می رسیم 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ چند روز بود نیومده بودم اینجا()...فکر کردم الان باید دوتا تور ببرن از بس که بچه ها مشتاق بودن واسه تور...الان دیدم یکی هم وضعیتش مشخص نیست... سارا جان تبریز رو حتما تو برنامه تون بذارین...(یه مناطقی داره که اردیبهشت ماه بهشتیه واسه خودش (کلیبر و...) تابستونا هم خوبه هواش خنکه....) 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ اختیار دارید قربان ،شما مختصات دقیق جغرافیایی بدید و مطمئن باشیم نمی مونیم پشت در ،ما حتما خدمت می رسیم چطور دهات مارو نمیشناسی؟؟؟همه بچه های انجمن میدونن کجاس...واقعا که بر رفتن به اونجا ویزا میخواد ولی خب رو حساب من راتون میدون مشکلی پیش نمیاد... اسم دهاتمون چرگر...بعد از شهرستان ابهر و در 60 کیلومتری زنجان قرار داره.....اگه خواستی عکساشم ببینی یه چندتای تو پروفم دارم بیا سر بزن 5 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ چند روز بود نیومده بودم اینجا()...فکر کردم الان باید دوتا تور ببرن از بس که بچه ها مشتاق بودن واسه تور...الان دیدم یکی هم وضعیتش مشخص نیست...سارا جان تبریز رو حتما تو برنامه تون بذارین...(یه مناطقی داره که اردیبهشت ماه بهشتیه واسه خودش (کلیبر و...) تابستونا هم خوبه هواش خنکه....) اولش من هم همچین حسی داشتم،این برنامه ها مخصوصا با این شرایط هر جا اجرا شده روز دوم پر شده نمی دونم چرا بچه ها استقبال نکردن:icon_pf (34):اینجوری فکر نمی کنم به برنامه های چند روزه برسیم یکی از شهرهای مورد علاقه من تبریزه، خیلی دوسش دارم ،هم طبیعتش هم آدماش هم محیط زندگیش،تبریز اومدم،خیلی هم بهمون خوش گذشت کلی هم دوست پیدا کردیم:hapydancsmil: احتمال خیلی زیاد هم خرداد باز می یام،من عاشق کندوان شدم چطور دهات مارو نمیشناسی؟؟؟همه بچه های انجمن میدونن کجاس...واقعا که بر رفتن به اونجا ویزا میخواد ولی خب رو حساب من راتون میدون مشکلی پیش نمیاد... اسم دهاتمون چرگر...بعد از شهرستان ابهر و در 60 کیلومتری زنجان قرار داره.....اگه خواستی عکساشم ببینی یه چندتای تو پروفم دارم بیا سر بزن اوا اوا اوا چرا حرف در میاری برادر من من کی گفتم نیومدم و نمی شناسم هوم؟ آدم بعضی موقع ها به هوای طبیعت و محیط می ره یه جا،بعضی وقت ها به هوای دوستان،گاهی هم هر دومنظور من گزینه 2 و 3 بود،برای همین گفتم یه وقت بیایم و از دیدن دوستان بی نصیب بشیمبلهههههههههههههههه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده