*mini* 37778 ارسال شده در 18 تیر، 2013 اگه شد ما میاریم،ولی یکی زاپاس بیارهداری بساط شیطونی رو ردیف میکنیا خدا شاهده اگه من شیطون باشم سارا میدونه
*sepid* 9772 ارسال شده در 18 تیر، 2013 خوش بگذره بهتون دوستان امیدوارم هر لحظه ش شاد باشید .. سلام منو هم به اسی برسونید حتما 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 18 تیر، 2013 اسم بنویسم بیا منم؟.گناه دارما. پاتو بذاری اونجا جفت دستاتو قلم میکنمالان وقت ثبت نامه دیگه؟ خدا شاهده اگه من شیطون باشم سارا میدونه من تورو میشناسم ئههههههههه؟.....چه خفن! آره تازه خفنتر هم هستن،جریمه هاشون خیلی سنگینه خوش بگذره بهتون دوستان امیدوارم هر لحظه ش شاد باشید .. سلام منو هم به اسی برسونید حتما ا تازه من الان دقت کردم دیدم زوج هنریم اسی هم داره میاد:hapydancsmil:حتما من خودم سلامتو میرسونم 3
3Tilla 3844 ارسال شده در 18 تیر، 2013 ورزشکاران دلاوران نام آوران... من فردا مسافرم نمیتونم کوه برم دیدین چی شد هم اینجا هم اونجا رو از دست دادم ایشالا فردا بارون باشه برنامه کنسل شه بچه های ما هم نرن حمید حالا که داری سلامارو میرسونی یه دونه هم از طرف من به اسی برسون خوش بگذره برین بخوابین دیگه
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 18 تیر، 2013 ورزشکاران دلاوران نام آوران... من فردا مسافرم نمیتونم کوه برم دیدین چی شد هم اینجا هم اونجا رو از دست دادم ایشالا فردا بارون باشه برنامه کنسل شه بچه های ما هم نرن حمید حالا که داری سلامارو میرسونی یه دونه هم از طرف من به اسی برسون خوش بگذره برین بخوابین دیگه دیدی بالاخره نفرینای من گرفت و برنامه ت کنسلیدسنگ هم بیاد ما به راهمون ادامه میدیم:hapydancsmil:سوغاتی موغاتی خواستی بگو برات بیارم مگه من کفتر نامه بر نواندیشمخودت بیا برسون 1
Anooshe 11040 ارسال شده در 18 تیر، 2013 ایشاا.. فردا سفر یک روز خوبی باشه کلی خوش بگذره، بخندین، طبیعتو حس کنین، خاطره سازی کنین و به سلامت برگردین 6
شــاروک 30242 ارسال شده در 19 تیر، 2013 حمید تو چرا نرفتی ؟؟؟ یعنی تصور اینکه الان صفدر داره به سختی راه میره خنده داره 2
شــاروک 30242 ارسال شده در 19 تیر، 2013 الان دارن همو میزنن همگی چقدر جای منو تو خالیه اونجا مثل اون روز تو موزه خیابون ولیعصر و اون آقاهه و حربه ی ...... 1
mim-shimi 25686 ارسال شده در 19 تیر، 2013 چقدر جای منو تو خالیه اونجا مثل اون روز تو موزه خیابون ولیعصر و اون آقاهه و حربه ی ...... آره واقعا خیلی حال داد ایشالا سفر بعدی موزه جواهرات:gnugghender: کاش این دخترا میومدن تو هفته میرفتیم پارک ملت با گل لاله ها عکس مینداختیم 1
شــاروک 30242 ارسال شده در 19 تیر، 2013 آره واقعاخیلی حال داد ایشالا سفر بعدی موزه جواهرات:gnugghender: کاش این دخترا میومدن تو هفته میرفتیم پارک ملت با گل لاله ها عکس مینداختیم من پایم بیا تو همین تاپیک یه تور دیگه راه بندازیم البته خانومانه میای دوتایی بریم ؟؟ 1
ارسال های توصیه شده