Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 17 تیر، 2013 خب دوستان من لیست اسامی که 100 در صد شده رو میزارم اینجا چند نفری سورپرایز هستن تو لیست که خیلی از بچها دوسشون دارن حال دادن به تورمون امدن که تور ظرفیتش تکمیل شه دمشون گرم دست تکا تکشون رو میفشارم 1-حمید صفدر -2- هادی ناصح 3- مینی 4-مریم فلوئید 5-مجید داداش 6- متین دلنواز 7-فرنـــاز 8-سجادs-f- 9-مهدی ادمین 10-محمد حسین 11-پسر دائی مهدی ادمین 12-سیاوش 13-دوست حمید صفدر 14- essi 15-جاوید 16-بابک 17-ابراهیم 18-سارا خانوم و19 همسرشون آقا محمود رضا 20-آرزو 21- آتروس لیست تکمیل شده دوستان گلم خواهشا از الان دیگه پولی واریز نکنند چون بیشتر از ظرفیت پر شد ممنون از همکاری همتون که همیشه دقیقه 95 یادتون میوفته تور هم میخوایین برین 20
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 17 تیر، 2013 ایول پس قراره خیلی خوش بگذره:hapydancsmil: کرم ضد آفتاب دوستان هم با من 7
شــاروک 30242 ارسال شده در 17 تیر، 2013 بسیار بهتون خوش بگذره لدفن حمید رضا رو از جانب ما حسابی حرص بدین اونم طوری که وقتی رسید تهران 50 کیلو شده باشه حسابی راش ببرین و اگه خواستین مسابقه 2 بزارین و .... خلاصه رُسشِو بکشین با تشکــــــر 7
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 17 تیر، 2013 سلام - امکان افزایش ظرفیت هست یا نه ؟ اگر هست منم میآم 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 18 تیر، 2013 یعنی عاشق این روی زیادتم حمید میخواد بره اردو بچم .......نازی نازی نازی پسرم من رو دارم اون وخت؟ آهنگ ناری ناری بخون،نازی نازی قدیمیه:hapydancsmil: بله حتما! فکر کردم از مرکز اینطورا میاد! باو بیخیال مرکز اینا رو ما خودمون از شرق میایمبیا سر قرار بچه ها رو ببین ایول پس قراره خیلی خوش بگذره:hapydancsmil: کرم ضد آفتاب دوستان هم با من آره قراره خیلی خوش بگذره حساب بخور بخوره بسیار بهتون خوش بگذره لدفن حمید رضا رو از جانب ما حسابی حرص بدین اونم طوری که وقتی رسید تهران 50 کیلو شده باشه حسابی راش ببرین و اگه خواستین مسابقه 2 بزارین و .... خلاصه رُسشِو بکشین با تشکــــــر چه خبره،جوسازی نکن:vahidrk:من اصن از این کارا نمیکنم،دوستدار طبیعت میباشم و اصن مخالف هیجان کاذب برون گرا میباشم، منم دوس میداشتم بیام دختر عمو چرا ثبت نام نکردی تو آخه،ای خدا بگم چیکارت نکنه:vahidrk: 6
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 18 تیر، 2013 این همه هی میگیم ثبت نام کنید ثبت نام کنید حالا که ظرفیت پر شده همه می خوان بیان 10
M!Zare 48037 ارسال شده در 18 تیر، 2013 این همه هی میگیم ثبت نام کنید ثبت نام کنید حالا که ظرفیت پر شده همه می خوان بیان عجب لیستی شده راستی یک مسابقه عکاسی هم برگزار کنیم...یعنی از طبیعت عکس بگیریم و بعدش نظر سنجی بزاریم 9
M4jid 1507 مالک ارسال شده در 18 تیر، 2013 سلام به همسفران عزیز چند نکته 1- آب و هوای حدودی فردا رو توی عکس فوق میبینید یه مقدار احتمال سرد بودن هست، یه بالاپوش گرم همراهتون باشه که دچار مشکل نشین 2- توی انتخاب کفش دقت کنید، اگر کفش کوه نوردی ندارید، یه کفش ترجیحا ساق دار یا یه کفش پیاده روی خوب بپوشید. 3- فردا صبح لطفا تاخیر نداشته باشید و به موقع حضور پیدا کنید. 4- اگر سوال خاصی هم بود از طریق پیغام خصوصی ازم بپرسید. ایشالا که سفر خوبی رو داشته باشیم و یه یک خاطره خوبی رو توی ذهنمون حک کنیم. به امید دیدار 15
ooraman 22216 ارسال شده در 18 تیر، 2013 مدخترعمو چرا ثبت نام نکردی تو آخه،ای خدا بگم چیکارت نکنه:vahidrk: آخه یه کاری داشتم میخواستم به یه جا برسه اگه رسید بیام نمیدونستم انقد استقبال میکنن همه همیشه تا یهروز بعدم قاچاقی ثبت نام میکردن 3
*mini* 37778 ارسال شده در 18 تیر، 2013 اگه جاش هست یکی بدمینتون بیاره توپ والیبال هم میپذیریم البته اگه فضا باشه 2
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 18 تیر، 2013 اگه جاش هست یکی بدمینتون بیاره توپ والیبال هم میپذیریم البته اگه فضا باشه mage zamin safam toosh peida mishe ....................... به نظر من ابزار بازی جمو جوور تر بیاریم...
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 18 تیر، 2013 اگه جاش هست یکی بدمینتون بیاره توپ والیبال هم میپذیریم البته اگه فضا باشه اگه شد ما میاریم،ولی یکی زاپاس بیارهداری بساط شیطونی رو ردیف میکنیا آخه یه کاری داشتم میخواستم به یه جا برسه اگه رسید بیام نمیدونستم انقد استقبال میکنن همه همیشه تا یهروز بعدم قاچاقی ثبت نام میکردن اون مال زمان لیدر قبلی بود 2
JU JU 7193 ارسال شده در 18 تیر، 2013 بچه ها ردیف شد یا بگیریم بخوابیم فردا رو ؟ قضیه از چه قراره؟ توضیح بدین 1
JU JU 7193 ارسال شده در 18 تیر، 2013 سلام به همسفران عزیز چند نکته 1- آب و هوای حدودی فردا رو توی عکس فوق میبینید یه مقدار احتمال سرد بودن هست، یه بالاپوش گرم همراهتون باشه که دچار مشکل نشین 2- توی انتخاب کفش دقت کنید، اگر کفش کوه نوردی ندارید، یه کفش ترجیحا ساق دار یا یه کفش پیاده روی خوب بپوشید. 3- فردا صبح لطفا تاخیر نداشته باشید و به موقع حضور پیدا کنید. 4- اگر سوال خاصی هم بود از طریق پیغام خصوصی ازم بپرسید. ایشالا که سفر خوبی رو داشته باشیم و یه یک خاطره خوبی رو توی ذهنمون حک کنیم. به امید دیدار هوای سرد ؟ تو رو به جد خودم, من از سویی شرت اینا دیگه حالم بهم می خوره مگه میشه هوا سرد بشه؟ اونجا کوجاس مگه ؟ در مورد کفش متاسفانه کفش همرام نیست, یه کفشی حالا میاریم, ولی می دونم از پا درد میمیرم 1
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 18 تیر، 2013 بچه هاردیف شد یا بگیریم بخوابیم فردا رو ؟ قضیه از چه قراره؟ توضیح بدین ok shode ... bayad shaboo zod bekhabiim............... rasti too az koja miyay... age payeii baham beriim
JU JU 7193 ارسال شده در 18 تیر، 2013 ok shode ... bayad shaboo zod bekhabiim............... rasti too az koja miyay... age payeii baham beriim الان میزنگمت 1
JU JU 7193 ارسال شده در 18 تیر، 2013 ok shode ... bayad shaboo zod bekhabiim............... rasti too az koja miyay... age payeii baham beriim کدوم شماره ت روشنه خو؟ ایرانسله میگه اشتباهه, اون یکی هم خاموشه 1
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 18 تیر، 2013 کدوم شماره ت روشنه خو؟ ایرانسله میگه اشتباهه, اون یکی هم خاموشه ooooo. yadam raftam beneviisam. khatam gofl shode .... :icon_pf (34): mikhay too yahoo hamhang koonim ...........
ارسال های توصیه شده