رفتن به مطلب

دســـــرهای نواندیشانی ها

ارسال های توصیه شده

سلاااااااااااااااااااااام :hapydancsmil:

اینجا می تونید عکس دسر های مختلفی که درست می کنین رو بزارین.

اگر توضیح هم داره بنویسید اگر هم در انجمن لینک آموزشش هست می تونید همراهش بزارید . :a030:

• Like 30
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

مافین شکلاتی

ou7m19sr70v0ha78grl.jpg

کرم شکلات

yzrah2uu2v9egie4r3o.jpg

وای چقد خوشمزه به نظر میان:ws3: یک سوال تخصصی داشتم من هروقت دسر درست میکنم کاملا به ظرف می چسبه و نمی تونم اینجوری درش بیارم میتونم بپرسم چی کارش کردی که به این خوشگلی از آب درومده؟ :icon_redface:

• Like 13
لینک به دیدگاه
وای چقد خوشمزه به نظر میان:ws3: یک سوال تخصصی داشتم من هروقت دسر درست میکنم کاملا به ظرف می چسبه و نمی تونم اینجوری درش بیارم میتونم بپرسم چی کارش کردی که به این خوشگلی از آب درومده؟ :icon_redface:

درود

قبلن و قلبن از بزرگان عذرخواهی میکنم که پا جای پاشون میذارم:ws37:

فک کنم قبل از اینکه ماده خام رو تو سینی فر بذاری باید اول سینی فر رو روغنی کنی و کمی روش آرد بپاشی

• Like 10
لینک به دیدگاه

اون کرم شکلات که یه قالب پلاستیکی دارم، تهش یه در داره که عوض میشه و درمیاد(الان اون قلبه هست)وقتی میخوام درش بیارم، برمیگردونم و درشو که بر میدارم،هوا میره توش و تالاپی میفته:ws37:

مافین ها هم که قالب دارن

عکساشو فردا میزارم

• :icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه

اینم از ژله ما که یه روز کامل تو یخچال بود

اول پرتقال رو ریختم و کج گذاشتم ظرفشو،بعدش لیمو و ظرفشو صاف گذاشتم.آخرشم آلوئه ورا با بستنی:w16:

خواستم برگردونم، خوب درنیمد از قالب. فکر کنم چون مدت زمان زیادی تو یخچال بود، باعثش شد:hanghead:

دورشم با پاستیل تزئین کردم:hapydancsmil:

1aepc4tmu04mbra71jnw.jpg

• Like 20
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
  • 2 هفته بعد...
  • 1 ماه بعد...
  • 2 هفته بعد...

قبل از اینکه ژله تو از قالب دربیاری یکی دو دقیقه قالب و بذار توی آب گرم

آب گرم باعث میشه اتصال بین ژله و قالب یه کمی آب میشه و راحت از قالب درمیاد...هر قالبی هم باشه فرق نمیکنه

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...
  • 1 ماه بعد...
  • اضافه کردن...