!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ تنبلااااااااااا 4 نفر فقط فرستادن مسابقه تا سه شنبه ساعت 12 شب تمدید میشه :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ مسابقه تا سه شنبه ساعت 12 شب تمدید میشه 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ پس بالاخره مسابقه داره شروع ميشه 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ اما من الان دیدم هــی روزگـــــار ... بازم زود دیر شد ... 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ اما من الان دیدم هــی روزگـــــار ... بازم زود دیر شد ... باز هم نااميد شد :vahidrk: تا 12 شب وقت داري بابا 8 ساعت حدوداً يه خاطره كه يادت بياد كلا 15 دقيقه ميطوله 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ باز هم نااميد شد :vahidrk:تا 12 شب وقت داري بابا 8 ساعت حدوداً يه خاطره كه يادت بياد كلا 15 دقيقه ميطوله تا 4 شرکتم ... تا 6:30 یه جا دیگه کار دارم ... برسم خونه میشه حدود 8 9 به بعدم شیفت داداشمه که بشینه پا نت 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ تا 4 شرکتم ... تا 6:30 یه جا دیگه کار دارم ... برسم خونه میشه حدود 8 9 به بعدم شیفت داداشمه که بشینه پا نت تنبل تا الان ميتونستي 100 تا خاطره بگي 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ تنبلتا الان ميتونستي 100 تا خاطره بگي از خودم که نمیتونم در بیارم .. اینقدرا هم ذهنم خلاق نیست مثل شما :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فكر كردم شايد من دير رسيدم به نظر سنجي خاطرات ولي الان ميبينم كه اصلاً خبري هم نيست خاطرات ما رو ربودند و سر به نيست شد :icon_pf (34): تا امشب فرصت ميدم خاطرات رو صحيح و سالم تحويل بديد 3 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فكر كردم شايد من دير رسيدم به نظر سنجي خاطراتولي الان ميبينم كه اصلاً خبري هم نيست خاطرات ما رو ربودند و سر به نيست شد :icon_pf (34): تا امشب فرصت ميدم خاطرات رو صحيح و سالم تحويل بديد عاقا یکی از شرکت کننده ها داره تبلیغات میکنه....حساب نیس ولی واقعا چی شد؟؟؟؟ کلهم خبری نیس گویا؟؟؟؟؟مارو از برزخ درارید ماال منم پس بدید 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فكر كردم شايد من دير رسيدم به نظر سنجي خاطراتولي الان ميبينم كه اصلاً خبري هم نيست خاطرات ما رو ربودند و سر به نيست شد :icon_pf (34): تا امشب فرصت ميدم خاطرات رو صحيح و سالم تحويل بديد اغتشاش نکن ... و اینا تقصیر من شد ..... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 عاقا یکی از شرکت کننده ها داره تبلیغات میکنه....حساب نیس ولی واقعا چی شد؟؟؟؟ کلهم خبری نیس گویا؟؟؟؟؟مارو از برزخ درارید ماال منم پس بدید من قرار بود دیروز بفرستم که سایت ترکیده بود نشد امروز ارسال کردم بعدش دیگه فرصت نشد مشکلی دارین بگین ... 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اغتشاش نکن ... و اینا تقصیر من شد ..... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 من قرار بود دیروز بفرستم که سایت ترکیده بود نشد امروز ارسال کردم بعدش دیگه فرصت نشد مشکلی دارین بگین ... باید حدس میزدم همیشه پای یک زن در میان است :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اغتشاش نکن ... و اینا تقصیر من شد ..... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 شما عزیز دلید........... من قرار بود دیروز بفرستم که سایت ترکیده بود نشد امروز ارسال کردم بعدش دیگه فرصت نشد مشکلی دارین بگین ... نه عزیزم چ مشکلی...... باید حدس میزدمهمیشه پای یک زن در میان است :vahidrk: دوست دارم زودتر ببینم چی نوشتید....................................:hapydancsmil: سارا جون زورتر استارتشو بزن طاقتم تموم شده 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فردا نظرسنجی رو می زنم صبور باشید فرزندانم 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باید حدس میزدمهمیشه پای یک زن در میان است :vahidrk: :w888: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فردا نظرسنجی رو می زنم صبور باشید فرزندانم :w140: 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :w140: فرزندانم شما 6 ماهه به دنیا اومدی؟ منتظرم یکی از بچه ها تا ظهر خاطره بفرسته 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فرزندانم شما 6 ماهه به دنیا اومدی؟ منتظرم یکی از بچه ها تا ظهر خاطره بفرسته مگه من چند نفرم؟ من ساعت 12:01 منتظرم كه خاطرات بچه ها رو بخونم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده