Farnoosh Khademi 20024 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ درود .... در این تاپیک قصد داریم با کمک هم لغات کتاب 504 رو حفظ کنیم. این کتاب برای یادگیری لغات زبان انگلیسی کتاب خیلی عالیه و به داوطلبان کنکور ارشد به شدت توصیه میشه. علاقه مندان به این تاپیک و همراهی ما لطفا اعلام حضور کنند تا با مشورت جمعی برنامه ریزی برای مرور آغاز کنیم.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد:www.irmed.ir 53 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ من هستم تا حدودی خوندمش اما هیچ وقت نشده تمومش کنم 18 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20024 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ من هستمتا حدودی خوندمش اما هیچ وقت نشده تمومش کنم منم همینطور. به خاطر همین اگه گروهی باشه بهتره. 13 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ منم همینطور.به خاطر همین اگه گروهی باشه بهتره. آره 100% 13 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ من تمام لغات 504 و 1100 رو به شیوه ی کُدینگ حفظ هستم، برای مـرور دوبـاره هم آمـاده هستم. 15 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ اینجا کسی از فلش کارت 504 استفاده کرده؟ به نظر من اگر یکی بخواد با سرعت بالاتری لغات این کتاب رو بخونه و یاد بگیره فلش کارتش بیشتر به درد میخوره... لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ منم هستم :mrsbeasley: . بالاخره آدم بلد باشه، ضرر نمیکنه ! 14 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ کتاب 504 واژه کاملا ضروروری برمبنای essentiai ldioms in english می باشه شامل 504 واژه تخصصی وکاربردی و 42 درس می باشد من به راحتی تونستم حفظش کنم 504 لغت و ولی باز برای مرور حاضرم پس منم هستم 15 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ منم اعلام حضور مينمايم! كار گروهي خيلي خوبه! 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده