Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ خب دوستان من لیست اسامی که 100 در صد شده رو میزارم اینجا چند نفری سورپرایز هستن تو لیست که خیلی از بچها دوسشون دارن حال دادن به تورمون امدن که تور ظرفیتش تکمیل شه دمشون گرم دست تکا تکشون رو میفشارم 1-حمید صفدر -2- هادی ناصح 3- مینی 4-مریم فلوئید 5-مجید داداش 6- متین دلنواز 7-فرنـــاز 8-سجادs-f- 9-مهدی ادمین 10-محمد حسین 11-پسر دائی مهدی ادمین 12-سیاوش 13-دوست حمید صفدر 14- essi 15-جاوید 16-بابک 17-ابراهیم 18-سارا خانوم و19 همسرشون آقا محمود رضا 20-آرزو 21- آتروس لیست تکمیل شده دوستان گلم خواهشا از الان دیگه پولی واریز نکنند چون بیشتر از ظرفیت پر شد ممنون از همکاری همتون که همیشه دقیقه 95 یادتون میوفته تور هم میخوایین برین 20 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ خوش بگذره همه انجمنی هستن؟ 17؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ ایول پس قراره خیلی خوش بگذره:hapydancsmil: کرم ضد آفتاب دوستان هم با من 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ بسیار بهتون خوش بگذره لدفن حمید رضا رو از جانب ما حسابی حرص بدین اونم طوری که وقتی رسید تهران 50 کیلو شده باشه حسابی راش ببرین و اگه خواستین مسابقه 2 بزارین و .... خلاصه رُسشِو بکشین با تشکــــــر 7 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ سلام - امکان افزایش ظرفیت هست یا نه ؟ اگر هست منم میآم 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ یعنی عاشق این روی زیادتم حمید میخواد بره اردو بچم .......نازی نازی نازی پسرم من رو دارم اون وخت؟ آهنگ ناری ناری بخون،نازی نازی قدیمیه:hapydancsmil: بله حتما! فکر کردم از مرکز اینطورا میاد! باو بیخیال مرکز اینا رو ما خودمون از شرق میایمبیا سر قرار بچه ها رو ببین ایول پس قراره خیلی خوش بگذره:hapydancsmil: کرم ضد آفتاب دوستان هم با من آره قراره خیلی خوش بگذره حساب بخور بخوره بسیار بهتون خوش بگذره لدفن حمید رضا رو از جانب ما حسابی حرص بدین اونم طوری که وقتی رسید تهران 50 کیلو شده باشه حسابی راش ببرین و اگه خواستین مسابقه 2 بزارین و .... خلاصه رُسشِو بکشین با تشکــــــر چه خبره،جوسازی نکن:vahidrk:من اصن از این کارا نمیکنم،دوستدار طبیعت میباشم و اصن مخالف هیجان کاذب برون گرا میباشم، منم دوس میداشتم بیام دختر عمو چرا ثبت نام نکردی تو آخه،ای خدا بگم چیکارت نکنه:vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ این همه هی میگیم ثبت نام کنید ثبت نام کنید حالا که ظرفیت پر شده همه می خوان بیان 10 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ این همه هی میگیم ثبت نام کنید ثبت نام کنید حالا که ظرفیت پر شده همه می خوان بیان عجب لیستی شده راستی یک مسابقه عکاسی هم برگزار کنیم...یعنی از طبیعت عکس بگیریم و بعدش نظر سنجی بزاریم 9 لینک به دیدگاه
M4jid 1507 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ سلام به همسفران عزیز چند نکته 1- آب و هوای حدودی فردا رو توی عکس فوق میبینید یه مقدار احتمال سرد بودن هست، یه بالاپوش گرم همراهتون باشه که دچار مشکل نشین 2- توی انتخاب کفش دقت کنید، اگر کفش کوه نوردی ندارید، یه کفش ترجیحا ساق دار یا یه کفش پیاده روی خوب بپوشید. 3- فردا صبح لطفا تاخیر نداشته باشید و به موقع حضور پیدا کنید. 4- اگر سوال خاصی هم بود از طریق پیغام خصوصی ازم بپرسید. ایشالا که سفر خوبی رو داشته باشیم و یه یک خاطره خوبی رو توی ذهنمون حک کنیم. به امید دیدار 15 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ مدخترعمو چرا ثبت نام نکردی تو آخه،ای خدا بگم چیکارت نکنه:vahidrk: آخه یه کاری داشتم میخواستم به یه جا برسه اگه رسید بیام نمیدونستم انقد استقبال میکنن همه همیشه تا یهروز بعدم قاچاقی ثبت نام میکردن 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ اگه جاش هست یکی بدمینتون بیاره توپ والیبال هم میپذیریم البته اگه فضا باشه 2 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ اگه جاش هست یکی بدمینتون بیاره توپ والیبال هم میپذیریم البته اگه فضا باشه mage zamin safam toosh peida mishe ....................... به نظر من ابزار بازی جمو جوور تر بیاریم... لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ اگه جاش هست یکی بدمینتون بیاره توپ والیبال هم میپذیریم البته اگه فضا باشه اگه شد ما میاریم،ولی یکی زاپاس بیارهداری بساط شیطونی رو ردیف میکنیا آخه یه کاری داشتم میخواستم به یه جا برسه اگه رسید بیام نمیدونستم انقد استقبال میکنن همه همیشه تا یهروز بعدم قاچاقی ثبت نام میکردن اون مال زمان لیدر قبلی بود 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها ردیف شد یا بگیریم بخوابیم فردا رو ؟ قضیه از چه قراره؟ توضیح بدین 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ سلام به همسفران عزیز چند نکته 1- آب و هوای حدودی فردا رو توی عکس فوق میبینید یه مقدار احتمال سرد بودن هست، یه بالاپوش گرم همراهتون باشه که دچار مشکل نشین 2- توی انتخاب کفش دقت کنید، اگر کفش کوه نوردی ندارید، یه کفش ترجیحا ساق دار یا یه کفش پیاده روی خوب بپوشید. 3- فردا صبح لطفا تاخیر نداشته باشید و به موقع حضور پیدا کنید. 4- اگر سوال خاصی هم بود از طریق پیغام خصوصی ازم بپرسید. ایشالا که سفر خوبی رو داشته باشیم و یه یک خاطره خوبی رو توی ذهنمون حک کنیم. به امید دیدار هوای سرد ؟ تو رو به جد خودم, من از سویی شرت اینا دیگه حالم بهم می خوره مگه میشه هوا سرد بشه؟ اونجا کوجاس مگه ؟ در مورد کفش متاسفانه کفش همرام نیست, یه کفشی حالا میاریم, ولی می دونم از پا درد میمیرم 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ بچه هاردیف شد یا بگیریم بخوابیم فردا رو ؟ قضیه از چه قراره؟ توضیح بدین ok shode ... bayad shaboo zod bekhabiim............... rasti too az koja miyay... age payeii baham beriim لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ ok shode ... bayad shaboo zod bekhabiim............... rasti too az koja miyay... age payeii baham beriim الان میزنگمت 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ ok shode ... bayad shaboo zod bekhabiim............... rasti too az koja miyay... age payeii baham beriim کدوم شماره ت روشنه خو؟ ایرانسله میگه اشتباهه, اون یکی هم خاموشه 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ کدوم شماره ت روشنه خو؟ ایرانسله میگه اشتباهه, اون یکی هم خاموشه ooooo. yadam raftam beneviisam. khatam gofl shode .... :icon_pf (34): mikhay too yahoo hamhang koonim ........... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده