zibeder 599 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ با سلام به خواننده مطلب،از اینکه وقتتونو میزارید پای این سوالم ممنون.. دوستان چند وقتیه مموریه گوشیم که میکرو ام2 هستش فرمت میخواد ، نمیدونم چیکارش کنم. میندازم رو pc اطلاعات رو میزنم به مموری بعد وقتی میندازم گوشی فرمت میخواد ، فرمت میکنم ولی بعد یه مدت دیگه بازم فرمت میخواد البته چند باری هم شده که خود به خود تو گوشی هم فرمت بخواد.. تویه pcزدم اگه اروری داشته باشه اونارو درس کنه که یه پیغامی اومد(بعد تموم شدن) که تعداد فایلها خیلی زیاده و اون فایلای ریکاوری حجمش خیلی زیاده و الان هم چندتا فایل هس که حجم اون فایلا 2برابر حجم خود مموری... من که دیگه خیلی کلافه شدم خواسم ببینم این درست میشه به نظرتون یا بندازمش دووور؟؟؟ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ احتمالا ویروسی شده با آنتی ویروس چکش کن باشد که مشکلت حل شود 2 لینک به دیدگاه
zibeder 599 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ احتمالا ویروسی شده با آنتی ویروس چکش کن باشد که مشکلت حل شود نه متاسفانه ویروسی نیس،همیشه چک میکنم ویروسی بودنش رو.. با آنتی ویروس نورتون لینک به دیدگاه
ufa 98 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ سلام شما احتمالا با خود سیستم فرمت نکردید؟ فرمت مموری باید fat باشه تو پی سی چکش کن یک مطلب دیگه اگه فرمت fat بود و رو گوشیتون باز درخواست فرمت میکنه مموری خراب شده جهت اطمینان هم با گوشی دیگه تست کن اگه امکانش هست با گوشی دیگه مثل ان 8 ان86 فرمتش کن و رو اونم تست کن جهت اطمینان لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده