mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol: قدر زندگیتان را بدانید. زندگی را چنانچه هست، با تمام مشكلاتش قبول كنید. هرگز یاس و ناامیدی را به حریم ذهن خود راه ندهید. و بیش از پیش بخندید تا دنیا به رویتان بخندد :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol: هرجا که باشم هماهنگی و ارتباط پر از مهر و محبت را انتخاب میکنم :icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: رنجش های گذشته را که خودم و هرکس دیگری در زندگی ام مسبب آن بوده است رها می کنم :icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: خودم را به صورت مخلوقی با جلال و جبروت می بینم به صورت کسی که عاقل و زیباست عاشق هر آنچه در خودم میبینم هستم :icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: وقتی واقعا خودم را دوست بدارم همه چیز در زندگیم موفقیت آمیز است :icon_gol::icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: عاشق زندگی هستم از زنده بودنم خوشحالم :icon_gol::icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: هیچ کس و هیج جا و هیچ چیزی قدرت تسلط بر من را ندارد چون... خودم تنها متفکر ذهنم هستم :icon_gol::icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: امروزم سرآغازی است به سوی آگاهی و عزت و افتخار والاتر :icon_gol::icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ جا داره اینجا یادی بکنیم از اون شخصیت ادم کچولو های کارتون گالویر که همش میگفت" مــــــــن مــــــــدونم مـــــــــــــا مـــــــــــــوفــــــق نمیشیم" 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: انتظار دارم که زندگی ام خوب و لذت بخش باشد و همین طور هم هست :icon_gol::icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: برای تفاوت های مردم احترام قائلم نه برای اشتباهات آنان همه ما یکی هستیم :icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: با علم به اینکه دوستان و عزیزانم زمانی برایم غریبه بودند ورود افراد جدید را به زندگیم خوشامد می گویم :icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: زندگی خودش آینه ی تمام قد تک تک افکار من است با حفظ افکار مثبت زندگی فقط تجارب خوب برایم به ارمغان می آورد :icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: همه تغییر می کنند و من تغییرات همه کس را قبول دارم :icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده