mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ هر فکری که میکنی... هر کلامی که به زبان میاری... حکم اعتراف نامه داره پس بهتره از کلمات تاکیدی مثبت استفاده کنیم تا زندگی پربار و جدیدی برامون ایجاد بشه هر روز عقایدی تازه پیدا می کنیم که موجب تجربه های خوشایند روزانه میشه عبارات تاکیدی مثل کاشت دانه میمونه. در واقع ما همیشه مشغول رسیدگی به باغچه مون هستیم و اگه این کار رو با دقت و توجه انجام بدیم، متوجه می شیم که چه روزهای سرشار از لذتی پیش رو خواهیم داشت و اقتدار بیشتری برای کنترل افکارمون کسب می کنیم :qfu28wh4kkweeki7jfi:flowerysmile::qfu28wh4kkweeki7jfi توی این تاپیک عبارات تاکیدی مثبت رو مینویسیم تا اولین قدم رو به سوی ساختن زندگی ارزشمند برداریم 33 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol: ترجیح می دهم هر روز در مورد خودم احساس خوبی داشته باشم. هر روز صبح به خودم تذکر می دهم که احساسم معرکه باشد. این عادت جدید من برای بهتر شدن است :icon_gol: 23 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol: همیشه برای فرصت های جدید و معرکه آمادگی دارم و با وقایع لحظه به لحظه همگام هستم :icon_gol: 20 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol: :flowerysmile: همین حالا خدا را بابت وفور نعمتی که کائنات به من ارزانی داشته اند شکر می کنم :flowerysmile: :icon_gol: 17 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ الهی! با تو که باشم بر شانه هایم برای عبور از ملکوت بال می روید 15 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol: عشق دارویی شگفت انگیز است عشق به خودم موجب اعجاز در زندگی ام می شود :icon_gol: 14 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol: به زندگی و خودم میخندم و اجازه نمی دهم از کسی یا چیزیی دلخور باشم :icon_gol: 14 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ هرگاه واژه توقع را فراموش کردى ، خواهى دید که چقدر دنیا زیباست ! 13 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol: حق من است که آزادانه و تمام و کمال زندگی کنم :icon_gol: 13 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol: من با قدرت و حکمت کائنات یکی هستم هرآنچه نیاز دارم در اختیار دارم :icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ من فقط سزاوار بهترين ها در زندگي هستم! 8 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ هر روز که میگذرد....از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم :icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ هر روز که میگذرد....از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم :icon_gol: واقعا 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ من آنقدر ارزش دارم كه مورد لطف و محبت قرار بگيرم! و تو... 7 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol: همواره دیدگاه ها و روش هایی تازه برای نگاه کردن به دنیا دارم :icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ مثبت فکر کردن همون تلقینه...مث اینه که ادم خودش را هیپنوتیزم کنه. خودش را خواب کنه. 6 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol: دیگران را میبخشم و همین حالا زندگی ام را همان گونه که دلخواهم است خلق می کنم :icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده