- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ من کارامل درست میکنم وا میره طبق دستور و اندازه ها درست کنی وا نمیشه.تو ظرف استیل یا آلومینیوم کارامل بهتر میشه 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ کرم شکلات خسته نباشی.خیلی خوشگله. اون قلبه رو چجوری درآوردی خانمی؟و اینکه دو رنگ شدن چجوریه.آخه من همیشه تک رنگ درست میکنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 کامل توضیح میدی.خیلی ازش خوشم اومد 7 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ خسته نباشی.خیلی خوشگله. اون قلبه رو چجوری درآوردی خانمی؟و اینکه دو رنگ شدن چجوریه.آخه من همیشه تک رنگ درست میکنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 کامل توضیح میدی.خیلی ازش خوشم اومد خواهش گلم هیچ کاری نکردم راستش پودرش که آماده بیرون هست اون دو رنگ شدنشم به خاطر اون شهدی هست که تو جعبش هست و ته قالب میریزی و بعد پودرش رو که تو شیر داغ حل کردی و جوشوندی، روش میریزی قالبم این شکلی بود که خواستم برگردونم، تهش جدا شد و شکل قلب شد 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ ژله آلوئورا و ژله تمشک با شیر 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۲ ژله عمودی. ژله هلو + شیر و ژله آلوئورا + موز 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ بستنی سوخاری ( سرخ کرده ) [h=3]آموزش: بستنی سرخ شده[/h] 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ بستنی سوخاری ( سرخ کرده ) وای مامانم اینا:icon_pf (34): دستور تهیه نمیذارین چرا؟؟:cryingf: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ وای مامانم اینا:icon_pf (34):دستور تهیه نمیذارین چرا؟؟:cryingf: آخه اینجا همش عکس بود برای همین نذاشتم. لینک آموزششو اضافه کردم. برو یاد بگیر سرچ هم میکردی کلی آموزشش هست 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ این دفعه شیرینی دارم براتون شیرینی نون پنجره ای 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۳ اینم از ژله رولتی من که البته بازم دچار نقص فنی شده . 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده