GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها من کسی رو نمیشناسم! تاحالا باهم رفتن بیرون بچه های سایت؟ کیا هستن؟ چطوریه؟ 5 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها من کسی رو نمیشناسم! تاحالا باهم رفتن بیرون بچه های سایت؟ کیا هستن؟ چطوریه؟ سلام دوست عزیز،خیلی خوش آمدین،سال ها قبل بله ولی این اولین برنامه سری جدید هست که اگر به حد نصاب برسه اجرا می شه،خود من هم اگه سعادتی باشه اولین باری هست که قراره بچه های نو اندیش رو ببینم سارااااااااااااااااااااااااااا ا منم میبریی؟ :shad:منم میخوام عاشوخِ کندوان شم:shad: بله بلههههههه ،منتهی شرط من برعکس همه شرطاست،اونم اینه اگه شیطونی کنی می برمت:shad::elivg5ddfqdy8k5mocf 6 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ و یک سوال اونم اینکه فرضا من بخوام بیام الان دیر نیست؟ آخه نوشته شده که تا آخر وقت اداری سه شنبه؟ 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ و یک سوال اونم اینکه فرضا من بخوام بیام الان دیر نیست؟آخه نوشته شده که تا آخر وقت اداری سه شنبه؟ شما خیلی به ساعت و روزاش توجه نکن. 3 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ شما خیلی به ساعت و روزاش توجه نکن. :ws38: چرااااااا؟!!!! مهمه،اگه به حد نصاب برسه مجید باید حتما و تو وقت اداری لیست بیمه رد کنه:icon_pf (34): و یک سوال اونم اینکه فرضا من بخوام بیام الان دیر نیست؟آخه نوشته شده که تا آخر وقت اداری سه شنبه؟ فکر می کنم امروز آخرین زمانش باشه دیگه 3 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ یعنی من نمیتونم ثبت نام کنم؟:icon_pf (34): پانتومیم و مافیا هم بازی میکنید؟ 2 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ یعنی من نمیتونم ثبت نام کنم؟:icon_pf (34):پانتومیم و مافیا هم بازی میکنید؟ بله ثبت نام بازه هنوز بله بله 3 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ کاش حداقل میگفتید نه عجیبه که تا الان ندیده بودم اطلاعیش رو... خیلی وقت بود تفریحی جایی نرفته بودم...برای دفعه بعد امیدوارم... 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ بله بلههههههه ،منتهی شرط من برعکس همه شرطاست،اونم اینه اگه شیطونی کنی می برمت:shad::elivg5ddfqdy8k5mocf چه شرطِ خووووووووووووووووووووووووووبییییییی :shad::shad: من کلا دزِ آزارمندی دارم :mornincoffee: آقا مجید چند نفر شدیم؟ یه لیست بدید اقلا من امیدوار شم 4 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ من کلا دزِ آزارمندی دارم :mornincoffee: خوبه پس خوش اومدی،باید تو اولین فرصت یه تست بگیرم ازت :guntootsmiley2: :80x7izu87acutttcy9t:elivg5ddfqdy8k5mocf 3 لینک به دیدگاه
M4jid 1507 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ آقا مجید چند نفر شدیم؟ یه لیست بدید اقلا من امیدوار شم چی بگم والا دوستان کم لطفا ظاهرا تعداد که فرقی نکرده و به حد نصاب نرسیده هنوز نمیدونم باید الان بگم امیدی هست یا نه :JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ خوبه پس خوش اومدی،باید تو اولین فرصت یه تست بگیرم ازت :guntootsmiley2: :80x7izu87acutttcy9t:elivg5ddfqdy8k5mocf قبول شدم باید واسم شوکولات بخریااااااااااااااااااااااا چی بگم والادوستان کم لطفا ظاهرا تعداد که فرقی نکرده و به حد نصاب نرسیده هنوز نمیدونم باید الان بگم امیدی هست یا نه :JC_thinking: همون 8 7 نفرو کم داریم؟ دوستان جدیدا کم لطف شدن قبلا تا یه تووری میزاشتیم همه با کله میپریدن میومدن خوب از دوستای خارج از انجمن میتونیم بگیم بیان 6 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ قبول شدم باید واسم شوکولات بخریااااااااااااااااااااااا همون 8 7 نفرو کم داریم؟ دوستان جدیدا کم لطف شدن قبلا تا یه تووری میزاشتیم همه با کله میپریدن میومدن خوب از دوستای خارج از انجمن میتونیم بگیم بیان تو قبول شیییییییییی برات باید کلت و پنجه بکس و نیزه و ......بخرم شکلااااااااات؟ باشه حالا ایندفعه رو می خرم اما تلخ دوستان داخل انجمن بعضی هاشون به پست این برنامه ها دسترسی دارن چه برسه به خارج:banel_smiley_4:مگر اینکه با واسطه دوستانی که می بینن اطلاع پیدا کنن،که به نظر من بهتره که اطلاعیه برنامه ها عمومی بشه تا همه ببینن 6 لینک به دیدگاه
M4jid 1507 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ در ناامیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است :w16: 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ چی بگم والادوستان کم لطفا ظاهرا تعداد که فرقی نکرده و به حد نصاب نرسیده هنوز نمیدونم باید الان بگم امیدی هست یا نه :JC_thinking: به امید دل نبند به تو دروغ میگوید تو را به اوج آرزوها میفرستد و در جهنم رها میکند به امید دل نبند تو را با دروغ آغشته میکند کم کم میکشد 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ تو قبول شیییییییییی برات باید کلت و پنجه بکس و نیزه و ......بخرم شکلااااااااات؟ باشه حالا ایندفعه رو می خرم اما تلخ دوستان داخل انجمن بعضی هاشون به پست این برنامه ها دسترسی دارن چه برسه به خارج:banel_smiley_4:مگر اینکه با واسطه دوستانی که می بینن اطلاع پیدا کنن،که به نظر من بهتره که اطلاعیه برنامه ها عمومی بشه تا همه ببینن نه...شمشیر بیشتر دوست دارم......اره شوکولات تلخخخخخ با چاییییییییییی:mornincoffee: در ناامیدی بسی امید استپایان شب سیه سپید است :w16: :thk: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده