mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2013 :icon_gol::icon_gol: هر شکست لااقل این فایده را داد که انسان یکی از راههایی را که به شکست منتهی می شود می شناسد :icon_gol::icon_gol: 6
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 9 تیر، 2013 تنها دو روز در سال هست که نمی تونى هیچ کارى بکنى یکى دیروز و یکى فردا ولى امروز بهترین روز واسه دوست داشتن،باور کردن،کار کردن و در نهایت زندگى کردنه….... 7
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 9 تیر، 2013 زمانی که آدمی بتواند بی هیچ دلهره ای آرزو کند، هر آرزویی بی درنگ برآورده خواهد شد. اسکاول شین... 5
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 10 تیر، 2013 :icon_gol::icon_gol: هر لحظه فرصتی عالی ست تا بهتر از آنچه هستم بشوم :icon_gol::icon_gol: 7
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 10 تیر، 2013 یه جایی خوندم که اگر آدما میدونستن که فکرشون چه قدرتی داره ،حتی برای یک لحظه هم فکر منفی نمیکردن اما من متاسفانه گاهی خیلی منفی باف میشم و پیش خودم میگم مثلا این آرزویی که دارم محاله واز این حرفا انگار یادم میره خدا هست وداره به حرفام گوش میده و منتظره که من بهش یقین پیدا کنم که هر کاری رو میتونه انجام بده خدایا شکرت مارو بخاطر ناشکری هامون ببخش 8
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 10 تیر، 2013 یه جایی خوندم که اگر آدما میدونستن که فکرشون چه قدرتی داره ،حتی برای یک لحظه هم فکر منفی نمیکردناما من متاسفانه گاهی خیلی منفی باف میشم و پیش خودم میگم مثلا این آرزویی که دارم محاله واز این حرفا انگار یادم میره خدا هست وداره به حرفام گوش میده و منتظره که من بهش یقین پیدا کنم که هر کاری رو میتونه انجام بده خدایا شکرت مارو بخاطر ناشکری هامون ببخش :icon_gol::icon_gol: :ws21:خدایا شکرت مارو بخاطر ناشکری هامون ببخش:ws21: الهی آمین :icon_gol::icon_gol: 5
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 11 تیر، 2013 :icon_gol::icon_gol: قلبم می بخشد و رها می کند هدف من صلح و صفای درون است :icon_gol::icon_gol: 7
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 11 تیر، 2013 :icon_gol: :icon_gol: لبخند بزن ... بدون انتظار از دنیا! بدان که روزی دنیا آنقدر شرمنده می شود که بجای پاسخ لبخندت با تمام سازهایت می رقصد "چارلی چاپلین" :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 6
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 17 تیر، 2013 :icon_gol::icon_gol: خوشبختی بر سه چیز استوار است: فراموش کردن گذشته غنیمت شمردن حال امیدوار بودن به آینده :icon_gol::icon_gol: 5
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2013 :icon_gol::icon_gol: کسی که عزم راسخ دارد جهان را مطابق میل خودش تغییر می دهد :icon_gol::icon_gol: 13
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2013 :icon_gol::icon_gol: اززندگی خود لذت ببرید بدون آنکه آن را با زندگی دیگران مقایسه کنید :icon_gol::icon_gol: 14
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 1 مرداد، 2013 :icon_gol::icon_gol: آنقدر میخندم و تلاش می کنم تا خستگی از دستم خسته شود :icon_gol::icon_gol: 10
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 مشکلات انسانهای بزرگ را متعالی میسازد وانسانهای کوچک را متلاشی 6
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 هیچکس قفل بدون کلید نمیسازد بنابراین خدا مشکلات را بدون راه حل قرار نداده پس با مشکلات خود ، با اعتماد به نفس بالا برخورد کنید . . . 6
ارسال های توصیه شده