mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: گذشته هیچ قدرتی روی من ندارد می دانم که تمام شده است و صرفا در زمان حال زندگی می کنم :icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: از تمام پل های زندگی با لذت و براحتی رد می شوم :icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: هرجا قدم بگذارم، عشق را تجربه میکنم عشق و محبت مردم زندگی ام را پر کرده است و براحتی عشقم را به دیگران ابراز میکنم :icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: زندگی ام مثل مهمانیی است که باید در آن شرکت کنم و تمام آشنایانم را نیز در آن سهیم کنم :icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: در ذهنم آرامش خاطر ایجاد می کنم به حکمت درونم اعتقاد دارم :icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: از هر پلی که رد می شوم مرا به مرحله بالاتری از کامیابی نزدیکتر می کند :icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: مسرورانه کودک درونم را در کانون وجودم در امان نگاه میدارم عاشق کودک درونم هستم و آنرا بخوبی می پرورانم :icon_gol::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: عاشق زندگی هستم و چشم به راه لحظه به لحظه ی آن :icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: امروز همان آینده ایست که دیروز خلق کردم :icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: از این آگاهی که: " من قدرت ذهن خود را دارم تا به هر طریقی که دلم بخواهد به کار بگیرمش" لذت می برم :icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: میدانم قبل از اینکه دیگران مرا دوست بدارند باید خودم، خودم را دوست بدارم عشق به خودم از همین حالا شروع می شود :icon_gol::icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: بهترین دوست خودم هستم عاشق هر آنچه در خود میبینم هستم :icon_gol::icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: حق مسلم من است که از راههایی که احساس می کنم پر بار است خودم را خلاقانه بروز دهم :icon_gol::icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: شجاعت، نداشتن ترس نیست ترسیدن و بر ترس خویش آگاهانه غلبه کردن است نشاط ، نداشتن غم نیست غم داشتن و با قدرتی غریب آنرا پس زدن است :icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: پیروزی آن نیست که شکست نخوری آنست که بعد از هربار زمین خوردن برخیزی :icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: زندگی کتابی ست پر ماجرا هیچ گاه آنرا به خاطر یک ورقش دور نینداز :icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: بخواهید تا به شما بدهند بجوئید تا بیابید بکوبید تا بروی شما باز شود :icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: به نیروی اراده می توان به همه چیز دست یافت :icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: خوش بین به آینده امیدوار است و بدبین از آن بیمناک :icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده