رفتن به مطلب

برنامه 1 روزه پیاده روی ار روستای کلیگون به امامه - جمعه 30 فروردین 1392

M4jid

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 269
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من یه مرکز خرید افق یادمه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 گلدیس اینا یادم نمیاد....قرارتون جای خوبیه من نهایتا 10 دقیقه طول میکشه تا بیام:w02:

• Like 8
لینک به دیدگاه
هی بچه های تهرون تهرون نکنید من از کاشان می خوام برم:banel_smiley_4:

خب شوما کارت درسته دادا:ws3:

من نمیتونم برای چهار-پنج ساعت، 12 ساعت تنهایی توی اتوبوس بشینم، تازه باید از کلاسهای بعد ازظهر پنجشنبه ام هم بگذرم :hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه
من یه مرکز خرید افق یادمه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 گلدیس اینا یادم نمیاد....قرارتون جای خوبیه من نهایتا 10 دقیقه طول میکشه تا بیام:w02:

خوب افق هم کنارِ گلدیسِ:ws37:

• Like 7
لینک به دیدگاه
خب شوما کارت درسته دادا:ws3:

من نمیتونم برای چهار-پنج ساعت، 12 ساعت تنهایی توی اتوبوس بشینم، تازه باید از کلاسهای بعد ازظهر پنجشنبه ام هم بگذرم :hanghead:

این که حقیقتیه سخته.. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اما ای کاش میشد دوستان ِ دیگه ی هم که مسیر براشون سخت وطولانیه هم میومدن :sigh:

هادی وظیفهشه بیاد:w02:

• Like 7
لینک به دیدگاه
با راننده دوتایی کجا می خوای بری ؟می خواین منچ دو نفره بازی کنین؟:whistle::w02:

من کی بندری داشتم که این دفعه دومش باشه؟اوه راستی پسته رو چیکار می کنی با این اوضاع؟:icon_pf (34):

دوستانی که شرط مرط میزارید پاشید بیاید دیگه سوسول بازی در نیارین

دخترا همیشه بیشتر از پسرا بودن تا حالا که من یکی حضور داشتم

صبا شما هم پاشو بیا با دوستات

حمید آماده ای واسه پانتومیم؟:ws3:

یادت رفته بندری رو ؟:w000:

هادی پس میای دیگه؟هادی تو اول پول بریز،من هر موقع اول پول ریختم یا کلا کنسل شد یا سایت ترکید و باز کنسل شد:banel_smiley_4:

من تورو ببینم یک پسته ای نشونت بدم که حال کنی بچه جان:vahidrk:

آماده ام،اصن یادم رفت بگم،من تو پانتومیم هم مقام دارم:ws3:ولی به شرطیگه دیگه از اون کلمات بی ادبی ندن:ws3:من بچه +ام:ws3:"خر دنده ای" و اینا ندید به من :ws3:اصن من این دفه فقط دیگه حدس میزنم:banel_smiley_4:

رفیقم(کسری) هم میگم بیات:w02:

فقط یه سوال فنی،این یه وعده غذا که گفتید صبحانه س یا ناهاره،برنامه ناهار اینا چجوریه،ساعتش و اینا کی هست؟من برا بقیه میپرسم،اینا هادی تفلکی معده ش ناراحته زود باید غذا بخوره:whistle:

هی بچه های تهرون تهرون نکنید من از کاشان می خوام برم:banel_smiley_4:

اصن اینو میگی من گوله های اشکم سرازیر میشه:4564:

جای باصفاییه:icon_gol:

خب با سنجاقک جون میشه 5 تا منم به احتمال 73.4% میام

فقط یه سوال

فلکه دوم صادقیه؟ خب دقیق بگین ما که همه جای تهران شما رو بلد نیستیم:ws52:

آره دیگه:whistle:

• Like 6
لینک به دیدگاه

سلام به دوستان نواندیشی

امیدوارم بتونیم در خدمت شما باشیم و برنامه ی خوبی رو رقم بزنیم

آقا ی سوالِ تخصصی یا بهترِ بگم دوتا سوالِ تخصصی یهو باهم باسم پیش اومت:w02:

اولندش اینکه مسافت چقذه یعنی چند ساعت راهِ؟

دومندش اینکه حتما باس همه همونجا ک گفتین حضور به عمل بیارن یا میشه مثلا هماهنگ بشه بین مسیر و اینا؟

اگه منظورتون مسافت توی مسیری هست که پیاده میخوایم بریم که یکی دو ساعت مفید هست، که ما این مدت رو توی چند ساعت سپری خواهیم کرد، یعنی کنار آبشار، توی مسیر کنار رودخونه و درخت ها و کلان یه چند ساعتی اونجا هستیم؛ بیشتر و کمتر موندن هم بستگی داره به توان بچه ها

انتخاب میدان صادقیه به جهت نزدیکی به مترو و شناخته شدنش نسبت به جاهای دیگه بود، خودم از شرق میام، ولی اگه همه با هم یه جا جمع بشیم و از اونجا حرکت کنیم و توقف اضافی نداشته باشیم توی مسیر بهتره و میشه زمان بیشتری رو در محل بود.:w16:

فلکه دوم صادقیه؟ خب دقیق بگین ما که همه جای تهران شما رو بلد نیستیم:ws52:

اگه با مترو میان ایستگاه صادقیه که پیاده بشین به قول دوستان از هر کسی سوال کنید راهنمایتون میکنن :)

فقط یه سوال فنی،این یه وعده غذا که گفتید صبحانه س یا ناهاره،برنامه ناهار اینا چجوریه،ساعتش و اینا کی هست؟من برا بقیه میپرسم،اینا هادی تفلکی معده ش ناراحته زود باید غذا بخوره:whistle:

:ws3:

همراه داشتن یک وعده صبحانه سبک مطابق میل خودتان توصیه می‌گردد. بهتر است صبحانه را بصورت آماده همراه داشته باشید، یا در صورت تمایل در منزل صرف کنید.ضمنا می‌توانید از پذیرایی سبک که از جانب برگزار کننده صورت می‌گیرد به عنوان صبحانه استفاده کنید

- یک وعده ناهار در کنار میوه یا تنقلات سبک

ساعت ناهار هم بستگی داره به اینکه بببینیم تا کجا میرسیم توی مسیر و یه جای خوب برای ناهار پیدا میکنیم

مشتاق دیدار تمامی دوستان هستیم :a030:

• Like 13
لینک به دیدگاه

آخــــی !

من چند وقت پیش با دوستام روستای امامیه بودیم

بسی خوش گذشت

امیدوارم بهتون خیلی خوش بگذره

صفدر توام برو و اون خندق بلا رو آبش کن vahidrk.gif

• Like 5
لینک به دیدگاه
یادت رفته بندری رو ؟:w000:

هادی پس میای دیگه؟هادی تو اول پول بریز،من هر موقع اول پول ریختم یا کلا کنسل شد یا سایت ترکید و باز کنسل شد:banel_smiley_4:

من تورو ببینم یک پسته ای نشونت بدم که حال کنی بچه جان:vahidrk:

آماده ام،اصن یادم رفت بگم،من تو پانتومیم هم مقام دارم:ws3:ولی به شرطیگه دیگه از اون کلمات بی ادبی ندن:ws3:من بچه +ام:ws3:"خر دنده ای" و اینا ندید به من :ws3:اصن من این دفه فقط دیگه حدس میزنم:banel_smiley_4:

رفیقم(کسری) هم میگم بیات:w02:

اصن اینو میگی من گوله های اشکم سرازیر میشه:4564:

قوربون اون گلوله های اشکت بشم:sad0:

دو تا نوشابه بردار بیار حمید این همه تو کارخونه نوشابه ای:w16:

آره آره به کسری هم بگو بیاد گفت هر موقع برنامه ای بود خبرش کنیم اونم بچه خوبیه

باشه من توی اون هفته پول رو واریز می کنم فکر کنم شنبه اول هفته پول بریزم

بندری مندری نداریم روضه رضوان میارم به جاش:w02:

• Like 5
لینک به دیدگاه

اگه منظورتون مسافت توی مسیری هست که پیاده میخوایم بریم که یکی دو ساعت مفید هست، که ما این مدت رو توی چند ساعت سپری خواهیم کرد، یعنی کنار آبشار، توی مسیر کنار رودخونه و درخت ها و کلان یه چند ساعتی اونجا هستیم؛ بیشتر و کمتر موندن هم بستگی داره به توان بچه ها

انتخاب میدان صادقیه به جهت نزدیکی به مترو و شناخته شدنش نسبت به جاهای دیگه بود، خودم از شرق میام، ولی اگه همه با هم یه جا جمع بشیم و از اونجا حرکت کنیم و توقف اضافی نداشته باشیم توی مسیر بهتره و میشه زمان بیشتری رو در محل بود.:w16:

نه منظورم این نبود...منظورم و بزا خوجل تر بیان کنم:w16:

منظورم اینه ک از تهران تا این روستا چقذِ راهِ؟و اگه یکی بخواد از یه شهرِ دیگه غیرِ تهران بیاد میتونه بین راه یعنی خارج از تهران جایی هماهنگ شه و اینا؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

تواین سفرکه نمتونم تو جمع شما باشم اما اگه تو برنامه های بعدی سعادت حضور داشته باشم بهتون قول میدم نگران تنقلاتتون نباشید مخصوصا پسته همه مهمون من .....

از طرح موضوع هم خیلی خرسندو خوشحال شدم

واقعا دست دوستان درد نکنه....

امیدوارم سفر بی خطر وشیرین باشه برای همه نواندیشان ..

• Like 7
لینک به دیدگاه

منظورم اینه ک از تهران تا این روستا چقذِ راهِ؟و اگه یکی بخواد از یه شهرِ دیگه غیرِ تهران بیاد میتونه بین راه یعنی خارج از تهران جایی هماهنگ شه و اینا؟

فکر نکنم زیاد راه باشه نیم ساعت البته من دقیق ننمیدونم

تو منطقه شمیرانات تهران هست باید حتما تهران و بیای اگر می خوای بیای:w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه
فکر نکنم زیاد راه باشه نیم ساعت البته من دقیق ننمیدونم

تو منطقه شمیرانات تهران هست باید حتما تهران و بیای اگر می خوای بیای:w16:

تو همیشه باس خبرای بد ب من بدی؟:whistles::ws3:مگه تو رودبار نی؟:ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه

مسیر حدودی که باید بریم به سمت جاده لواسان و فشم

و حدود 1 ساعتی توی راه هستیم (کم و زیاد)

• Like 5
لینک به دیدگاه

:164: من از دیروز اصلا دنبال تور یکروزه نمیگردم (جالبش ایناست پیدا هم بشه فکر نمیکنم برم:ws3:)

آبشارم داره؟!:sigh: فصل بهار هم که هست.....:hanghead:

خوش بگذره..عکس و گزارش لحظه به لحظه یادتون نره....:ws37:

• Like 8
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...