Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ سلام ..چطورین؟؟ بعد از مدتی باز ی مسابقه راه انداختیم.. طبق دفعات قبل عکسها رو به صورت خصوصی برام بفرستین.. تقلب هم تو کارتون نباشه.. به نفر اول 150 امتیاز.. نفر دوم 100 امتیاز.. و به نفر سوم 50 امتیاز تعلق میگیره.. دوستان تا جمعه وقت دارید عکساتونو بفرستین منتظر حضورتون هستیم.. 15 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ سلام ؛ مدال نمیدین؟ علیک سلام..نع.. عکست کو؟ 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ علیک سلام..نع.. عکست کو؟ اگه مدال میدین من بیام بازی 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ اگه مدال میدین من بیام بازی چونه نزن بیا بازی.. 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ چونه نزن بیا بازی.. خو برایِ اطلاعاتِ بچه ها یه بار دیگه روالِ مسابقه رو بگو من که میدونما برایِ بچه ها میگم بگو 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ از چی باید عکس بگیرن الان؟ 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ خو برایِ اطلاعاتِ بچه ها یه بار دیگه روالِ مسابقه رو بگو من که میدونما برایِ بچه ها میگم بگو فدات بشم که آلزایمر داری.. ی عکسی از نظر شما جالب بود و در ارتباط با مهندسی پزشکی بود رو برام بفرستین.. حالا صرفا نباید پزشکی باشه ولی خب بی ربط هم نباشه.. 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ از چی باید عکس بگیرن الان؟ از چیزی نباید عکس بگیرن.. برای اینکه بیشتر آشنا شین به سریای قبل ی سر بزنین.. مثلا اینجا.. 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ تا کی وقت داریم؟پست اولو ویرایش کردم.. تا ۴شنبه 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان امروز آخرین روز برای ارسال عکساتونه.. فقط دو نفر عکس دادن.. اگه تا آخر امروز عکسی فرستاده نشه به احترام همون دو نفر مسابقه رو برگذار میکنیم! 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ من درکت می کنم من ترکت می کنم 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ من درکت می کنم من ترکت می کنم داد نزناااا..برو مشتری جذب کن..میخوام درشو تخته کنم.. 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ داد نزناااا..برو مشتری جذب کن..میخوام درشو تخته کنم.. دادم می زنم خوبشم می زنم.. اصلا اگه لازم شد موی سر هم می کشم. چی میگی تو؟ 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ دادم می زنم خوبشم می زنم.. اصلا اگه لازم شد موی سر هم می کشم. چی میگی تو؟ ی چیزی بگو در حد توانت باشه.. من هرچی دلم بخواد میگم.. 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ ی چیزی بگو در حد توانت باشه.. من هرچی دلم بخواد میگم.. 1 صدم توانم هم رو نکردم بوگو بوگو تا خسته بشی و نقش زمین:obm: 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ 1 صدم توانم هم رو نکردم بوگو بوگو تا خسته بشی و نقش زمین:obm: آخه اون 1 صدم رو هم نداری که رو کنی.. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده