مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ البته بعدش مشخص شد که مزاح کرده ایشون و به شوخی گفته بودن ولی کلا ازش بیزارم :84eb3ampc0vsywihe0i به نظر شما توی یک نشریه اونم با نصف بیشتر یک کشور کار خوبیه 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ همیشه متنفرم ازش البته اینجا موضوع قابل بحث و موضوع جالب رو وسط کشیده 5 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ به نظرم بهتره یکم رو نحوه ی شوخی کردنشون فکر کنن.آدم با توهین به یه قشر خیلی بزرگ و محترم شوخی نمیکنه. بی تبیت 8 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ روانیه بی خیالش کلا از این بشر خوشم نمیاد رو اعصابه ... 5 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ به نظر شما توی یک نشریه اونم با نصف بیشتر یک کشور کار خوبیه من که تایید نکردم کارش رو، فقط گفتم که بعد مشخص شد جدی نبوده حرفش هر چند شوخی اش هم اصلا کار درستی نیست شخصا معتقدم ایشون بیمارن اساسا 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ من که تایید نکردم کارش رو، فقط گفتم که بعد مشخص شد جدی نبوده حرفشهر چند شوخی اش هم اصلا کار درستی نیست شخصا معتقدم ایشون بیمارن اساسا من هم با نظرتون موافقم ایشون خودشونو خیلی دست بالا فرض میکنند البته این هم دست ما مردمه 6 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ تو یه مصاحبه ایی باهاش کرده بودند خیلی واسم خنده دار بود میگفت "من بهترین بازیگر جهان نیستم ولی هیچ بازیگری تو جهان مثل من نیست " نمیدونم کی لقب مورلان براندو رو براش گذاشته 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ خو آخه کی به تو زن میده که اظهار نظرم میکنی؟ یعنی چندش آورتر از این بازیگر ندیدم من 7 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ ای بابا ، خوب ایشونم بازیگره منتهی تفکرلاتش خیلی با بقیه متفاوته، ابوالفضل پور عرب درمورد ایشون نظراتی داده بودند که ایشون دیوانس خودشون تو برنامه 7 که جمعه ها از شبکه 3 پخش میشه اومده بودن، اون زمان که پدرشون فوت کرده بود،چند وقت پیش، خیلی فرق کرده بود ،کلا لحن صحبتشم خیلی عادی بود و خیلی هم عادی رفتار کرد، با اینکه از صحبت های ابولفضل پور عرب ناراحت بود .... اینکه یه فرد میتونه عادی باشه اما کاری میکنه که متفاوت باشه از بقیه نمیشه گفت دیوانس ، من بعد از این برنامه نظرم بهشون برگشت. با اینکه اصلا قبولش نداشتم به عنوان بازیگر ، اما برخی بازی هاش واقعا متفاوته، مثل نقشی که در فیلم روز سوم بازی کرده بود.:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۲ ای بابا ، خوب ایشونم بازیگره منتهی تفکرلاتش خیلی با بقیه متفاوته، ابوالفضل پور عرب درمورد ایشون نظراتی داده بودند که ایشون دیوانس خودشون تو برنامه 7 که جمعه ها از شبکه 3 پخش میشه اومده بودن، اون زمان که پدرشون فوت کرده بود،چند وقت پیش، خیلی فرق کرده بود ،کلا لحن صحبتشم خیلی عادی بود و خیلی هم عادی رفتار کرد، با اینکه از صحبت های ابولفضل پور عرب ناراحت بود .... اینکه یه فرد میتونه عادی باشه اما کاری میکنه که متفاوت باشه از بقیه نمیشه گفت دیوانس ، من بعد از این برنامه نظرم بهشون برگشت. با اینکه اصلا قبولش نداشتم به عنوان بازیگر ، اما برخی بازی هاش واقعا متفاوته، مثل نقشی که در فیلم روز سوم بازی کرده بود.:icon_gol: روز سوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ متفاوت؟ جامعه ایران بعد از انقلاب اصلا فرصت دیدن فیلم خوب رو نداشتند. سطح سلبقه هنری ایرانی ها به شدت پایینه - اینو من نمیگم آمار فیلمها میگه ببین دوست عزیز بین تفاوت و ادای متفاوت بودن خیلی فرق هست. ایشون برای جلب توجه ادا در میاره برای همین آرتیست نیست. خودش نیست. وقتی معروف شد شروع کرد به این قرتی بازیها !!! ایشون نه سواد داره نه شعور بازیگری. فقط داره از نگرش مردم سواستفاده میکنه. لمپن هنری شایسته افرادی مثل حامد بهداد و .... خیلی ها دیگه هست. به نظر من گلزار که اصلا بازیگری بلد نیست بهتر از بهداد که اصلا ..... نیست. 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ روز سوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟متفاوت؟ جامعه ایران بعد از انقلاب اصلا فرصت دیدن فیلم خوب رو نداشتند. سطح سلبقه هنری ایرانی ها به شدت پایینه - اینو من نمیگم آمار فیلمها میگه ببین دوست عزیز بین تفاوت و ادای متفاوت بودن خیلی فرق هست. ایشون برای جلب توجه ادا در میاره برای همین آرتیست نیست. خودش نیست. وقتی معروف شد شروع کرد به این قرتی بازیها !!! ایشون نه سواد داره نه شعور بازیگری. فقط داره از نگرش مردم سواستفاده میکنه. لمپن هنری شایسته افرادی مثل حامد بهداد و .... خیلی ها دیگه هست. به نظر من گلزار که اصلا بازیگری بلد نیست بهتر از بهداد که اصلا ..... نیست. خوب این نظر شماست و دید شما اگر بازیگری رو قبول ندارین توهینم بهشون نکنید. اگر ما ادعا میکنیم کسی لیاقت نداره، نیازی نیست توهینم کنیم.. از نظر من این فیلم خیلی هم زیبا بود، من هم ادعا نکردم که سلیقه هنری دارم . به نظر دیگران احترام بگذارید. 2 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ خوب این نظر شماست و دید شما اگر بازیگری رو قبول ندارین توهینم بهشون نکنید. اگر ما ادعا میکنیم کسی لیاقت نداره، نیازی نیست توهینم کنیم.. از نظر من این فیلم خیلی هم زیبا بود، من هم ادعا نکردم که سلیقه هنری دارم . به نظر دیگران احترام بگذارید. لمپن هنری توهین نیست. نظر شما محترم. اما تعریف فیلم خوب و سلیقه شخصی شما فرق داره شما از فیلم روز سوم خوشتون اومده اما دلیل نمیشه بگیم فیلم خوبیه . یه آدم به کل زنان توهین کرده شما نگران لمپن هنری هستی 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ من نگران چیزی نیستم، شما قشر تحصیل کرده این جامعه هستی ، وقتی که شما روش انتقادتون با توهین هستش از بقیه چه توقعی هست. 1 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ من نگران چیزی نیستم، شما قشر تحصیل کرده این جامعه هستی ، وقتی که شما روش انتقادتون با توهین هستش از بقیه چه توقعی هست. دوست عزیز مثل اینکه اصرار داری بگی من توهین کردم. باشه توهین کردم. اصلا کی انتقاد کرد؟؟ سینما برای امثال حامد بهداد جای توهین هم هست. به قول فرخزاد اینا فاحشه اند اما از نوع مغزی !!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ دوست عزیز مثل اینکه اصرار داری بگی من توهین کردم. باشه توهین کردم. اصلا کی انتقاد کرد؟؟ سینما برای امثال حامد بهداد جای توهین هم هست. به قول فرخزاد اینا فاحشه اند اما از نوع مغزی !!!!!!!!!! تكبيييييييييييييييير 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ دوست عزیز مثل اینکه اصرار داری بگی من توهین کردم. باشه توهین کردم. اصلا کی انتقاد کرد؟؟ سینما برای امثال حامد بهداد جای توهین هم هست. به قول فرخزاد اینا فاحشه اند اما از نوع مغزی !!!!!!!!!! با جمله آخرت موافقم شدیـــــــــــــــــــــــد اساسا فاحشگی هنر مذمومه حالا تو هر حوزه ای که می خواد باشه 1 لینک به دیدگاه
havzhin 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ کسی اصل مصاحبه رو داره؟ چه مکتوب چه صوتی چه تصویری از این دست تغییر واقعیت بدتر از دروغ توسط برادرن 7هزاری بسیار فراوان هست پس لطفا اصل مصاحبه رو قرار بدید تا ببینیم این جملات توهین بوده یا هجو یا شوخی یا فهاشی یا ... توهین دونستن این حرفها مثل این میمونه کسی به کسی بگه "خره دوستت دارم" ولی طرف مربوطه بره دادگاه از طرف به جرم توهین به قومیت و نژاد و جنسیت و مذهب و ... شکایت کنه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده