- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سلاااااااااااااااااااااام :hapydancsmil: اینجا می تونید عکس دسر های مختلفی که درست می کنین رو بزارین. اگر توضیح هم داره بنویسید اگر هم در انجمن لینک آموزشش هست می تونید همراهش بزارید . 30 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ ژله آلبالو با شیر کرم کارامل ژله آلبالو و آلوئورا با شیر 30 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ ژله ساده هلو و بلوبری 29 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ مافین شکلاتی کرم شکلات وای چقد خوشمزه به نظر میان یک سوال تخصصی داشتم من هروقت دسر درست میکنم کاملا به ظرف می چسبه و نمی تونم اینجوری درش بیارم میتونم بپرسم چی کارش کردی که به این خوشگلی از آب درومده؟ 13 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ وای چقد خوشمزه به نظر میان یک سوال تخصصی داشتم من هروقت دسر درست میکنم کاملا به ظرف می چسبه و نمی تونم اینجوری درش بیارم میتونم بپرسم چی کارش کردی که به این خوشگلی از آب درومده؟ درود قبلن و قلبن از بزرگان عذرخواهی میکنم که پا جای پاشون میذارم فک کنم قبل از اینکه ماده خام رو تو سینی فر بذاری باید اول سینی فر رو روغنی کنی و کمی روش آرد بپاشی 10 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ وای چقد خوشمزه به نظر میان یک سوال تخصصی داشتم من هروقت دسر درست میکنم کاملا به ظرف می چسبه و نمی تونم اینجوری درش بیارم میتونم بپرسم چی کارش کردی که به این خوشگلی از آب درومده؟ اون کرم شکلات که یه قالب پلاستیکی دارم، تهش یه در داره که عوض میشه و درمیاد(الان اون قلبه هست)وقتی میخوام درش بیارم، برمیگردونم و درشو که بر میدارم،هوا میره توش و تالاپی میفته مافین ها هم که قالب دارن عکساشو فردا میزارم 10 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ برای اطلاعات بیشتر به این تاپیک مراجعه فرمایید...[h=1]دسر خوشمزه ژله بستنی[/h] 21 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینم از ژله ما که یه روز کامل تو یخچال بود اول پرتقال رو ریختم و کج گذاشتم ظرفشو،بعدش لیمو و ظرفشو صاف گذاشتم.آخرشم آلوئه ورا با بستنی خواستم برگردونم، خوب درنیمد از قالب. فکر کنم چون مدت زمان زیادی تو یخچال بود، باعثش شد دورشم با پاستیل تزئین کردم:hapydancsmil: 20 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ ترایفل (بیسکوییت ساقه طلایی,مارمالاد آلبالو،عسل،کمپوت هلو ، انگور،خامه فرم گرفته،سس شکلاتی ) 18 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ وای چقد خوشمزه به نظر میان یک سوال تخصصی داشتم من هروقت دسر درست میکنم کاملا به ظرف می چسبه و نمی تونم اینجوری درش بیارم میتونم بپرسم چی کارش کردی که به این خوشگلی از آب درومده؟ قبل از اینکه ژله تو از قالب دربیاری یکی دو دقیقه قالب و بذار توی آب گرم آب گرم باعث میشه اتصال بین ژله و قالب یه کمی آب میشه و راحت از قالب درمیاد...هر قالبی هم باشه فرق نمیکنه 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ دسری با ژله و خامه . (ژله نیم بند شده و خامه فرم گرفته ) 13 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ ژله شاتوت با سیب یه وقت عکس نزارینا خواستگاری هیچ کدومتون برای پسرم نمی یام 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ ژله تزریقی این نوع ژله رو چطوری درست میکنند میشه آموزش بذارید؟ 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ این نوع ژله رو چطوری درست میکنند میشه آموزش بذارید؟ [h=3]ژله تزریقی[/h] 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ واضح هست که من کارامل درست میکنم وا میره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده