alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ مسابقه بهترین تصاویر مهندسی مکانیک/شرکت برای عموم آزاد سلام ..چطورین؟؟ عکسها رو به صورت خصوصی برام بفرستین.. تقلب هم تو کارتون نباشه.. به نفر اول 150 امتیاز.. نفر دوم 100 امتیاز.. و به نفر سوم 50 امتیاز تعلق میگیره.. دوستان تا جمعه 23 فروردین 92 وقت دارید عکساتونو بفرستین و بعدش نظرسنجی میذاریم. منتظر حضورتون هستیم.. 40 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سلام علی آقا الان ما دقیقا باید چیکار کنیم؟ عکس رو خودمون بگیریم؟ موضوع خاص تری نداره؟ 10 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سلام علی آقاالان ما دقیقا باید چیکار کنیم؟ عکس رو خودمون بگیریم؟ موضوع خاص تری نداره؟ درود مهندس نه از نت بگیر ردیفه. توضیح هم ضمیمه اش کن بفرست برام و تمام 12 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ درود ما از مکانیک اینا سر در نمیآریم:icon_pf (34):یه ذره بیشتر توضیح بده علی آقا ببینیم چه موضوعاتی و چجور عکسایی رو میشه فرستاد؟ عکس اینترنتی هم میشه؟؟ 8 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ درودما از مکانیک اینا سر در نمیآریم:icon_pf (34):یه ذره بیشتر توضیح بده علی آقا ببینیم چه موضوعاتی و چجور عکسایی رو میشه فرستاد؟ عکس اینترنتی هم میشه؟؟ درود نیگاه مکانیک رشته ی گسترده ای هست. آره از نت بگیر اگر هم تونستی عکس بگیر. عکس هایی که میتونی بذاری:خودرو(ایرانی نذار که رای نمی آری)/وسایل دندانپزشکی/اطو مو/مایکروفر/توربین/انواع پمپ ووو 10 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ اتو مو رو خوب اومدی حتما شرکت میکنم البته اگه یادم نره:icon_pf (34):چیزی که زیاده ماشین خوشگل خارجیه:gnugghender: 7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ من به عنوان اولين نفر، عكسم رو فرستادم بشتابيد فرزندان من بشتابيد :vahidrk: 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ من به عنوان اولين نفر، عكسم رو فرستادم بشتابيد فرزندان من بشتابيد :vahidrk: دریافت شد 7 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ به به تالار مکانیک هم بلاخره مسابقه دار شد به نفر اول مدالم میدادین خوب بود 9 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ انشالله یه عکس خوب پیدا میکنم و شرکت میکنم. 7 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ سلام حتما باید یه عکس ارسال کنیم ؟ از محل کار هم عکس بذاریم قبوله ؟ 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ انشالله یه عکس خوب پیدا میکنم و شرکت میکنم. بفرست دیگه شرکت میکنیم دریافت شد سلام حتما باید یه عکس ارسال کنیم ؟ از محل کار هم عکس بذاریم قبوله ؟ درود هر طوری راحتی مهندس. عکس مرتبط با مکانیک زیاده. طبیعتا از گل و گیاه محل کارتون عکس بگیرین که قبول نی.. 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ نمیخوام در کار علی آقا دخالت کنم. ولی اگه موضوع عکسها مشخصاً در مورد تکنولوژی های مکانیک باشه بهتر میشه پ.ن: این فقط نظر شخصی بنده است و قصد دخالت در روند مسابقه رو ندارم. 5 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ تقلب نوچ نوچ نوچ نوچ این ایده مربوط به اوری کبیر میباشد:guntootsmiley2: 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ تقلب نوچ نوچ نوچ نوچاین ایده مربوط به اوری کبیر میباشد:guntootsmiley2: شما چطوری از قرنطینه دررفتی شیطون؟ 5 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ شما چطوری از قرنطینه دررفتی شیطون؟ ااااا نه بابا برعکس بوده شما تو قرنطینه بودین حواس پرتین هاااا 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ ااااا نه بابا برعکس بوده شما تو قرنطینه بودین حواس پرتین هاااا خودت نوشتی که: محل سکونت: قرنطینه ی آنتی ویروسهای ویروسی ... 6 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ خودت نوشتی که:محل سکونت: قرنطینه ی آنتی ویروسهای ویروسی ... هووووووووووووووووووووووووووووووووم کی کجا من تکذیب میکنم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده