soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ [h=5] این مردهای غمگین نازنین ! متنی که در زیر می خوانید نوشته ای است که از وبلاگ شخصی به نام خانم الهام بدست آمده . از آنجاییکه موضوع آن کمی متفاوت تر از دیدگاه های موجود نسبت به مردها می باشد لذا برای شما دوستان آماده کرده ایم . لازم به ذکر است این نوشته دلیلی برای مظلوم نمایی همه آقایان نیست و تنها به بخشی از ایشان اشاره دارد که واقعا لایق این توصیف می باشند . ! یک وقت هایی فکر میکنم مرد بودن چقدر می تواند غمگین باشد. هیچ کس از دنیای مردانه نمی گوید. هیچ کس از حقوق مردان دفاع نمیکند. هیچ انجمنی با پسوند «... مردان» خاص نمیشود. مرد ها نمادی مثل رنگ صورتی ندارند. این روزها همه یک بلند گو دست گرفته اند و از حقوق و دردها و دنیای زنان می گویند. در حالی که حق و درد و دنیای هر زنی یکی از همین مردها است. یکی از همین مردهایی که دوستمان دارند. وقتی میخواهند حرف خاصی بزنند هول می شوند. حتی همان مرد هایی که دوستمان داشتند ولی رفتند... یکی از همین مرد های همیشه خسته. از همین هایی که از 18 سالگی دویدن را شروع میکنند. و مدام باید عقب باشند. مدام باید حرص رسیدن به چیزی را بخورند. سربازی، کار، در آمد، تحصیل... همه از مرد ها همه توقعی دارند. باید تحصیل کرده باشند. پولدار، خوشتیپ، قد بلند، خوش اخلاق، قوی... و خدا نکند یکی از اینها نباشند... ما هم برای خودمان خوشیم! مثلن از مردی که صبح تا شب دارد برای در آمد بیشتر برای فراهم کردن یک زندگی خوب برای ما که عشقشان باشیم به قولی سگ دو می زند، توقع داریم که شبش بیاید زیر پنجره مان ویالون بزند و از مردی که زیر پنجره مان ویالون می زند توقع داریم که عضو ارشد هیات مدیره ی شرکت واردات رادیاتور باشد. توقع داریم همزمان دوستمان داشته باشند، زندگی مان را تامین کنند، صبور باشند و دلداریمان بدهند، خوب کار کنند و همیشه بوی خوب بدهند و زود به زود سلمانی بروند و غذاهای بد مزه مارا با اشتیاق بخورند و با ما مهمانی هایی که دوست داریم بیایند و هر کسی را که ما دوست داریم دوست داشته باشند و دوست های دوران مجردیشان را فراموش کنند و نان استاپ توی جمع قربان صدقه مان بروند و هیچ زن زیباتری را اصلن نبینند و حتی یک نخ هم سیگار نکشند! مرد ها دنیای غمگین صبورانه ای دارند. بیایید قبول کنیم. مرد ها صبرشان از ما بیشتر است. وقت هایی که داد میزنند وقت هایی هم که توی خیابان دست به یقه می شوند وقت هایی که چکشان پاس نمیشود وقت هایی که جواب اس ام اس شب به خیر را نمیدهند وقت هایی که عرق کرده اند وقت هایی که کفششان کثیف است تمام این وقت ها خسته اند و کمی غمگین. و ما موجودات کوچک شگفت انگیز غرغروی بی طاقت را دوست دارند. دوستمان دارند و ما همیشه فکر میکنیم که نکند من را برای خودم نمیخواهد برای زیبایی ام میخواهد، نکند من را برای شب هایش میخواهد؟ نکند من را برای چال روی لپم میخواهد؟ در حالی که دوستمان دارند؛ ساده و منطقی... مرد ها همه دنیایشان همین طوری است. ساده و منطقی... درست بر عکس دنیای ما. بیایید بس کنیم. بیایید میکرفون ها و تابلو های اعتراضیمان را کنار بگذاریم. من فکر میکنم مرد ها، واقعن مرد ها، انقدر ها که داریم نشان میدهیم بد نیستند. مردها احتمالن دلشان زنی میخواهد که کنارش آرامش داشته باشند. فقط همین. کمی آرامش در ازای همه فشار ها و استرس هایی که برای خوشبخت کردن ما تحمل میکنند. کمی آرامش در ازای قصر رویایی که ما طلب میکنیم... بر خلاف زندگی پر دغدغه ای که دارند، تعریف مردها از خوشبختی خیلی ساده است. [/h] 36 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ اوهوم like:w000: احسنت بر طرز فکرت ای شیر زن ایرانی تهمینه خانم و امثالهم یاد بگیرن 11 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ یک عالمه حرف دارم در مورد مردها بگم شاید همه اینها درست باشه اما اون زنی که از صبح باید حواسش به همه چی باشه (تک تک اسم نمیبرم) حتی همین مردی که خیلی احساساتیه مردی که گاهی حساس تر از بچه میشه مردی که حسادت در وجودشه اونوقت همین زن باید درکش کنه با اخلاق خوب و بدش بسازه روزی که چکش برگشت میخوره خونه در آرامش کامل باشه به بچه ها یاد بده وقتی باباتون خسته یا عصبیه شما دیگه اذیتش نکنید وووووو.............................. هزار حرف نگفته دیگه اونوقت همین زن فقط یک خسته نباشید ناقابل میخواد نه اینکه آقای مرد خونه خستگی کل روزشو سر اون خالی کنه پس خیلی از زنها حق دارن که کسی از حقشون دفاع کنه 14 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ آخی چ موجودات نازمنگولایی ان مردا متن رو هم دوست داشتم هم به نظرم منصفانه بود. زندگی هم برای مردا و هم برای زنها و هم برای بچه ها و پیرها سختیا و دلتنگیا و خستگیای خودشو داره....ا 15 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ اینم یه طرز فکره !! ولی شاید نتیجه احتیاجات عصبی که خانم الهام و بعضی از خانما برای جلب توجه و محبت اقایان دارند. در کل دلایلش بیشتر احساسی هست تا منطقی. چون این جور دیدن و نگاه از سر ترحم به این شکل هیچ وقت مشکلی را حل نمیکنه چه برای زنها چه مردها 12 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ یه نوشته برای مظلوم نمایی الکی مثل سربازی که جز اون هیچ بهونه ای برای مانور دادن ندارن 3 لینک به دیدگاه
♫♪سنجاقک♪♫ 428 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ چی بگم!! اگه همین الان بخواین یه انشای گریه آور راجع به زن بودن واستون می نویسم ! با هیچ کدوم این حرفا نمی شه زندگی کرد..حالا چه زن و چه مرد 9 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ به قول دوستان میشه در مورد خانم ها هم یک ساعت از این مدل انشاء ها نوشت. هر گروهی سختی های خودشو داره ولی همه جای دنیا داره به حقوق زنان از طرف مردان تجاوز میشه. از متلک گفتن تو خیابون بگیر تا موارد کاملاً قانونی شده. یه نوشته برای مظلوم نمایی الکی مثل سربازی که جز اون هیچ بهونه ای برای مانور دادن ندارن باور کنید تا نرید سربازی و لحظه لحظه تلف شدن عمرتون رو نبینید حس نمیکنید یعنی چی. سختی های فیزیکیش برای چند روز یا چند هفته اولِ و بعدش عادی میشه. ولی خستگی روحی آدمو از پا در میاره. اینو بذارید در کنار تبعیضی که باز یه عده میرن و یه عده به دلایل کاملاً الکی و مزخرف معاف میشن. 12 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ چی بگم!! اگه همین الان بخواین یه انشای گریه آور راجع به زن بودن واستون می نویسم ! با هیچ کدوم این حرفا نمی شه زندگی کرد..حالا چه زن و چه مرد درسته این متن ها و زندگی بی اهمیتن اما به نظر من خوبه که از این طریق دو جنسیت متفاوت یه کم خودشونو جای دیگری بذارن... 7 لینک به دیدگاه
B-neshan 691 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ باور کنید تا نرید سربازی و لحظه لحظه تلف شدن عمرتون رو نبینید حس نمیکنید یعنی چی. سختی های فیزیکیش برای چند روز یا چند هفته اولِ و بعدش عادی میشه. ولی خستگی روحی آدمو از پا در میاره. اینو بذارید در کنار تبعیضی که باز یه عده میرن و یه عده به دلایل کاملاً الکی و مزخرف معاف میشن. آقا بی خیال، اصلن جواب اینهایی که سربازی نرفتن رو ندید. آهنـی را که مــوریانه بـخورد نتوان برد ازو به صیقل زنگ باسیه دل چه سودگفتن وعظ نــرود میــخ آهنیــن در سنــگ 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ آقا بی خیال، اصلن جواب اینهایی که سربازی نرفتن رو ندید. آهنـی را که مــوریانه بـخورد نتوان برد ازو به صیقل زنگ باسیه دل چه سودگفتن وعظ نــرود میــخ آهنیــن در سنــگ میبینم که آموزشی خیلی خوش گذشته. 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ آقا بی خیال، اصلن جواب اینهایی که سربازی نرفتن رو ندید. آهنـی را که مــوریانه بـخورد نتوان برد ازو به صیقل زنگ باسیه دل چه سودگفتن وعظ نــرود میــخ آهنیــن در سنــگ این جواب نگه میدارم برای زمانی که آقایون در مورد مشکلات خانوم ها نظر میدن 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ اینم یه طرز فکره !! ولی شاید نتیجه احتیاجات عصبی که خانم الهام و بعضی از خانما برای جلب توجه و محبت اقایان دارند. در کل دلایلش بیشتر احساسی هست تا منطقی. چون این جور دیدن و نگاه از سر ترحم به این شکل هیچ وقت مشکلی را حل نمیکنه چه برای زنها چه مردها چيزي كه برام خيلي جالبه اينه كه بدونم هر كدوم از آقايون كه اين متنو خوندن چه حسي داشتن؟!! الان شما به حس ترحم و يا راهي براي جلب توجه اشاره كردين!من به عنوان يه خانوم نه تنها با خوندنش احساس نكردم كه داره حس ترحم رو منتقل ميكنه بلكه به اين نتيجه رسيدم كه داره با زبون و نگاه لطيف و احساسي يه زن خيلي از حقوق طبيعي يه مردو بازگو ميكنه!نه از روي ترحم! علتشم اينه كه با هم متفاوتيم!و اين تفاوت نه قوته و نه ضعف! مردا گاهي با تمام اقتدارشون،خيلي حساس و شكننده ميشن!دوست دارن هميشه قوي ترين و بهترين باشن ولي گاهي سختي ها بهشون فشار مياره! و اين طبيعيه!!(اين نظر منه،ممكنه به نظر خيلي از مردا غلط باشه! ) نظر همه محترمه! 9 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ بدنبود ولی زیاد مردارو مظلوم نشون داده بود.معلوم نیست صاحب این وبلاگه مرده یازن که ان قدر ازاین بشرا حمایت کرده! 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ باید بگم خیلی خودم رو کنترل کردم و برای یکی از دوستان که پستی داده بود جوابی نگداشتم احتمالا هر وقت خواستم اخراج شم جوابی بس دندان خورد کن به ایشون خواهم داد 3 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ اگه هر دو طرف یه کمی از توقعاتشون کم بکنن بهتر میشه زندگی کرد نباید موقعیت ها رو با هم مقایسه کرد (مرد-زن) مهم اینه هر کسی در نوع خودش سعی کنه آرامش رو برای دیگری فراهم کنه 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ چيزي كه برام خيلي جالبه اينه كه بدونم هر كدوم از آقايون كه اين متنو خوندن چه حسي داشتن؟!! الان شما به حس ترحم و يا راهي براي جلب توجه اشاره كردين!من به عنوان يه خانوم نه تنها با خوندنش احساس نكردم كه داره حس ترحم رو منتقل ميكنه بلكه به اين نتيجه رسيدم كه داره با زبون و نگاه لطيف و احساسي يه زن خيلي از حقوق طبيعي يه مردو بازگو ميكنه!نه از روي ترحم! علتشم اينه كه با هم متفاوتيم!و اين تفاوت نه قوته و نه ضعف! مردا گاهي با تمام اقتدارشون،خيلي حساس و شكننده ميشن!دوست دارن هميشه قوي ترين و بهترين باشن ولي گاهي سختي ها بهشون فشار مياره! و اين طبيعيه!!(اين نظر منه،ممكنه به نظر خيلي از مردا غلط باشه! ) نظر همه محترمه! علاوه بر اون میشه گفت که: بازتابی از انچه در مورد خودش فکر میکنه را به جنس مخالف نسبت داده احساس بدبحتی که تو خودش میبینه یه جورایی میخواد عام کنه و به جنس مخالف هم نسبت بده تا اینجوری احساس آرامش کنه ولی اشتباس. فک کن دانش اموزی نمره کم میگره ولی دلخوش به اینه که همه کلاس کم گرفتن و اینجوری ناراحتیش خیلی کمتر میشه چیزی که تو کامانت بعضی از بچه های اینجا دیدم همین بود 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ اینم یه انشای مخالف خوب که تو یه وبلاگ پیدا کردم ولی اینو بگم خودم به شخصه نه اون طرز فکر رو قبول دارم نه اینی که می خوام بزارم. زن که باشی باید همه چیز تمام باشی باید زیبا باشی باید اندامت به قاعده باشد، مبادا پری رخی دلِ شوهرت را ببرد باید تحصیل کرده باشی که مبادا جلوی همسر فلان دوستش کم بیاوری در مهمانی ها باید از هر انگشتت یک هنر بریزد | باید بوی غذایی که درست می کنی تا هفت خانه برود! باید کم توقع باشی و راحت پسند چون حوصله ندارد پا به پایت برای خرید کردن راه بیاید زن که باشی حق نداری مریض شوی چون حوصله ندارد بعد یک روز کار| شب آه و ناله های دردناک تو را بشنود... مرد که باشی | کور باشی | کر باشی | لال باشی | چلاق باشی | دزد باشی، احمق باشی | بی پول باشی | زشت باشی | بد اخلاق باشی | از زیر بته در آمده باشی| آفتاب و مهتاب را به هم دوخته باشی | هرچه باشی | بالاخره زنی خواهد بود که عشقش را به پای پاهای همیشه بوگندویت بریزد. زن که باشی اما | اگر فقط چند سانتیمتری از میانگین قد آدم نماهای این ممکلت کوتاه تر باشی | آنوقت بی سر و پایی مثل " احسان علیخانی " در برنامه اش در آخرین شب ماه رمضان به خودش جرات می دهد بپرسد « فکر میکردی ازدواج کنی؟ » و وقتی شوهر نازنینش جواب می دهد من خیلی خوش شانس بودم که ندا منو انتخاب کرد آنطور احمقانه و مستانه قهقهه می زند که: « نه بابا! پس انتخاب کرده ! ؟» فکر می کنم اگر من جای آن زن بودم چقدر دلم می خواست شوهرم یک کف گرگی بزند وسط صورتش همان لحظه. زن که باشی اگر زیبا باشی و خوشبخت شوی می گویند: « نون قیافه اش رو می خوره ! » اگر زیبا نباشی و خوشبخت شوی می گویند: « شانس آورد» اگر زیبا باشی و خوشبخت نشوی می گویند: «قیافه شم هم به دردش نخورد» اگر زشت باشی و خوشبخت نشوی می گویند: « خب معلوم بود!» . اینجا زن بودن یعنی مادری| دختری| همسری| کارمندی همه در آن واحد. یعنی بار زندگی بر دوش های خسته کشیدن. در این سرزمین ما فقط واژه مطلقه و بیوه داریم| برای زنِ شوهر مرده و طلاق گرفته| من هرچه گشتم معادلی برای ورژن مردانه اش پیدا نکردم!! این بدان معنا نیست که مردی زنش نمی میرد و یا از زنش جدا نمی شود این یعنی برای مردها مهم نیست بر سرِ زن زندگیشان چه می آید... چیزی در زندگی ِ آنها عوض نمیشود که بخواهند نامی بر آن و بر خودشان بگذارند یعنی زن ِ زندگی بودن به هیچ چیز مرد ِ زندگی هم حساب نمی شود. زن که باشی اگر مطلقه و بیوه باشی و بخواهی با مردی که به اصطلاح عامه هنوز پسر است ازدواج کنی | باید نگاه های پر نفرت دخترانی که حسرت شوهر دارند را تحمل کنی و نیش ِ زبان مادرانشان و خاندان شوهر اگر دختر باشی و بخواهی زن ِ مردی شوی که قبل از تو همسری داشته | متهم میشوی به پول دوستی و ترشیدگی حتی ! می شود به اندازه ء طومار شیخ شرزین ادامه داد این قصه را این قصه سرِ دراز دارد فقط کافیست زن باشی تا واژه به واژه ء آن را لمس کرده باشی ....Collapse this post 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ علاوه بر اون میشه گفت که:بازتابی از انچه در مورد خودش فکر میکنه را به جنس مخالف نسبت داده احساس بدبحتی که تو خودش میبینه یه جورایی میخواد عام کنه و به جنس مخالف هم نسبت بده تا اینجوری احساس آرامش کنه ولی اشتباس. فک کن دانش اموزی نمره کم میگره ولی دلخوش به اینه که همه کلاس کم گرفتن و اینجوری ناراحتیش خیلی کمتر میشه چیزی که تو کامانت بعضی از بچه های اینجا دیدم همین بود من خودم با همه بخش هاي اين متن موافق نيستم!همين كه شما ميگيد داره به نوعي بدبختي خودش رو به طرف مقابل نسبت ميده!! هيچكس بدبخت نيست!مگر اينكه خودش مستقيم يا غير مستقيم خواهان بدبختي باشه!بايد براي خوب زندگي كردن تلاش كنيم ولي نميشه مشكلات و سختي هارو ناديده گرفت! من نظرم اينه كه همه يكسانن توو سختي ها و خوشي ها!!مسلمه كه نوع سختي هاي يه مرد توو زندگي با يه زن فرق داره ولي دليل نميشه هيچكدوم كم اهميت يا ناديده گرفته بشه! بايد سعي كنن همديگرو تا جايي كه ميتونن درك كنن! 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ من خودم با همه بخش هاي اين متن موافق نيستم!همين كه شما ميگيد داره به نوعي بدبختي خودش رو به طرف مقابل نسبت ميده!!هيچكس بدبخت نيست!مگر اينكه خودش مستقيم يا غير مستقيم خواهان بدبختي باشه!بايد براي خوب زندگي كردن تلاش كنيم ولي نميشه مشكلات و سختي هارو ناديده گرفت! من نظرم اينه كه همه يكسانن توو سختي ها و خوشي ها!!مسلمه كه نوع سختي هاي يه مرد توو زندگي با يه زن فرق داره ولي دليل نميشه هيچكدوم كم اهميت يا ناديده گرفته بشه! بايد سعي كنن همديگرو تا جايي كه ميتونن درك كنن! معمولا ما ضعف و مشکلاتمون را بیشتر با یکی از این سه راه توجیح میکنیم همسان سازی " اونایی که میگن همه مثل همیم مرد و زن نداره همه به یک اندازه بدبختیم تصویر سازی " اونایی که میگن من هیچ مشکلی ندارم اصلن احساس بدبختی و ناراحتی و ضعف ندارم ولی رفتارشون چیز دیگه است چون اون تصویر ایده ال از خودشون را میبنن بازتابی " اونایی که میگن علت مشکل من از دیگران هست یا میگن خانمها اگه احساس بدبختی و حقارت میکنم دلیلش مردها هستن دلیل رفترا خانم های دیگه است این نوشته از نوع اوله . 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده