JU JU 7193 ارسال شده در 13 تیر، 2013 آغا من میام ولی آیا باید آب آشامیدنی با خودم بیارم؟ من حوصله کیف کوله و آب آشامیدنی آوردن ندارم کسی این مورد رو تقبل کنه و برای من آب بیاره، بهم بگه برم ثبت نام کنم الان قصد دارم دست خالی بیام، نه کولهای نه کیف دستی و نه چیز دیگه کی واسه من آب میاره؟ لیوان هم نمیارم آقای شهردار، ما چیکار کنیم؟ 4
M!Zare 48037 ارسال شده در 13 تیر، 2013 آغا من میامولی آیا باید آب آشامیدنی با خودم بیارم؟ من حوصله کیف کوله و آب آشامیدنی آوردن ندارم کسی این مورد رو تقبل کنه و برای من آب بیاره، بهم بگه برم ثبت نام کنم الان قصد دارم دست خالی بیام، نه کولهای نه کیف دستی و نه چیز دیگه کی واسه من آب میاره؟ لیوان هم نمیارم آقای شهردار، ما چیکار کنیم؟ صبحانه، ناهار، پلباس گرم، عینک آفتابی ..تعارف نکنیدا....:vahidrk: 4
JU JU 7193 ارسال شده در 13 تیر، 2013 صبحانه، ناهار، پلباس گرم، عینک آفتابی ..تعارف نکنیدا....:vahidrk: فقط آب خواستما صبحونه خونه میخورم خوب نهار هم با دوستان، خودشون نهار میدن لباس گرم تو این گرما ؟ عینکم خرابیده شده، دیگه ندارم، کفشمم نیاوردم مجبورم با یه کفش زاغارت بیام :دی از دار دنیا فقط یه کلاه دارم همرام :دی Fluid واسه من آب میاره 2
Ice Dream 472 ارسال شده در 13 تیر، 2013 آغا من میامولی آیا باید آب آشامیدنی با خودم بیارم؟ من حوصله کیف کوله و آب آشامیدنی آوردن ندارم کسی این مورد رو تقبل کنه و برای من آب بیاره، بهم بگه برم ثبت نام کنم الان قصد دارم دست خالی بیام، نه کولهای نه کیف دستی و نه چیز دیگه کی واسه من آب میاره؟ لیوان هم نمیارم آقای شهردار، ما چیکار کنیم؟ نگرانت شدم... خسته می شی به خدا...! 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 13 تیر، 2013 آغا من میامولی آیا باید آب آشامیدنی با خودم بیارم؟ من حوصله کیف کوله و آب آشامیدنی آوردن ندارم کسی این مورد رو تقبل کنه و برای من آب بیاره، بهم بگه برم ثبت نام کنم الان قصد دارم دست خالی بیام، نه کولهای نه کیف دستی و نه چیز دیگه کی واسه من آب میاره؟ لیوان هم نمیارم آقای شهردار، ما چیکار کنیم؟ ناهار من رو بده من برات یه بشکه آب میارم صبحانه، ناهار، پلباس گرم، عینک آفتابی ..تعارف نکنیدا....:vahidrk: والااااااااااامخصوصاپلباس گرم 4
JU JU 7193 ارسال شده در 13 تیر، 2013 ناهار من رو بده من برات یه بشکه آب میارم والااااااااااامخصوصاپلباس گرم خودشون نهارت رو میدن شکمو من دیگه که نمیام، کنسل کردم اومدنم رو نگرانت شدم... خسته می شی به خدا...! اوخیش، دیگه خسته نمیشم، چون نمیرم خو 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 13 تیر، 2013 خودشون نهارت رو میدن شکمومن دیگه که نمیام، کنسل کردم اومدنم رو اوخیش، دیگه خسته نمیشم، چون نمیرم خو واسه آب معدنی 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 13 تیر، 2013 خودشون نهارت رو میدن شکمومن دیگه که نمیام، کنسل کردم اومدنم رو اوخیش، دیگه خسته نمیشم، چون نمیرم خو اون که اونا میخوان بدن صبحانه هم نیس برا من بعد اسم من بد در رفته میگن تنبل بهم:vahidrk: 2
JU JU 7193 ارسال شده در 13 تیر، 2013 واسه آب معدنی اوهوم اون که اونا میخوان بدن صبحانه هم نیس برا منبعد اسم من بد در رفته میگن تنبل بهم:vahidrk: مگه بچه خرسی تو ؟ الان هم فصل بهاره، بعدش میری تابستون، تا 5 ماه دیگه وقت داری ذخیره چربی کنی :دی - - - - - - - - - همینکه بخوای کوله بیاری، زیر انداز باشه، آب آشامیدنی، و سپس خوراکی، من حوصله اینجور کارا رو ندارم دیگه با ماشین شخصی که به این سفر نمیرم! 1
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 13 تیر، 2013 سلام دوستان ممنون از اونایی که اعلام کردند که میان ولی اعلام خالی فایده نداره خواهشا اگر میخوایین بیایین حتما مراحل ثبت نام را انجام بدین زودتر این همه میگفتین تور بزارین تور بزارین این بود؟ این بود آرمانهای ما 6
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 13 تیر، 2013 بچه ها پولا رو واریز کنید دیگه چقدر آخه تنبل بازی در میارید خب مگه تور نمی خواستین؟پاشید بیاید دیگه به خدا دور هم خیلی خوش میگذره ها 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 14 تیر، 2013 اوهوم مگه بچه خرسی تو ؟ الان هم فصل بهاره، بعدش میری تابستون، تا 5 ماه دیگه وقت داری ذخیره چربی کنی :دی - - - - - - - - - همینکه بخوای کوله بیاری، زیر انداز باشه، آب آشامیدنی، و سپس خوراکی، من حوصله اینجور کارا رو ندارم دیگه با ماشین شخصی که به این سفر نمیرم! الان خوبه بهت بگم مگه تو بچه شُتری که انقد آب آب میکنی؟پاشو بیا دیگه این لوس بازیا چیه بچه ها پولا رو واریز کنید دیگه چقدر آخه تنبل بازی در میاریدخب مگه تور نمی خواستین؟پاشید بیاید دیگه به خدا دور هم خیلی خوش میگذره ها هادی عصبانی نشو من واریز کردم فقط یه مطلب:من پول خودم و دوستم رو یکجا ریختم،ینی یه مبلغ 40000تومانی ریختم اما دوتا فرم ثبت نام پر کردم،گفتم که گفته باشم 4
M!Zare 48037 ارسال شده در 14 تیر، 2013 من که فرم بیمه رو چند روز پیش پر کردم...میخواستم پول رو بریزم سیستم ارور داد گفتم یکم دیرتر بریزم ولی الان ریختم 5
JU JU 7193 ارسال شده در 14 تیر، 2013 ما هم البته هم فرم پر نمودیم، هم پول دادیم :دی حالا کی حوصله ش میشه این همه راه بره ؟ حمید، نصف غذای من واسه 6
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 14 تیر، 2013 از دوستانی که پول واریز کردن ممنونم اونایی هم که پول رو هنوز نریختن خواهش می کنم عجله کنن که تکلیف مشخص بشه. 5
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 14 تیر، 2013 ما هم البته هم فرم پر نمودیم، هم پول دادیم :دی حالا کی حوصله ش میشه این همه راه بره ؟ حمید، نصف غذای من واسه نصف غذای من واسه...؟جمله تو تموم کن که بخشش کامل بشه من الان از کجا بدونم نصف غذاتو میخوای به من بدی یا هادی هورااااااا چنتا شدیم تا اینجا؟چنتا کم داریم،اعلام کنید که اگر تونستیم به نفرات اضافه کنیم 5
3Tilla 3844 ارسال شده در 14 تیر، 2013 چنتا شدیم تا اینجا؟چنتا کم داریم،اعلام کنید که اگر تونستیم به نفرات اضافه کنیم حمید من نمیام اصرار نکن من با گروه خودمون جمعه میرم:gnugghender: لوزان چشمه:gnugghender:بارون هم هست همه کفشا گلی میشه 3
JU JU 7193 ارسال شده در 14 تیر، 2013 نصف غذای من واسه...؟جمله تو تموم کن که بخشش کامل بشه من الان از کجا بدونم نصف غذاتو میخوای به من بدی یا هادیهورااااااا چنتا شدیم تا اینجا؟چنتا کم داریم،اعلام کنید که اگر تونستیم به نفرات اضافه کنیم واسه خودم بود فکر کنم
ارسال های توصیه شده