- Nahal - 47858 مالک ارسال شده در 1 بهمن، 2013 من کارامل درست میکنم وا میره طبق دستور و اندازه ها درست کنی وا نمیشه.تو ظرف استیل یا آلومینیوم کارامل بهتر میشه 3
دختر باران 18625 ارسال شده در 2 بهمن، 2013 کرم شکلات خسته نباشی.خیلی خوشگله. اون قلبه رو چجوری درآوردی خانمی؟و اینکه دو رنگ شدن چجوریه.آخه من همیشه تک رنگ درست میکنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 کامل توضیح میدی.خیلی ازش خوشم اومد 7
mim-shimi 25686 ارسال شده در 3 بهمن، 2013 خسته نباشی.خیلی خوشگله. اون قلبه رو چجوری درآوردی خانمی؟و اینکه دو رنگ شدن چجوریه.آخه من همیشه تک رنگ درست میکنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 کامل توضیح میدی.خیلی ازش خوشم اومد خواهش گلم هیچ کاری نکردم راستش پودرش که آماده بیرون هست اون دو رنگ شدنشم به خاطر اون شهدی هست که تو جعبش هست و ته قالب میریزی و بعد پودرش رو که تو شیر داغ حل کردی و جوشوندی، روش میریزی قالبم این شکلی بود که خواستم برگردونم، تهش جدا شد و شکل قلب شد 6
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 3 تیر، 2014 بستنی سوخاری ( سرخ کرده ) [h=3]آموزش: بستنی سرخ شده[/h] 5
not found 16275 ارسال شده در 3 تیر، 2014 بستنی سوخاری ( سرخ کرده ) وای مامانم اینا:icon_pf (34): دستور تهیه نمیذارین چرا؟؟:cryingf: 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 3 تیر، 2014 وای مامانم اینا:icon_pf (34):دستور تهیه نمیذارین چرا؟؟:cryingf: آخه اینجا همش عکس بود برای همین نذاشتم. لینک آموزششو اضافه کردم. برو یاد بگیر سرچ هم میکردی کلی آموزشش هست 4
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 19 تیر، 2014 اینم از ژله رولتی من که البته بازم دچار نقص فنی شده . 9
ارسال های توصیه شده