sara-ah 240 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ نمیدونم چی بگم و از کجا شروع کنم فکر نمیکردم اینقدر آدما بد باشن .............. چند وقت پیش با دختری آشنا شدم و اون ازرابطه با یک پسر گفت. دختره قبلا پسری دوست داشته اما نمیشه واز پسرا متنفر میشه اما با پسری آشنا میشه که شعر می گفته دختره نقشه میکشه واسش که سربه سرش بذاره ونقش آدمای عاشق و واسه پسر بازی میکنه پسره از دختره خوشش میاد باهم قرار میذارن دختره از این که این کار انجام میده خوشحال بوده بعد چند روز دلش به حال پسره میسوزه میگه نمی خوام و با جواب اینگه خودشو میکشه مواجه میشه دختره میگه شوخی کردم وپسره خیلی دختره دوست داره حتی دختره خودش میدونه ومیگه پاک و مهربونه بعد مدتی اون طرف اولی دختره میاد میگه پشیمونم و این حرفا دختره میخواست بره با اون تا اونو اذیت کنه اما پسره نمیذاره حالا دختره می خواد جای اون پسر اولی اینو اذیت کنه حتی گفت از اینکه لجشو در بیاره خوشحال میشه.... شما چی فکر میکنید؟آیا اینطوری درسته؟ آیا کار این دختر درسته؟ من پسره میشناسم بهش بگم درسته؟ 10 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ درود همه ی ما در زندگی کمبودهایی داریم عاطفی،مالی.. یکی کمتر یکی بیشتر. منتها از یه حدی بگذره، فرد مریض میشه. به عنوان یه بیمار به دوستت نگاه کن و سعی کن کمکش کنی. به پسره هم بگو 7 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ میگه گنه کرد در بلخ مسگری در شوش زدن گردن اهنگری اون چه ربطی به این داره اگه کسی اشتباه کرد که نمیشه دیگریتنبیه کرد ببخشید امادوستتون مریض روحی هست که عقده انتقام داره 6 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ بگو شیر یا خط بندازه دختره...بعد هر چی اومد بر اساس اون تصمیم بگیره کدوم یک از پسرا رو اذیت کنه !! 8 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ بگو شیر یا خط بندازه دختره...بعد هر چی اومد بر اساس اون تصمیم بگیره کدوم یک از پسرا رو اذیت کنه !! 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ چیه مگه؟ پیشنهاد به این خوبی خودم خوشم اومد :-" میگن اخه که هر وقت بین دو تا انتخاب مردد بودی شیر یا خط بنداز مهم نیس چی میاد مهم اینه که اون لحظه ای که سکه داره رو هوا میچرخه یه دفعه میفهمی : دلت بیشتر میخواد که کدوم بیفته؟ که کدومو اذیت کنی :دی 5 لینک به دیدگاه
no.one6592@gmail.com 180 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ ادم چوب بعضی اشتباهاتشو میخوره هرچند که ندونه داره اشتباه میکنه.ولی کمک یه روانشناس میتونه مفید باشه 4 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ بگو شیر یا خط بندازه دختره...بعد هر چی اومد بر اساس اون تصمیم بگیره کدوم یک از پسرا رو اذیت کنه !! آخ این شد جواببببببببببببببببببببببببببببببببب 1 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ بروبه پسره بگو!اون چه گناهی کرده که باید این وسط بازیچه بشه! 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ امان از این بچه کوچولو های نسل جدید 5 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ بهتره که یک مشاور خانواده خوب بهش معرفی کنی...دقت کن یکی با سابقش رو پیدا کنی! اینجا شاید ما چیزی رو از رو احساس بگیم و دقیق ندونیم که نتیجش چی میشه...ولی مشاورین کارشون اینه و شاید 100ها مورد مشابه همین دوست شما رو داشتن و حلش کردن... شما هم سعی کن تو زندگی کسی نقشی رو نداشته باشی که بعداً مسئولیتش بیوفته گردنت... لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ یه چیزی هست به اسم غرور خیلی خطرناکه مخصوصا تو روابط اینچنینی بعد یه سری کار ها هم هست از رو سادگی و لی به معنی دقیق اون کارها میشه "خریت" البته منظورم شخص خاصی نیست مشورت با ادمهای آشنا و نزدیک خوبه گفتم جهت اطلاع 5 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ اسمش که هرچی مخواد باشه بنظرم باید دختره به نزدیکترین روانپزشک مراجعه کنه تا اوضاعش وخیم تر نشده 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ نمیدونم چی بگم و از کجا شروع کنمفکر نمیکردم اینقدر آدما بد باشن .............. چند وقت پیش با دختری آشنا شدم و اون ازرابطه با یک پسر گفت. دختره قبلا پسری دوست داشته اما نمیشه واز پسرا متنفر میشه اما با پسری آشنا میشه که شعر می گفته دختره نقشه میکشه واسش که سربه سرش بذاره ونقش آدمای عاشق و واسه پسر بازی میکنه پسره از دختره خوشش میاد باهم قرار میذارن دختره از این که این کار انجام میده خوشحال بوده بعد چند روز دلش به حال پسره میسوزه میگه نمی خوام و با جواب اینگه خودشو میکشه مواجه میشه دختره میگه شوخی کردم وپسره خیلی دختره دوست داره حتی دختره خودش میدونه ومیگه پاک و مهربونه بعد مدتی اون طرف اولی دختره میاد میگه پشیمونم و این حرفا دختره میخواست بره با اون تا اونو اذیت کنه اما پسره نمیذاره حالا دختره می خواد جای اون پسر اولی اینو اذیت کنه حتی گفت از اینکه لجشو در بیاره خوشحال میشه.... شما چی فکر میکنید؟آیا اینطوری درسته؟ آیا کار این دختر درسته؟ من پسره میشناسم بهش بگم درسته؟ ببين برو بهش بگو عرضه نداري حق خودتو از نفر اول بگيري چكار دومي داريبعدشم بگو هيچ وقت دلت واسه ناراحتي كسي نسوزه همونا كه يه روز از رفتنت گريه و اشك راه انداختن دو روز ديگه بشكن ميندازن كه رفتي و همچين زود جايگيز بيدا ميكنن برات كه خودت ميموني همون بود 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ چه چیزای خنده داری تو چقد امانت داری.فکر کن دوسته 1 چیز گفته.این میخواد بره به پسره بگه خوب سرگرمیه هادم دختره گرم 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها متنو درست نخوندینا پسره بیشتر نیاز به روان پزشک داره.که میخواسته دست به خودکشی بزنه. 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ بگو شیر یا خط بندازه دختره...بعد هر چی اومد بر اساس اون تصمیم بگیره کدوم یک از پسرا رو اذیت کنه !! اینو خوب اومدی. 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ اینا چه کاریه آخهیا ابرفرضعجب دوره ی شیر تو شیری شده:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ نمیدونم چی بگم و از کجا شروع کنمفکر نمیکردم اینقدر آدما بد باشن .............. چند وقت پیش با دختری آشنا شدم و اون ازرابطه با یک پسر گفت. دختره قبلا پسری دوست داشته اما نمیشه واز پسرا متنفر میشه اما با پسری آشنا میشه که شعر می گفته دختره نقشه میکشه واسش که سربه سرش بذاره ونقش آدمای عاشق و واسه پسر بازی میکنه پسره از دختره خوشش میاد باهم قرار میذارن دختره از این که این کار انجام میده خوشحال بوده بعد چند روز دلش به حال پسره میسوزه میگه نمی خوام و با جواب اینگه خودشو میکشه مواجه میشه دختره میگه شوخی کردم وپسره خیلی دختره دوست داره حتی دختره خودش میدونه ومیگه پاک و مهربونه بعد مدتی اون طرف اولی دختره میاد میگه پشیمونم و این حرفا دختره میخواست بره با اون تا اونو اذیت کنه اما پسره نمیذاره حالا دختره می خواد جای اون پسر اولی اینو اذیت کنه حتی گفت از اینکه لجشو در بیاره خوشحال میشه.... شما چی فکر میکنید؟آیا اینطوری درسته؟ آیا کار این دختر درسته؟ من پسره میشناسم بهش بگم درسته؟ واقعا پرسیدی "آیا اینطوری درسته" ؟؟؟!!!!!! یا سوال hypothetical بود؟ در مورد سوال آخر که تنها "سوال" واقعی بود به نظر من هم هیچ کار درست و غلطی در چنین مواقعی وجود نداره... به فکر نفع خودتون باشید... ببینید کدوم کار ضرر کمتری برای شما داره... اون افراد خودشون به مسیر خودشون میرند و چیزهایی که باید اتفاق بیوفته اتفاق میوفته... راستی به نظر من این داستان دو یا شاید هم سه دیوانه بود... 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ چه چیزای خنده داری تو چقد امانت داری.فکر کن دوسته 1 چیز گفته.این میخواد بره به پسره بگه خوب سرگرمیه هادم دختره گرم :) هرچقدر هم که آدم سعی میکنه با واقعیت های تلخ دنیایی که توش هست کنار بیاد و بهش عادت کنه اما همیشه یک سری چیزها هستند که آدم رو شگفت زده میکنند... مثل این کامنت شما... انسان، واقعا، در پس اون نقش ها و اون نقاب ها یک دیو بیشتر نیست... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده