mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: هر شکست لااقل این فایده را داد که انسان یکی از راههایی را که به شکست منتهی می شود می شناسد :icon_gol::icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ فروردین، ۱۳۹۲ تنها دو روز در سال هست که نمی تونى هیچ کارى بکنى یکى دیروز و یکى فردا ولى امروز بهترین روز واسه دوست داشتن،باور کردن،کار کردن و در نهایت زندگى کردنه….... 7 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ فروردین، ۱۳۹۲ زمانی که آدمی بتواند بی هیچ دلهره ای آرزو کند، هر آرزویی بی درنگ برآورده خواهد شد. اسکاول شین... 5 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ فروردین، ۱۳۹۲ طوری زندگی کنیم که قیمت پیدا کنیم نه به هر قیمتی زندگی کنیم 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: هر لحظه فرصتی عالی ست تا بهتر از آنچه هستم بشوم :icon_gol::icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ فروردین، ۱۳۹۲ یه جایی خوندم که اگر آدما میدونستن که فکرشون چه قدرتی داره ،حتی برای یک لحظه هم فکر منفی نمیکردن اما من متاسفانه گاهی خیلی منفی باف میشم و پیش خودم میگم مثلا این آرزویی که دارم محاله واز این حرفا انگار یادم میره خدا هست وداره به حرفام گوش میده و منتظره که من بهش یقین پیدا کنم که هر کاری رو میتونه انجام بده خدایا شکرت مارو بخاطر ناشکری هامون ببخش 8 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ فروردین، ۱۳۹۲ hanaaneh گفته است: یه جایی خوندم که اگر آدما میدونستن که فکرشون چه قدرتی داره ،حتی برای یک لحظه هم فکر منفی نمیکردناما من متاسفانه گاهی خیلی منفی باف میشم و پیش خودم میگم مثلا این آرزویی که دارم محاله واز این حرفا انگار یادم میره خدا هست وداره به حرفام گوش میده و منتظره که من بهش یقین پیدا کنم که هر کاری رو میتونه انجام بده خدایا شکرت مارو بخاطر ناشکری هامون ببخش :icon_gol::icon_gol: :ws21:خدایا شکرت مارو بخاطر ناشکری هامون ببخش:ws21: الهی آمین :icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: قلبم می بخشد و رها می کند هدف من صلح و صفای درون است :icon_gol::icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol: :icon_gol: لبخند بزن ... بدون انتظار از دنیا! بدان که روزی دنیا آنقدر شرمنده می شود که بجای پاسخ لبخندت با تمام سازهایت می رقصد "چارلی چاپلین" :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: خوشبختی بر سه چیز استوار است: فراموش کردن گذشته غنیمت شمردن حال امیدوار بودن به آینده :icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: کسی که عزم راسخ دارد جهان را مطابق میل خودش تغییر می دهد :icon_gol::icon_gol: 13 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: اززندگی خود لذت ببرید بدون آنکه آن را با زندگی دیگران مقایسه کنید :icon_gol::icon_gol: 14 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ اردیبهشت، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: آنقدر میخندم و تلاش می کنم تا خستگی از دستم خسته شود :icon_gol::icon_gol: 10 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ اردیبهشت، ۱۳۹۲ مشکلات انسانهای بزرگ را متعالی میسازد وانسانهای کوچک را متلاشی 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ اردیبهشت، ۱۳۹۲ هیچکس قفل بدون کلید نمیسازد بنابراین خدا مشکلات را بدون راه حل قرار نداده پس با مشکلات خود ، با اعتماد به نفس بالا برخورد کنید . . . 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده